0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok güzel hasta oldum yani burunları tıkandı gecen kayınvaldemde gittik ya akşam buzz gbi oldu üşüdüm galiba sabh kalktığımda böyleydim gözlerim bile akıyo resmen ama öksürüyorum napablirn ya. Zeytin yağıyla kendimi ovaladım kızıma gecer diye korktum onada sürdüm. Kendim değilde çocuğa geçer diye korkuyorm. Napcam ben yaaa 

3 Cevaplar

0 oy
(834 puan) tarafından
Canım evi sürekli havalandir maske tak yakın temastan kaçın emzircegin zaman ellerini yıka geçmiş olsun. Kendinede ıhlamur falan yap iyi gelir 
tarafından
Yok mama veriyorum üzerine nefes almıyorum hiçbirşekilde camlar hep açık valla
(834 puan) tarafından
Geçer inşallah canım biz 40 günlükken bronşit olmuştuk doktorumuz bize aynı yerde çok bulunma bulunuyorsanda maskesiz hiç dolaşma ellerini sürekli yıka demişti.  Sarımsak ye sarımsağın antibiyotik etkisi var hemen atlatırsın inşallah
tarafından
İnşallah ya.....
-Reklam-
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Maskeyle emzrdm ben saglik o dr senin hast gecmez ona ama onun hastaligi sana gecer demisti ihlamur ne icmstm ama tam grip degildm 
tarafından
Kız geçmezdi nefesten geçiyor
(1,141 puan) tarafından
Kuzuma gecmedi zaten cok hastadegildim dr alerjik dedi grip asisi vuruluyrm zatn
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Sıcak limonata yap. 1 er dış sarımsak yut en güzel antibiyotik 
tarafından
Kız ben öiğniyemem 4 parçaya böldüm yuttum
tarafından
İnsallh sifaini gorursun  canim benim :D bende cignemeyzdm ama faransit o kadar illet birsey ki cignmk zornda kldm bogzlarmi yakarak yuttum baya rahatldiydim .d
tarafından
Ay bende oldum faranjit ewi havasız bırakma bol bol temiz hava iyi geliyo
tarafından
Onceden olmustum da insallh birdaha olmam canim
tarafından
İnşallah kuzum........

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 182 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2121erva (1,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.
26 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 394 göst.
0 oy
19 cevap 570 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,149 puan) tarafından soruldu

411,947 soru

12,401,488 cevap

44,443 kullanıcı

Kategoriler

...