0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından
Hastaneye qidiyorm yarim saatten fazla yol suruyor ve 2 haftam qkaldi doguma kimse yer vermiyor kimseye bu devirde biside denilmiyor oyle ayaktayim allah merhamet versin

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnsanlar gerçekten çok yobaz olmuşlar 
-Reklam-
0 oy
(164,043 puan) tarafından
allah yardimcin olsun beklemek zor
0 oy
tarafından
Amin canım yaa çok üzüldüm vallahi 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Aynen canm sakın tek gitme Allah korusun ne olur ne olmaz
(335 puan) tarafından
Tekim valla gurbetciyim diger oglumu kaynanama biraktim esimde iste n yapabilirim mecburum
(2,127 puan) tarafından
Anladım canm hayırlısıyla gelsin
0 oy
tarafından
Valla bende 33 haftalık hamileyim geçen gün acile gitmem lazımdi otobüsle gittim ayakta hamile olduğum ve hasta olduğum bariz belli kimse yer vermedi mecbur ayakta gittim geldim
(335 puan) tarafından
Yazik gercekten simdiki nesle
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Vermezler insanlar insanliklarini unutmuş 
(335 puan) tarafından
Aynen oyle adam qörüyor beni baskasuna yer veriyor resmen
(7,617 puan) tarafından
Hic sevmiyorum bu yüzden otobüsleri
0 oy
tarafından
Onu ben de yaşadım karnım burnumda kimse yer vermemişti ve ayakta duracak halim yoktu. Sonra bı yaşlı bı amca  bindi ona yer verdiler o beni görünce kızım gel gel sen benden daha çok zordasin diyip o yer vermişti. Az biri utandı da o da amcaya yer verdi
0 oy
(223 puan) tarafından
Söyle onlara ayakta duramiyorim de bence yer verirler 
(335 puan) tarafından
Görmüyorlar mı karnim burnumda
(223 puan) tarafından
Valla ağlamayan bebeğe sut vermiyorlar bacım ne yapim
0 oy
tarafından
insanlar iyice yabani oldular 
0 oy
(504 puan) tarafından
Benim memleketimde bir bayan otubuse girse hemen yer veriyorlar hiç ayakta gitmemisim ne zaman gitsem hemen herkes diyo bacım gel burda otur 
(335 puan) tarafından
Benim memleketim de oyle malatyada hic kadin ayakta qitmez ankara oyle deql
(504 puan) tarafından
Bende bitlisliyim
(335 puan) tarafından
Ayrim yapmak istemem ama dogu tarafinda daha cok saygi var
(504 puan) tarafından
Kimse beni yanlış anlamasın bana gorede doğu tarafı daha saygılı
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Cidden insanlar vermiyor canım. İse giderken ayakta gidip geldim Son ayım da  Eşimle biryere gittik mecburum diye bindim 2,5 saat ayakta gittim bir Allah'ın kuluda bacım gel otur demedi kocaman İETT otobüsü tamamı erkek bir sağa büküldüm bir sola indik birde metrobüse bindik bu olaydan 2 gün  sonra eşime dedim satalim altınları araba alalim diye. Allah kimsenin eline düşürmesin.
0 oy
(45 puan) tarafından
Bende hamileyken otobüsün ilk kalkacagı yere gidip binerdim dogumdan 1 gün önce kavid testi vermeye gittim oturdum tek kişilik koltuga 2 durak sonra bir bayan biraz sıkışda bende oturayım dedi bende sert bir şekilde baktım hayır sıkışamam hamile halimle dedim insanlar koltuga kıcını koymak için hamile halimle tek kişilik koltukta beni sıkıştıracak kendisi de oturacak kafayı yedirecekler insana zor allah yardımcın olsun inşallah

Ya otursanda başında yer versin diye bekleyen teyzelere ne demeli kadın kadının halinden anlamayan bir ülkede erkegin anlamasını hiç beklemiyorum.
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Hamileler için ayrılmış koltuklar var oraya oturanlara söyle sana yer vermek zorundalar vermezlerse şoföre söyle o halleder
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Otobüsler de gebelere ait koltuklar var gidin orda oturan birinden yer isteyin vermek zorundalar öncelik sizin çünkü

İlgili sorular

+3 oy
18 cevap 560 göst.
26 Mayıs 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Mine.16 (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 101 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kllwmd (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 359 göst.
13 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Hsret.1234 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 249 göst.
26 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde CesurunAnnesi (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,196 soru

24,382,033 cevap

348,797 kullanıcı

...