0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Hasta değilim az burnum tıkanıyor bebeğimin de öyle.bikac gündür de halsizlik baş ağrısı var ben yorgunluğa ve uykusuzluğa yoruyordum. Bugün akşam üzeri oğlum bezini doldurmuş ben kokuyu hiç almamışım eşim söyledi. Akşam da daha bezini değiştirmeden emerken uyudu bende uyandirmayim uyanınca alırım dedim. Şimdi bı açtım gene yapmış ve ben hissetmemişim kokusunu. Korona mi oldum ki ya :'(

3 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Olabilir test vermen lazim 
tarafından
4 kere yaptırdım gözlerim falan hep yaşardı ya :/
(7,617 puan) tarafından
Oyyy bi de bana sorr hatirladikca gülüyorum:)
tarafından
Ben bide 2 sini boşu boşuna verdim. Biri anestezide onay almak için biri de yatış için doğumda
(7,617 puan) tarafından
Benimde 2 tanesi fuzuli yapıldı bitsin su illet aha 4.yolda
tarafından
Hiç yaptırasım yok ya pozitif olsam nolcak evden çıkma diyecekler. Ben kendimi alırım karantinaya :D
-Reklam-
0 oy
(164,218 puan) tarafından
olmus olabilirsin test yaptir sabah
tarafından
Ya ne bileyim sadece koku kaybına yaptırayım mi çok zor oluyo o çubuk girerken
(164,218 puan) tarafından
yapan kisiye bagli
tarafından
Bana hep beynine kadar sokanlar denk geldi. Şakır şakır yaş geldiydi gözlerimden
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Kuzum soğuk algınlığı da da koku bazen azalabilir, burnum tıkanık diyorsun. Ama tabiki covid belirtisidir aynı zamanda. İçinde kuşku kalmasın test yaptır bence
tarafından
Yaptirmayacam ya 1 hafta evde otururum kendim karantina yaparım daha iyi. Pozitif çıkınca da. Bişey yaptıkları yok zaten

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 227 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
21 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.
8 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yarenim07 (416 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,657 soru

24,464,214 cevap

354,769 kullanıcı

...