+3 oy
891 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,254 puan) tarafından
Diyette olanlr anlar beni :) ac uyuyorum resmen ben ya aksam 6dan sonra bişey yemiyorum sağlıklı besleniyorum karatay diyeti yapiyorum.ekmek hic yemiyorum tatliyi hayatimdan cikarali çok oldu ve artik eski pantolonlarima sigiyorum. Mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim . Bu arada 2 aydir diyetteyim

30 Cevaplar

0 oy
(79 puan) tarafından
Bnde yeni başladım 55 kiloydum calsiiyodum ayrıldım isden evdeyim 70 kilo oldm 5 gündür diyetteyim çok güzel motive oldm canım valla inşallah yeniden aynı kiloya düşerim :)
(1,254 puan) tarafından
Azimli olursan hemen veirrsin istikrarli ol asla diyetini bozmak için ugrasanlara taviz verme :Ddd ozellikle kocalarimz sahsen benimki surekli sabote ediyor ben diyeteyken abur cubur ali0 geliyor sirf diyet yapmayim diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasl yaptın kuzu tek proteinlemi beslendn 
(1,254 puan) tarafından
Hayir canim sebzemi de yedim suyumuda içtim sabah 2 yumurta yedim yanına yeşillik falan ekledim zeytin peynir. Ara öğün bir avuç kuruyemiş yedim ama hergun mutlaka spora gidiyorum. Öğlen sebze yemeği yine ara öğün meyve 1 tane. Akşam 6da menude ne varsa karbonhidrat haric yemegimi yedim 6dan sonra hiç bişey yemedim.
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Masallah canim dogumdan sonra darisi bana olsun insallah
(1,254 puan) tarafından
Amin kuzum sen şuan yatistasin keyfine bak bebisi ac birakma sakin :))❤️
0 oy
tarafından
Maşallah. Egzersiz yapıyor musun peki
(1,254 puan) tarafından
Evet sporsuz diyet bir işe yaramaz kuzum
tarafından
Biliyorum canım ben doğumdan sonra 85 kiloydum 4 ay oldu 75 kilo oldum ama dikkat etmiyordum vaktim olmuyordu açıkçası, 3 gündür basladim diyet değilde dengeli beslenme. Lesliede yapıyorum yaza kadar 65 olma umuduyla bakalım
0 oy
(378 puan) tarafından
Masallah cok guzel vermissin canim kilonu uzuuun uzun yillar korumani dilerim:)
(1,254 puan) tarafından
Ay ne guzel diledin valla amin diyorum başkada bsiey demiyofum :D
0 oy
(352 puan) tarafından
2 ayda iyi vermişsiniz...Ben de 70 ile başladım,62 civariyim. Ben de akşam 6 dan sonra yemiyorum.Ama ekmeği kesmedim, ne istersem az da olsa yiyorum.Paketli gıda yememeye özen gösteriyorum.Elimden geldiği kadar, firsat buldukça yürüyüş yapmaya çalışıyorum.Hedefim 58.Daha sonra olursa 55.  58 e yaklaşık 1 ay sonra ulaşırım diye tahmin ediyorum inşallah.
(1,254 puan) tarafından
4 kilo kalmış onunde rahat ulaşırsın istikrarli olmak onemli. Bende herşeyin tadina bakiyorum 1 catal hakki verdim kendime :D canimin çektiği seyleri yiyorum sadece 1 catal yani
0 oy
tarafından
Askim bende diyettim bugun 2 gun olck bklm hyrlisi 84 le basladm haydi bismillah
(1,254 puan) tarafından
Oy.masallah  inşallah diledigin kiloya ulaşırsın pes etmek yokkkkkk :D ❤️
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Bende dün spora başladım inşallah faydasını görürüm ☺️
(1,254 puan) tarafından
Harikasin devam birakmak yokkkkk :)❤️  cirkin kadın yoktur bakimsiz kadin vardir :D
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Ayy ne  güzel  maşallah bende  o rakamları görürmüüyüm acaba
(1,254 puan) tarafından
Boyun kac canimmkac kilosun
(3,283 puan) tarafından
1.65 116 ya düşmüştüm en son canım şuan verdim  mi aldım mı  yoksa sabitmi duruyorum bilmiyorum ayın 15 inde randevum var bakalım
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Darısı bize kuzum maşallah subhanallah sana

(1,254 puan) tarafından
Teşekkürler canım inşallah verirsin ❤️

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,115 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,332 göst.
0 oy
4 cevap 146 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 355 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,739 puan) tarafından soruldu

411,298 soru

12,381,126 cevap

43,182 kullanıcı

Kategoriler

...