0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evime fonlu tül yaptırmak istiyorum nerelerde kullanım olur 

Salon mutfak k. Oturma odası falan? Fon nerelere takılır?

Salon dışında takılan yerde abes mi durur?

30 Cevaplar

0 oy
(2,858 puan) tarafından
Yatak odası oturma odasi misafir odası mutfakta semiyom ben 
tarafından
Mutfak hariç hervyere olur mu?
(2,858 puan) tarafından
Tabikide cnm ama tül yapma kumaş fon yaptır
tarafından
Tülin dezavantajı neler canım
(2,858 puan) tarafından
Tül dayanıksız cnm zaten perde tül üstüne tül gösterişsiz cocuk odası gibi duruyor en güzeli kumaş fon daha ağır daha sık duruyor
tarafından
Doğru valla çok teşekkürler canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yatak odamda ve salonumda var salondakinide çıkarcam yaza 
tarafından
Niye  cikaracan
tarafından
Balkona oturma odamdan değil salondan çıkılıyor canım kapıyı aç kapat takılıyor kenara alsam gıcık duruyor şimdi balkon işi yok o yüzden taktım
tarafından
Tek kanat var onları deneyebilirsub
tarafından
Sevmiyorum öyle canım ya iki ya yok
tarafından
Anladım  canim
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Mutfak dışında her odada güzel duruyor 
tarafından
Niye mutfakta olmaz canim?
(3,505 puan) tarafından
Ben mutfağa yakıştıramıyorum
0 oy
(772 puan) tarafından
Benim salonda ve oturma odamda var şuan. Yakin zamanda yatak odama da yaptiracam. Ayrica bebek odasi yapacaz,onda da kullanacam.
tarafından
Zahmetli mi fon perdr
(772 puan) tarafından
Bence degil canim. Tabi seçeceğin kumaş türüde önemli. Mesela benim fonlarim yikandiktan sonra ütü istemiyor. Direkt yikayip asiyorum.
tarafından
Anladim balim:)
0 oy
tarafından
Hiç Yok boş Tülll
tarafından
Güzel duruyor mu
tarafından
He kız niye güzel durmasın çok sade ve güzel çeyizde alalım dediler aman yok ben sevmem dedim
tarafından
Hadii anladım canım
0 oy
(1,578 puan) tarafından
Benim yatak odamda var oturma odası ve diğer odalar normal tül perde. Ama oturma odasına da yaptirsaydim diyorum. Ilerde yaptircam inşallah 
tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Ben yemek odası salon ve yatak odasında kullanıyorum canim diğer odalarda sadece tül perde var 
tarafından
Fon sadece sık mi gösteriyor
tarafından
Bence daha şık gösteriyor ortamı ayrı bi hava katıyor
tarafından
Anladım cnm
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Canım yatak odası, salon, misafir odasında güzel durur mutfağa bilmiyorum ama ben sevmiyorum şahsen stor taktırdım
0 oy
tarafından
Oturma odasindaki fonum kendi tülünün aynısı sadece rengi bı tik koyu daha sporsu duruyor, salonumda var ağır bi fon, ama yatak odası ve çocuk odasında yok 
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Abes durmuyor ama bir sürü perde oluyor.. Sök yıka geri tak, sök yıka geri tak yorucu oluyor.. Ben erinmem, evle ilgilenmeyi severim dersen sen bilirsin.. Ama bana çeyizde imkan verilmediği için perdelerin nasıl yapılacağını bile anlamadım.. İmkan verilse her yere fon yaptırmazdım
0 oy
tarafından
Mutfak stor diğer tüm odalarımda var benim 
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Benim salonda ve yatak odasında var. Salondaki süs sadece yıkamadan yıkamaya elliyorum ama yatak odasındaki esim nöbetten sabah gelince kapatıyoruz oda karanlık oluyor bu yüzden çok işimize yarıyor.
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Ben hiçbi odada sevmiyorum ya eski moda geliyo bana
0 oy
tarafından
Benim yatak odası oturma odasında renkli tül fon var . Salonda daha ağır kalın kumaş olanlardan var 
0 oy
(849 puan) tarafından
Fon perde yatak odamda ve salonumda var sadece..mutfakta ışığı keser, oturma odası için bana fazla geliyor spor tarz olduğundan..
0 oy
tarafından
Bence oturma odası yatak odası ve misafir odası na tek yapılmalı mutfak ve çocuk odasına sade bir perde yada stor perde olmali
0 oy
tarafından
Askim fon perdenin temizligi zor ama bak hani şu zebra dedikeri varya. Annemde de vardi surekli cikarip elinde hali yikar gibi yikardi 
0 oy
(52,014 puan) tarafından
Yoo.her.odaya takanda var benim tek misafir odasinda var
0 oy
tarafından
3 sene önce yeni evimize yani şimdiki eve taşınınca salona oturma odası ve çocuk odasına yaptırdım oturma odasındakini kaldırdım diğerleri duruyor çocuk odasındaki de tülden yapılmış hoş duruyor 
0 oy
tarafından
Bence ağır oluyor ama isteyen istediği yere kullanır tabi. Bende sadece salonda var zaten odalarım küçük 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebekkkkkkk (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 49 göst.
29 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melektrn (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 233 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde FilizEymen (8,342 puan) tarafından soruldu

412,086 soru

12,405,517 cevap

44,587 kullanıcı

Kategoriler

...