+1 oy
365 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (73 puan) tarafından
Kizlar kızım 2 buçuk yaşında ve maalesef ama maalesef kaynana kayinbabama var başımda daha 22 yaşındayım kaynanada turp gibi ama başımda birde 2 aylık bi oğlum var kızım benden tamamen koptu kizlar babaanne babaanne arkasından  ağlıyor benj hic aramıyor hiç düşkün değil hep uzak bana bh beni çok üzüyor o kaynana olacak kadın hep pıspışlıyor kızımı bisey yapsın hiç kızmaz azarlamaz  ama ben öyle alınmasın diye benj kizdirdiginda kızarım bir daha aynı hareketi yapmasın diye bu yaşına kadar kızımı büyüten kadar yaslandim kizlar ve çok da zor bir bebekti bu kadar emek gösterip şimdide bana bu kadar soğuk olması beni çok üzüyor varmi akıl vermek isyeyen

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bi yandan iyi bence sana duşkun olunca zor olur boşver ilgilensinler keske benimde ilgilenen birisi olsa oglumla
(73 puan) tarafından
Senin dediğinde doğru canim
-Reklam-
0 oy
(1,949 puan) tarafından
2. İçin 1. Bebegi ihmal etmişsin.
(73 puan) tarafından
Yaa bense aralarında fazla yas farki olmasın istedim ama bilemiyorum
0 oy
tarafından
Beraber yaşayanlarda bu sorun genelde oluyor canım ablamda da olmuştu. Tek çözümü ayrılmak 
(73 puan) tarafından
Keşke kuzum ama anasına yapışık bi koca var başımda
0 oy
(359 puan) tarafından
Kizinizla bol bol oyun oynayın. Çocukları en çok bağlayan şey oyun
(73 puan) tarafından
Oynuyoruz kuzum ama daha fazlası lazım bence
0 oy
(52,419 puan) tarafından
Bir mi oturuyosunuz
(73 puan) tarafından
Evet maalesef canim
0 oy
(191 puan) tarafından
Kiz çocuktan çocuğa değişiyor benim ki de rahatsız 15 aylık beni Bi ortamda pek aramaz gider genelde :)
(73 puan) tarafından
Bi yandan iyi bir yandan kötü canim
0 oy
(13,626 puan) tarafından
İkinci bebeğimi kucağıma almama bı hafta kaldı oğlum da üç yaşında en çok onu ihmal eder miyim diye düşünüyorum zaten sessiz sakin efendi bı karakteri var umarım çok etkileez oğlum bu durumdan 
(73 puan) tarafından
Vallahi canim ilk doğum yaptığımda kızımla rahat rahat ilgilenememistim ve içim içimi yemişti bi süre sonra bende kızımda alıştık
0 oy
(979 puan) tarafından
Bnda aynı durumdayım tek çare ayrılmak evden. Oda imkanın varsa
(73 puan) tarafından
İmkan çok da canim faaliyet gösterecek adan yok
0 oy
tarafından
Canım benim sen hiç merak etme öyle çocuğun senden soğudu diye bişey yok sadece her çocuğun yaptığı gibi buda 2. Bi bebek geldiği için bütün ilgi alakayı kendine istiyor benim kızında öyle oldu ben çok zorluk çektim inan ağladım bende soğudu diye öyle bişey degil bak ilerde hem senden ayılamayacak hem kardeşinden şuan bebek olduğu için bu durumdasın Sen hiç üzülme düzelecek 
(73 puan) tarafından
Sagol canim benim ne güzel olumlu konusmussun içimi rahatlattın çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Sen annesinin. Ne kadarda babanesine düşkün olursa olsun senin yerin her zmn ayrı olacak. O şuan küçük olduğu için kim pohpohlarsa onu sever. Bizde öyle degilmiydik. Ben küçükken bizde 4 sene babanemgilde kaldık köyde. Babanem bize asla bagirmazdj Annemde hep sinirlenirdi onlardan sinirini cikaramayinca bizden cikartirdi. Çocukken anlamıyorum ama şuan annemi çok iyi anlıyorum. 

Ama sen bu yaşta aynı evde kalmakla hata etmişsin cnm. Ayrı eve çıkma imkanın yokmu
(73 puan) tarafından
Var var canim da imkansız duruyor şu anda
tarafından
İmkansizsa o zaman yok de niye var diyorsun :)
(73 puan) tarafından
Öyle degilmaddiyattan bi sıkıntı yok ama eşim ayrılmak istemiyor
0 oy
(20,576 puan) tarafından
Valla kardeşim de aynı sekilde anneanneme çok düşkündür. Ve çocuk gerçekten arsız oluyor bu şekilde büyüyünce. Anne annedir babanne babannedir. Çocuk ayırt edemiyor onu. Kızına daha çok zaman ayiracaksin. Küçüğün gazini babannesi çıkarırken sen kizinla oyun oyna. Parka gotur. Ve babannesine gerekirse biraz sert çık. Yok dediğini olur demesin. Senin kurallarını yikmasin. Başımıza geldi. Sonrası daha zor oluyor haberin olsun. Mümkünse de evinizi ayırmak en güzeli. 
0 oy
(14,929 puan) tarafından
Gönder gitsinler tek sözüm bu 
(73 puan) tarafından
Elimde olsa canim bi dakika durmamda elim kolum bağlı
0 oy
tarafından
Bu seni sevmediği anlamına gelmez canım. Üzülme kizman ceza vermen sevgisini azaltmaz..kaynanan her istediğini yapiyo diye onu daha çok da sevmez..sadece kullanır..çocuklar öyle zekiler ki..kim ewt diyosa yada kim her istediğini yapiyosa ona gider sadece..senin kizman sadece bir isede yaramaz..aynı evde yasiyosaniz senin verdiğin tepki diğerlerinde vermeli .o zmaan çocuk için istediği ortam olusuyo .biri hayır diyosa ewt diyene soyluyo istediği oluyo..hangi çocuk annesini sevmez..oğlumda küçükken öyleydi..kayinvaldemler ayrı oturuyoruz ..gittimizde geldiğimizde her istediklerini yaparlardı..bende kizmaniz gerkeen şeye.kizin derdim.kizamiyoruz.diyolardi..arkalarindan ağlardı..smdi 4 yaşında sadece ihtiyacı olduğunda muhattap oluyo..oyun oynamak istediğinde gezmek istediğinde yada.oyuncaj almak istediğinde..öpeyim diyolar yok..yada en ufak bisiy hayır desin sinir krizi geciyo yap diye ..

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 172 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oznur13 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 610 göst.
+2 oy
29 cevap 1,448 göst.
4 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 273 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu