0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir aydir sallamayi birakmiyorum yarim saatlerdjr daha yatamadi bu işin kolay yani var mi tecrübeli annelrr cevaplarinizi bekliyorum nasil 10 dk da yatirabilirim

6 Cevaplar

0 oy
(12,679 puan) tarafından
Konudan bağımsız bebeğinin adı huzeyfe mi 
(12,679 puan) tarafından
Çok güzel isim küçük kaynımın adı da huzeyfe çok beğeniyorum
Oğlumun adı da hureyre ;)
tarafından
Hureyre de guzel anlamini biliyor musunuz
(12,679 puan) tarafından
Biliyorum ama ne yaptıysam babasını ikna edemedim malesef
tarafından
Rabbim bagislasin belki sahabenin lakabı hurmetine Rabbim onlarin yolundan kılar
(12,679 puan) tarafından
Amin inşallah Rabbim Salih kullarından eylesin hepsini
-Reklam-
0 oy
tarafından
O anneleri bende tebrik ediyorum. Benimki ben uyutmazsam gözü kızarır ağlar uyutayim diye eziyet eder ama asla kendi uyudugunu görmedim
tarafından
Allah yardımcımız olsun
tarafından
Amiin
0 oy
(116 puan) tarafından
Bende bilmiyorum hala bnm de oğlumu salarim
tarafından
Kaç aylık sizinki
(116 puan) tarafından
11aylik
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım tebriği içşnhemen bir anda olmuyor ki zamanla tam oturuyor 
(7,375 puan) tarafından
Canım ilk önce sallmadan yatmayı öğrensin sonra saat ini ayarlayıp hep o saatte yatırabilşrşsn zaten o zaman saati gelince kendi uyur
tarafından
Anladim canim sagol
tarafından
Yapamaya çalışacağım insaAllahcc
(7,375 puan) tarafından
Hadi kolay gelsin hayırlısı olsun
tarafından
Amin sağol
0 oy
(826 puan) tarafından
Ay bnde alkisliyorum kizim  2 yasinda oldu  hamileyim die emzirmeyi biraktim  ayaga alisti 2 hafta sonra dgumumm var  ikisini ayni anda nasl salliycam bilmiyorum
tarafından
Allah kolaylik versin bacim Rabbim yardimcin olsun
(826 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(754 puan) tarafından
Teşekkürler canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama benim kızım 7 aylıkken sallamayi bıraktı kendisi ara ara sallamadan uyuyup kalıyordu bende fırsata çevirdim elimle ilk başlar poposunu göbeğini okşayarak uyurdu zamanla onu da bıraktı yanında yattigim sürece uykusu geldiğinde uyur şuan 15 aylik
tarafından
6 aylik oglum bir hafatay kadar gayet iyi ilerliyorduk ozellikle bu son iki gundur sallanmadan yatmıyor ve geceleri saat basi devriye yapıyor mubarek
(754 puan) tarafından
Atak da olabilir diş de normal daha çok zorlu günleriniz de olabilir mühim olan o bir hafta eğitimi iyi giderken tekrar eğitimi bırakıp sallamaya başlamanız daha da zorlaştırır tekrar sallayama başlayarak büyük hata etmişsiniz tekrar eğitim vereceğiniz de daha zor olur
tarafından
Aynen öyle insaAllahcc yapabilirim ama uykusuzluktan artik basim ağrıyor o da ağlayınca daha kotu oluyor
(754 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 492 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 443 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,042 göst.
19 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu