Everett hanımlar önceden yaptığınız komik itiraflar varmi .
Hastane de çalışırken asansöre binmek yasaktı gece nobetcisiydim üst yonetimdekiler gitmişti saat 11 gibi falandı yukarı terasa çıkıp semaver yakacaktik asansöre bindik ark ben hiç hastanenin sahibini görmemiştim hep gece çalışıyordum asansöre binmek yasak değil mi dedi bana bende o sabahları abi geceler hastane bizim demistm sonra yukarıda indik bana seslendi ismin ne diye bende söyledim tamam tanıştığıma memnun oldum dedi bende dedim güldüm aradan 15 dk geçti telim çağırdı seni başhekim odasına çağırıyorlar diye bende sorumlu hemşire çağırıyor diye sallana sallana gittim bide o dada o adam ne diyeceğimi şaşırdım ***** gibi tuttum sizin için yaşlı demişlerdi siz çok yakisikliymissinjz dedim sonra yerin dibine girdim kahkaha attı normalde seni işten atmam lazımdı ama seni sevdim dedi ertesi gün ekip lideri olup 1300 lira zam almıştım maaşıma
Dur dilimin ucuna gelsinde sööliiim
Itiraf dinlemeye geldim
İtiraflara bakmaya geldim
Offf aklımdaydı unuttum
Tamm bende itiraf edim bari
Kız koydeydim bilirsiniz eskiden tuvaletler disardaydi şükür şimdi değol neyse bigun dışarda cok işimiz var hiç boş kalamiyoz bende bı boşluk bulup afedrrsiniz lavaboya gıdım dedim küçüğüm daha o aceleyle kostüm tuvaletin kapısına içeri bı daldım hemen kapıyı kapttim Allah'ım önünü bı döndüm babm icerde o utançla varya. Nasıl çıktım bilmiyorum bı hafta faln babamla yüzyüze gelmedim utancımdan ay çok kötüydü yaaa yazarken tekrar yaşadım resmen
Hamileyken canm aşırı tatlı istemişti akşam heryer kapalıydı yasaklardan dolayı eşim de kalkıp sütlaç yapmıştı bana ama sütlaç demeye bin şahit ister ne sekeri vardı ne sütü bildiğin lapa pirinç gibiydi kırılmasın diye bı tabak yemiştim sabah işe gittikten sonra da diğer 3 tabağı döküp akşam geldiğinde hepsini yedim demiştim Allah affetsin ama çok kötüydü
1,486,347 soru
24,299,945 cevap
343,999 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın