Ah anneler, anne adayları..normalde rahat bir insan değildim tamam ama hamilelikte ev, iş ya da aileyle alakalı biraz olumsuz birşey olsun ya da bir problem çok kaygılanıyorum
elimde olmuyor inanın, dün akşam işle alakalı bir sıkıntının olduğunu farkettim ve bir şekilde halledilecek birşeydi ama ben sabahı zor yaptım kolum seğirdi gece boyu bebek kıpır kıpırdı belli ki onu da huzursuz ettim
(sabah gittim ve problemi hallettim..22 haftalık hamileyim, geçen hafta detaylı ultrasonda gösterdi cinsiyetini bebişim..hatta bakan doktor arkadaşımın eşiydi ve yeni gelen bir cihazda baktı, fotoğrafını da verdi gösterdi çıkıntıyı erkek diye..ya bugün durduk yere ya değişirse cinsiyeti, haftaya kontrole gittiğimde de kız derse ben şimdi hangisine göre kıyafet vs alacam..eşim geçici görevde, isim araştırıyor aslında zevklerimiz yakındır ama isim konusunda pek uyuşamadık ya kendi istediğini koyarsa diye endişeleniyorum oysa ki eşim öyle bir insan değil, o da güzel bir isim olsun istiyor çocuğu için..ya bebek yetiştirmede anlaşamazsak ama dediğim dedik bir insan da değildir eşim..beni çökertti bu hormonlar ya..