0 oy
1,288 göst.
Diğer kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Evleneli 1 ay olunca Annemin dayısının gelinleri biri bana saat 10 aradı kahve içmeye geleceklermiş bende geç uyandigim icin geç gördüm bana daha sonra gelelim dedi tamam dedim yine bana gelmek istediler ve saat 12 de gelicez dedim ve sonra arayip saat 10 da gelelim dedi bende kabul etmedim Tamam dedi ve saat 10da bana mesaj atmış günaydın elif sonra  uyuyor musun eliffff diye bende uyanınca geri döndüm ve bana yanlis attım başka elife atacaktım dedi bende sinirlendim ve  ayıp olmasin diye abla ayarlayın ona göre gelin dedim  yeni evlendim daha 5 ay evliyim ve 5 aylık hamileyim yakın evimiz biraz zaman geçse gelseler olmaz mi ben daha yeni toparladım cagircam ve mesaj atan kişile o kadar yakın degillim sizce ben ayıp mi yaptim yoksa o kişi mi ayıp yaptı arayıp evime davet edeyim mi

54 Cevaplar

+7 oy
(9,235 puan) tarafından
Ayıp ki ne ayıp ben olsam daha sana gelmem
(1,541 puan) tarafından
Ama oda ayıp yaptı 10 da deniyor gibi ne mesaj atıyor sanki yalan soylicem
(9,235 puan) tarafından
Yooo normal onun yaptıgı .msj atmıs uyandınmı dıye
(1,541 puan) tarafından
Gelmeyeceklerdi ve mesaj bile geri dönmediler sonra sabah 10 da mesaj atıyor sonra yanlis kişiye attım dedi
(9,757 puan) tarafından
Muhtemelen sana attı ama gerı vıtes yaptı onemlı degıl ama sabahın onunda kahveye gelınmez sen cagır ogleden sonra cagır cagırabılırsen caya cagır cagıramazsan kahveye kaygıları gıtsın senı tacız etmesinler
(1,541 puan) tarafından
Canım her gördüğümde yemin ederim cagircam dedim iyin olunca ablama gittiler esim evde sende gel dediler tamam dedim midem nefes nefes kaldim gördüler ama ben müsait olunca cagircam dedim eşimi bırakıp gittim birde
-Reklam-
+6 oy
(27 puan) tarafından
Kiz senin evine o kişiler gelirse aklını seveyim ben onları kahve icicem diye senin tiripini çekecek değiller.. 

Sen uyu prenses
tarafından
Sende 12-1 de gelin desydn
(1,541 puan) tarafından
Dedim ayrı mesajda attım hazırlık yapacam iyi degillim kötü olunca sizlerle nasıl ilgilenecek dedim 1 kahve insan yollamaz güler yuz sohbet lazım ben bunlarida düşündüm ama karşı taraf yanlis anladı
(9,757 puan) tarafından
Elif bosver gözüm cok kafana takma zaten oyle kişilerin yaşamındaki yeri kısıtlı olmalı.Evını barkını görmedilerse ona da gelmek ıstıyo olabılırler ya da sabahın korunde baskın verıp kusurunuda aramaya gelıyo olabılırler hepsı ıhtımal dahılınde
(1,541 puan) tarafından
Oyle mi diyorsun ben böyle düşünmedim sadece anlayis bekledim
(27 puan) tarafından
Yorumları okuyunca çoğu insan aynı düşüncede bir kendine sor bakalım ayrica kahve yani 2 çikolata bisküvi tamam kek börek pasta değil yeni evlisin evin zaten pis olamaz almamak geri çevirmek senin tercihin tabikide ben karşı taraftaki bayan olsam birdaha ne teklif ederim nede gelen davete icabet ederim oturur evimde kahvemi içerim  kimsenin gereksiz tavrı için kendimi üzemem
+2 oy
(995 puan) tarafından
Hamileliğini söyle yaşayanlara hayranım ben hamileyken çalışıyodum işi 35 haftalikken bıraktım işe gitmek için 6.30da uyaniyodum ağır Bi işte çalışıyodum ve çalıştığım süreçte hamileyken çok kez misafir ağırladim kimini yemeğe kimini çaya gayette memnun Bi şekilde üstelik her şeyimi de fazlasıylq yaptım yetemedigim yerde eşimden annemden yardım istedim ve ya kayinvalidemden 
(1,541 puan) tarafından
Oyle mi herkez bana birşey deyince ne oldu ne dedi anlamadım ama kötü niyet yoktu benim
(234 puan) tarafından
Sana demedim kuzum kendini öven dedim
(1,541 puan) tarafından
Keşke böyle birşey paylaşmasaydım ayıp mi ettim diye kendi kendine yedim ama anlayışta bekledim insan akrabasinda anlayis görmüyor elden mi görecek
tarafından
Boşver hamile halinle buna mı takilacaksin takma tatlim ya bence hiç takılmaya değmez , herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil postu kaldır güzelce uyu bu saçma sapan şeye de üzülmeye takmaya değmez iki canlisin bebeğinde üzülür sonra
(1,541 puan) tarafından
Ya kaldıracaktım bu postu görünce açtım şimdi zamanı bekliyorum ben sadece anlayis bekledim
+2 oy
tarafından
Valla ben seni anlamadim. Her yoruma hamileyim yeni evliyim yazmissin. Bi hamile ve yeni evli sen değilsin ki 5 ay olmuş. Bizimde hamileligimiz öyle güllük gülistanlik geçmedi ama misafir perverdik en azindan. Kimse evine yiyip içmeye gelmiyor bu güler yüz yeter. Ben olsam bi daha gelmem sana canım kusura bakma.. Bide çocuk gibi kayınvalidesine söylemissin olmamış goren de 20 kişi yemege gelcekler sanir
(1,541 puan) tarafından
10 kusuyorum hazırlık yapınca ya evi kirletsem ya güzelce oturmak varken 10 da niye rahatsız şekilde oturalim bende
+1 oy
tarafından
Sen çok ayıp etmişsin alt tarafı bir kahve yanu hiç misafir Perver değilsin bana göre kaynanasina şikayet etmek de hiç olmamış
(1,541 puan) tarafından
Ama ben hamileyim sabah kahvaltı hazırlamak zor oluyor peki o bana 10 da niye mesaj atıyor sanki yalan söylüyor gibi
tarafından
Bir günden birşey olmaz daha 5 aylık hamilesin hasta değilsin sadece hamilesin yani kendine bu muameleyi yapma
(1,541 puan) tarafından
Bir gün iyiyim birgün kötü kaşık ağrımda var ve ben 12 de hazırlık yapacaktım benide düşünmesi lazım demi
+1 oy
tarafından
Yani 4 aydır bir kahve ikram edememişsin. 10 yada 12 senin için sabah 4-5 gibi geliyor sanırım. Ayıp mı etmişsin bilemem ama kaynanasına şikayet etmek nedir. Güne erken başlayan insanlar için 10-12 çok normal bir saat. Bende olsam sana gelmem kusura bakma .
(1,541 puan) tarafından
Ben keyfinden red etmedim 10 da midem bulanıyor hamileliğin kötü geçiyor ve inadına 10 da gelelim diyor 12 kabul ettim ben 10 da mesaj atmasi ne peki kocası evde mi değil mi yada hasta mi düşünmüyor ben cagircam saden bir kendime gelince ama beni düşünmüyor ki onlarda hamile kaldı ama beni düşünmesi lazım kaynanası şikayet etmem nedeni 2 kere 10 da mesaj atıyor ve 1 kere eşim evdeyken 10 da aradı eşim bile kim bu saatte dedi
tarafından
Eşin padişah oğlumu araslr ne olur evdeykn kül kedisi msn iki saat daynsan onlrda senn düğüne gelmstr haly cekmstr hediye vermstr şimdi de evlndirdikkri kizn yuvasını gormeye gelmk istemişler
(1,541 puan) tarafından
Iyi olmayınca nasıl güzel hizmet edeyim peki
+1 oy
tarafından
Amaaannn dıdısının dıdısı ne takıyorsun boşver yat dinlen sen yavrum ben hiç hoşlanmam Hamile birinin evine gidilmesine ister kahve olsun ister yemek yardımım dokunmayacaksa gitmem Hamile ve küçük çocuklunun evine yorumları da takma herkes bir olmak zorunda değil 
(1,541 puan) tarafından
Ya iyi olunca caydıracaktım ama beklemediler anlayis bekledim sadece
tarafından
Boşver canım takma gelmesinler hatta küserlerse daha iyi olur senin için ;)
(1,541 puan) tarafından
Küstüler galina birde laf yedim bende ama lafda verdim
0 oy
tarafından
Ha saat 10 ha 12 ne fark eder ki,bı kahve içinde kaynanasına niye söylüyorsn anlam veremeidm.yeni evlilikle alakasını hiç anlamadım
(1,541 puan) tarafından
Ben erken kalkıp kahvaltı hatırlayamıyorum midem bulanıyor ve kaynanasına demeden önce mesaj attım haberlersin ona göre gelin dedim ve evimide temizlemek istedim o yüzden 12 bana uygun
tarafından
Eee zaten yanlış elife attim demis kadın,gelipte saat 10 da kapına dayanmamis ki
(1,541 puan) tarafından
1 resmin var 1 mesaj yanlis atarsinda 2 mesaj nasıl yanlis atarsin acaba
tarafından
Lafı çevirmiş demek ki gelip kapına dayanmadiklari sürece bir kahve saati için bu kadar sinirlenmek fazla geldi bana
(1,541 puan) tarafından
12 kabul ettim birbirinden habersiz niye bana mesaj atıyor konuşulur sonra toplanır gelinir bir 12 bir 10 ne peki ve 10 da mesaj atmak
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Kendiaine diyebilirdin 

Sonuçta bir kahve ha on ha 12 

Hadi çaylı ikramlı oturma olsa neyse dersinde
(1,541 puan) tarafından
Hamile oldugum icin erken kalkamıyorum ve temizlikte yapmak istedim kahvaltı hemen hatırlayamıyorum 12 uyandigim halde 1 de kahvaltı yapıyorum hemen iyemiyorum yada yapamıyorum
(2,225 puan) tarafından
Canım o zaman öyle söyleseydin keşke onlara da ikindi gibi gelseniz olur mu veya ikindi çayı içelim gibisinden böyle sürekli sürekli istemiyor gibi anlayabilirler
(1,541 puan) tarafından
Dedim mesaj attım ama geri dönmedi ama saat 10 da uyuyor mu diye kotrol etti bu beni çok sınır etti
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Alt tarafı bir kahve niye bu kadar olay oldu ki onlar ısrarla gelmek istiyor falan sende büyük bir sorun haline getirmissin kaynanasına söylüyorsun ne alaka anlamadım 
(1,541 puan) tarafından
Beni sinir eden şey 10 da mesaj atmasi kabul etmiştim ama 10 da mesaj atmasi ayıp kocam var yeni evliyim ve doğum günümüz vardı evimizde yakın bir yere kaçmıyorum 10 da gelmek yerine 12 1 de gelseler hem ben rahat ederim midem bulanmaz hem güzelce oturuz
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Ayıp etmedin.Benim bildiğim yeni evli eve çağırılır evine gidilmez
(1,541 puan) tarafından
Ya beni sınır eden şey 12 kabul ettim biliyor 10 kalkamıyorum ve mesaj atarak 10 da kalkıyor mu diye bakıyor bunu bana be eltim yaptı be görüncem ve o kadar yakın degillim 10 da mesaj atmasi beni sınır etti
(7,929 puan) tarafından
uyku konusunda bende çok hassasım , hamileyken daha da hassas olunur .5ay evliliğe ve eve alışmak , hakim olmak için yeterli bir süre değil ben seni haklı buldum .
(1,541 puan) tarafından
Eve çabuk alıştım ama hamilelige çabuk alışmadım kanamam düşük tehlike mide bulanti ense ağrısı vardı yeni iyileştim
(7,929 puan) tarafından
geçmiş olsun canım .Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah.
(1,541 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(207 puan) tarafından
Benim eşim doğulu olduğu için çok akrabası var hamileyken hepsini ağırlıyordum gece gündüz kuzenleri ailesi ayıp etmişsin bence ne olursa olsun canım sonra senin hakkında kötü düşünürler 
(1,541 puan) tarafından
Peki biri sana 10 da uyuyor mu diye denedi mi sonta yanlis kişiye attım dedi mi
(207 puan) tarafından
Eşimin tarafı olsun cidden çok düşüncesizler zırt başı geliyorlar 2 eltim var amcasının kızı fln hep habersiz geliyorlar aramıyorlar bile hamile olmama rağmen herşeye koşuyordum ben çok zor bı hamilelik geçirdim 17 yaşındayım sırf arkamdan kimse birşey demesin diye hiç oturmadığım zamanlar oluyordu birdaha kine sen ara çağır bence :))
(1,541 puan) tarafından
Ben önceden abla iyi olunca cagircam dedim ama onlar beklemedi bile anlayis istedim sadece ve güzelce bende sohbet etmeyi
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Sen ayıp etmişsin gelicek misaifre saat kaç olursa olsun gelme denmez sonuç olarak kahve içmeye gelicekleemis senden hazırlıkta beklemiyorlar ne kadar uzatmissin yani 
(1,541 puan) tarafından
Hazırlıksız olmaz ve saat 10 da midem bulanıyor peki gelme dediğim gün yarın sabahı 10 da uyuyor mu uyumuyor mu diye bakmam ne peki ayıp yapan kim ve ben mesaj da attım abla ayarlayın konusun ona göre gelin birbirinden habersiz bana mesaj atıyor
(1,542 puan) tarafından
Kendini haklı buluyorsan neden sordun burda bana böyle biri yapsa adım atmam evine
(1,541 puan) tarafından
Hakli bulmak değil sadece anlayis bekledim kim ne düşünüyor merak ettim evet ayıp etmiş olabilirim ama onlara her gördüğümde cagircam dedim iyi olunca
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Herşeyi anlarım şu olayda, ama kaynanasina soylemeni anlamam. Keşke kendisine söyleseydin şikayet eder gibi o ne öyle 
(1,541 puan) tarafından
Gelinin 2 kere 10 da mesaj atıyor 10 da midem bulanıyor cagircam dedim oda bana sokak sokak geçiyorlar dedi sen onlara bakma dedi
0 oy
tarafından
Aman bende çok sevmiyorum öyle Cat kapı gelen misafiri boşver tatlım ya hamilesin birde ben seni haklı buldum hamile iken kolumu kaldiracak halim olmuyordu sürekli kusuyordum biraz düşünceli olmalı insan haber vermiş ama nerdeyse kapıdan çıkmadan vermiş o saatten sonra sen evimi toplucan kendini mi toplucan üstünü başını bence ayıp değil ya azıcık düşünceli olsunlar eşimin enisteside öyleydi saat 7 de arardi yemeğe geliyoruz akşama diye 7.30 damlarlardi mide bulantisi vs birde onlara yemek yetiştiren diye ugrasirdim hamile iken birde bütün odaları gezerlerdi temizmi diye hiç sevmiyorum öyle Cat kapı gelen misafiri ben yok 10 yok 12 birgün önce konusmussun o saatte belki bir hazirlik yapacaksın ,evde birşeyin eksik belki onu almaya gideceksin , banyo alacaksın vs düşünceli olmalılar bence 10 diye sabah arayıp tutturmalarinin anlamı yok 
(1,541 puan) tarafından
12 de gelecek dedi tamam dedim sonra 10 da dedi ben ilk 10 kabul etmedim biliyor önce beni sınır eden şey 10 da mesaj atmasi beni deniyor gibi ya eltim ve gorumcem bile böyle şey yapmadı
tarafından
Aman ne yaparlarsa yapsınlar tatlım eşinle aran iyise kimseyi takma istedikleri kadar denesinler millete ne istersem aksam 5 de kalkarım istersem aksam 10 da ev benim koca benim degilmi millete ne ya siz karı koca olarak aile olarak anlastiktan sonra fitnelik yaparlarsa yapsınlar
(1,541 puan) tarafından
Ben kimseyi kırmak istemiyorum ama biraz anlayis bekledim
tarafından
Anladım zaten tatlım senin düşünceni kötü bir fitnelik peşinde olsan ayıp mı ettim diye kendini sorgulamazsin zaten iyi olunca cagirirsin boşver
(1,541 puan) tarafından
Insallah
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Bence büyük ayıp etmişsin senin gibi birinin evine bir daha gelmezdim. Çok zor değil su saatte gelseniz olur mu demek birgün erken kalkardın en kötü. Başka insanada gelinini sikayet etmek büyük ayıp. 
(1,964 puan) tarafından
Mesaj atmış alt üstü seni saatlerce aramamış vallahi ne tatlı canınız var ya. Hamileliğimin son 1 ayına kadar deli gibi çalıştım midem bulanır otobüsten iner sonra geçince tekrar binerdim. Gece 1 de öğrencilerimin  aradığını bilirim hocam akıl verin diye kimseye sizin yaptığınızı yapmadım. Kalkar saygı duyduğum için cevap verirdim kadın alt üstü mesaj atmış eşimin yengesi falan bana devamlı atar uyandın mi napiyorsun falan diye. Evime çat kapı gelende çok oldu ama kimseye ağırlayamam demedim yarın birgün doğum yapacaksin insanlar yine gelmek isteyecek her türlü durumda idare etmeyi öğrenmek zorundasın yada adam gibi ilk dediğinde ben misafir ağırlamak istemiyorum gelmeyin de olsun bitsin.
tarafından
Büşra ne guzl yazmsn kimse sendn sofra donatmni beklemiyor birgün önceden evini topla sabhda kalkr yatağın i duzltrsn kahve yanna birşey yaprsn yada kahvaltı ysa birşeylr yaprsn fazla ca buyutms
(1,964 puan) tarafından
Bizim aile apartmanı eşimin ailesine akrabaları gelir halası ,teyzesi falan evime gelmedilerse kahveye veya çayada bana gelin derim. Çok birşey hazirlayamam ama insanlar memnun olur gerekirse hazır kek falan koyarım
tarafından
Anlmyna anltilmz işte postu açtı geln yorumlri gördü birazdn kaptr
(1,541 puan) tarafından
Ben mide bulantisi iyi olamıyorum ense ağrısı oluyor ağlıyorum ben kusunca aci çekince sen misafir pişman olmaz mi rahat oturmak varken
0 oy
(18,906 puan) tarafından
Yani altı üstü bir kahve hepi topu bir saat ancak oturulur öyle çok zahmetli bir şey değil ağırlama gerektirmiyor yani hiç gelmesinler bu kada rmesele olacaksa 
(1,541 puan) tarafından
Ben yalandan gülmek istemedim ya hemen gitsin diye beklemek istemedim keyifle sohbet edeyim istedim
(18,906 puan) tarafından
Anlıyorum canım ama onu açık şekilde ifade edecektik sabahları çok bulantım oluyor çok halsiz oluyorum öğleden sonra gelin şeklinde eminim anlayış gosterirlerdi
(1,541 puan) tarafından
Dedim anlamadılar bogaz icin mi diyorlar bende ben güler güz göstermeyince nasıl sohbet edecez diyorum ama anlamiyorlar yada ben anlayamadım ben iyi olunca cagiracaktim
(18,906 puan) tarafından
O zaman kendileri bilir yani misafir gidilecek saate misafir karar vermez bence ev sahibi ne zaman uygunsa ona riayet edilir
(1,541 puan) tarafından
Ben her görüşte müsait olunca haber verecem dedim iyi olunca ama beklemediler
0 oy
(1,257 puan) tarafından

Kayinvalidesine niye diyorsun kii gidip kadınla konuş yersiz olmuş herseyin kadın haklı sana gelmemekle 

Bir çok hamile kadınlar var ve bir çogu gelen misafirini çok güzel ağırlıyor erken uyanamamak bir bahane değil 
(1,541 puan) tarafından
Iyi degillim kusuyorum basım agriyot iyi olsam cagirmazlik etmem
0 oy
(77 puan) tarafından
Valla kuzum ben yeni yilimda saat 2 kadar uyuyordum geç kalkiyordum yani birde sabah 10 ne bir kere gelmeye çalışmışlar olmamış demekki o saate uyuyorsun bir dahakine 3 te gelelim desin ayriyeten annem dahi olsa benim evime kendini misafir etmek için arayan insandan nefret ederim ben kimseyi cagirmadikca kimse gelmesin
(1,541 puan) tarafından
Ya ben kusuyorum ve iyi hissetmiyorum onuda dedim ve 10 da mesaj atmasi ve dalga geçer gibi yanlis oldu demesi sinirime gitti ben 12 kabul ettim sonra 10 niye aliyor ki
(52,106 puan) tarafından
Anlayan bir kisi çıkmış sabahin onunda kahve mi olur ayip olmasin diye insan mesaj bile yazmaz
(1,541 puan) tarafından
2 kere yazdı 1 tamam dedim 2 işe denemek icin uyuyor mu uyumuyor mu
(52,106 puan) tarafından
Hayir kabul etmek zorunda da degilsin.israrla.gelmek isteyen insanlari sevmiyorum
(1,541 puan) tarafından
Ben sadece anlayis istiyorum o kadar
0 oy
(360 puan) tarafından
Valla ayıp denen bsy var . Yeni evliyim diyorsun da 5 ay geçmiş. Ben 5 aylık evliyken herkes geliyordu hatta ben davet ediyordum . Evet miden bulanıyor olabilir ama bir kahve yapacaktin. Sana ilk dediği gün abla bugün müsait değilim yarın şu saatte bekliyorum deseydin. Hadi onu da geçtim kaynanaya şikayet etmen çok çok ayıp . Bence en kısa sürede arayıp kendin davet et
(1,541 puan) tarafından
Ben her görüşte iyi olunca davet edecem dedim inan 1 kahve bile zor yapacak durumdaydım
(360 puan) tarafından
Anladım tabi sen daha iyi bilirsin . Ben sadece yazilana göre cevap verdim. Neyse olan olmuş fazla takma karnındaki bebişi düşün :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 546 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yusraaa (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,018 göst.
29 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 336 göst.
24 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Suzanne34 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 322 göst.