0 oy
342 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

kızlar bundan kulanan varmı benim kekim hep yapışıyor çıkmıyor sizinde öylemi bana biraz püf noktası verin Vala kafayı yiyecem ua

11 Cevaplar

+1 oy
(4,225 puan) tarafından
Var canım margarinle yağlayıp un döküyorum ama un kalıntı gibi olmasın her yerine gelsin sonra lavaboya çırp içini fazla un dökülsün
tarafından
Ben tereyağı kullanmıyorum sıvı yağla olurmu
(2,755 puan) tarafından
Ben de aynen bu şekilde yapıyorum yapışmıyor.
(4,225 puan) tarafından
Sıvı yağ un tutmuyor canım hamur gibi kalıyor altında istersen sprey sıvı yağlar var onlardan al ama sıvıyağ üstüne un dökme
-Reklam-
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Ben tereyağı sürüyorum komple hiç yapışmıyor.
tarafından
Ama ben tereyağı kullanmıyorum sıvı yağ olurmu ki
(7,780 puan) tarafından
Sıvı yağ genelde yapışma yapar.
tarafından
Hm demeki ondan öyle oluyor
(81 puan) tarafından
Tereyag degilde margarin sur, cay suzgeciyle un ele, fazlasını  lavaboya pıt pıt yap, boyle yapinca hangi kalip olursa olsun hemen çıkıyor,dokum emaye teflon granit
0 oy
(16,572 puan) tarafından
Aynısından bende var içini.iyice yagliyorum yaoismiyor
tarafından
Sıvı yağlamı kek soğuduktan sonramı çıkartayım
(16,572 puan) tarafından
Tereyağ yada margarin daha iyi aynen ters çevir ilk soğuğu çıksın kendisi çıkıyor vaktin cikmio spatula ile parçalanmadan yanlardan genişlet keki
tarafından
Tamam canım çok sagol
0 oy
(135,740 puan) tarafından
margarin sur snr azda unla yapismaz
tarafından
Deniyeyim
0 oy
(331 puan) tarafından
Sıvı yağ la hertarafunı güzelce yağlayın sonra kek piştikten sonra bi bez i uslatıyorum kek kalıbının altına koyuyorum 15 dk bekliyor sonra kalıptan kolayca çıkıyor deneyin bi
tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Bende var ama sivi yağ ile yağlarsan yapışıyor katı yağ ile yagla hafiften un dök tamam
tarafından
Vala ben hep sıvıyağla yapıyorum  demiki ondan öyle oluyor
0 oy
(681 puan) tarafından
Aynısı var canım ve kullanıyorum memnunum yapışma gibi Bi durum yaşamadım öyle paket içinde olan yağlardan kullanıyorum onu sürdükten sonra da zeytinyağ döküyorum az o şekilde yapışma falan olmuyor ve fırına verdikten sonra 35 dk falan ağzını açmıyorum hiç bir şekilde 
0 oy
tarafından

Biz küçükken annemin vardı böyle ne yaparsa yapsın yapışirdi

Benim granit var. Sicakken bile çok rahat cikiyor
0 oy
(953 puan) tarafından
Benmde kekim kabarmiuor maalesef bundan kullanıyorum yağlayıp hafif un serpiyorum çıkıyor genelde çıkmasa da ters çevirip üstüne vuruyorum yada yanlardan bıçakla araliyorum
0 oy
(336 puan) tarafından
ben şoktan almiştım aksu olmasi lazim markasi firindan ciktigi gibi ters ceviriyorum daha cevirmeden çikiyor kek oneririm 
0 oy
tarafından
Ben margarinle güzelce yagliyorum kekim piştikten sonra kendiliğinden çıkıyor canım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 162 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mehtap2 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
2 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 396 göst.
21 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
27 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde clk38 (1,448 puan) tarafından soruldu

411,621 soru

12,391,591 cevap

43,835 kullanıcı

Kategoriler

...