+1 oy
209 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (8 puan) tarafından
Hepsi burada dan bebek beşiği almayı düşünüyorum bu siteden beşik alıp mağdur olan var mı acaba yani beklendiği gibi mi geliyor yoksa kırık falan mı geliyor 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben kanz in beşiğini aldım canım indirimdeydi. Hepsi burada güvenilir bir site bir sıkıntı olunca arıyorsun yardımcı oluyorlar. Ben bir çok şey aldım halen daha da indirim oldukça ve ihtiyaç oldukça hepsi burada dan alışveriş yapıyorum
(3,166 puan) tarafından
Aynen ben de kanz beşik almıştım 5 sene önce canım memnun kaldım
tarafından
İnşallah bende memnun kalırım canım. Park besik tavsiye edildi aldım kurdum çok güzel ve sağlam duruyordu. Bebişin gelmesini bekliyoruz denemiş olmak için ❤️
-Reklam-
0 oy
(2,610 puan) tarafından

Bende son zamanlarda bakıyorum hep ama guvenemedim.Surda bekliyim bende.

Post üste ciksin

(4,105 puan) tarafından
Ben dolap aldım canım çok iyi geldi eşim kurdu önemli olan satıcı mağazanın puanlaması ve yorumları mutlaka değerlendirin ona göre alın
0 oy
(551 puan) tarafından
Hepsi burada dan oyuncak ve Bebek bezi alıyorum sürekli canım sıkıntı olmuyor ama beşik konusu düşündürücü geldi 
0 oy
(142 puan) tarafından
Hepsiburaddan aldım canım 
(8 puan) tarafından
Boyutlari çok mu ufak peki
(142 puan) tarafından
Hangisini aldin
(8 puan) tarafından
Şimdi yükledim fotoğrafi canm
(142 puan) tarafından
Ben şunu aldım bak atim
(8 puan) tarafından
Bekliyorum canm
0 oy
(8 puan) tarafından

image

Almayı düşündüğüm beşik bu

0 oy
tarafından
Ben aldım iki çocuk büyüttüm şimdi ihtiyacı olan birine veriyorum dahada gider baya sağlam ve kailteli çıktı bundan 5 yıl önce sadece beşiği 175 liraya almıştık 100 lirayada yatağını
0 oy
(142 puan) tarafından

image

senin attığın çok küçük canım bir gösterisi bike Yok ne bilim biri falan geldiğinde birde sallaması hiç iyi değil 

Bu normal beşik boyutunda temiz duruyor 

(142 puan) tarafından
Sen bilirsin buda çok büyük değil boyu biraz yüksek o kadar diğeri gorumcemde var sallaması berbat
(8 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim görüşünüz için dediğinizi değerlendirecegim çok teşekkürler
(142 puan) tarafından
Yarın unutturma gorumceminkiyle kendi besigimi yan yana koyup atayım farkı gör
(8 puan) tarafından
Tamam canm inşallah unutmam
(142 puan) tarafından
Aklımdasın inslalah yazacam
0 oy
(14,578 puan) tarafından
Hepsiburada güvenilir canım 
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Hepsi buradanın satış stilini çok beğeniyorum alıyorum memnun kalmazsam iade oluşturuyorum gelip kapımdan alıyor maksimum 3 günde paramı hesabıma yatırıyor valla marketten alışveriş yapmıyorum desem yeridir expressini de kullanıyorum dolandırılmadım hiç 10 üzerinden 10 puanla değerlendirebilirim 
(8 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ilginiz için
(1,358 puan) tarafından
Rica ederim  ayrıca açıklama ve değerlendirme bölümlerinde boyutlarla alakalı bilgi oluyor ben aldığım park beşikten çok memnun kalmıştım ve müşteri hizmetleri de en ufak bir sorunda hızlı iletişimle sorununuzu çözüyor
(8 puan) tarafından
Tamam canm oralarına da bakacağım inşallah gönlüme göre bulabilirim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
13 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde gamzekusdemir (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
24 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Edam (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 282 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Aysimabulut (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 397 göst.
29 Ekim 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esila65 (717 puan) tarafından soruldu

401,144 soru

12,005,428 cevap

36,192 kullanıcı

...