0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (3,550 puan) tarafından

image

k kızlar oğlum un sırtında karnında böyle sivilce gibi şeyler çıkıyor 3 4 gündür ve aşırı huzursuz. Anneme sordum kızamık olabilir dedi. Sadece kafasında ateş oluyor bazen ve Diş de çıkarmaya çabalıyor. Ne olabilir acaba? 4 aydan beri kaşık maması da yiyor geçenlerde sadece kırmızı meyveli olanı ilk defa yedirdim. Ama acaba ondan mı diye kestim mamayı halen çıkıyor. Onun harici Baska bişi yemiyor. 

6 Cevaplar

0 oy
(679 puan) tarafından
Kaç aylık nasıl yani kaşık maması hep oni mu yiyor emmiyirmu yada formül mama içmiyormu 
(3,550 puan) tarafından
Canım normalde aptamil içiyor ek olarak günde bir küçük kase ev yapımı yogurt bir kase de kaşık maması yiyor. Arada süzgece muz elma vs koyuyorum yyor. Ama 4 aylık lmasına 1 hafta kala basladık ek gıdaya ilk olarak yogurttan yani yogurt yapmış olamaz da. 5 aylık olunca sütlü prinçli değil de kırmızı meyveli kaşık maması almıştım. Ayına uygun.
-Reklam-
0 oy
(17,364 puan) tarafından
Ic atesi varsa ateş dışarı vurunca böyle kızarır vücut. 
(3,550 puan) tarafından
Öyle mi canıö ama 4 gündür falan hep bu halde. Vücudu normal sadece bazen kafasında ateş oluyor.
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Deterjan filan alerji yapmış olabilir mi acaba canım kızamık gibi durmuyor 
(3,550 puan) tarafından
Canım doğdu doğalı dalan marka granül sabun ve uni baby yumuşatıcı kullanıyorum. Ama ıslak mendili prima premium care Di. Bu sefer prima mavi paket aldık ama onu da 9 paket ti 3 paket kaldı. Yani çoktan yapmış olması gerekmez miydi.
(1,510 puan) tarafından
Yok ondan değildir o zaman birşey dokunmuş ama
0 oy
(14,855 puan) tarafından
Kaç aylık ki 
(3,550 puan) tarafından
5 aylık canım
(14,855 puan) tarafından
Kırmızı meyveli olan yapmış olabilir canım
(3,550 puan) tarafından
Hmm tamam canım bir kaç gün daha yedirmeyim onu da bakıyım Bi. Hani acaba ıslak medndş mi yaptı diyorum prima pure kullanıyordum alırken indirimli bulamadım paketi 30.liraydı.bu seferlik mavi paketini aldım cildi de sevmedi ama almış bulununca kulanıyım alışsın dedim. Benim olan biraz paahalıcı prima pure ıslak mendili dışında hepsini denedim pişik yaptı.
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Sadece bel bolgesindeyse  bez alerji yapmisstir  benim oğlumda yaptı aynı boyle
(3,550 puan) tarafından
Canım 5 aydır doğdu doğalı aynı bezi kullanıyoruz. Prima premium care. İç kısmında yk karnında sırtında ensesinde.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 200 göst.
19 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sürpriz yumurta⚘ (1,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 277 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 189 göst.

410,419 soru

12,343,541 cevap

39,864 kullanıcı

Kategoriler