0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hanımlar önceden hamile iken gitmiştim mesela eşimle girip sıra alıp bekliyorduk sonra ben giriyordum ultrasona kendim bı yakınım hamile artık öyle değil giremez diyor şuan giden varmı sadece kendimiz mi gidiyoruz.

1 cevap

0 oy
(2,562 puan) tarafından
Ole degil canim bende ordayim cocugunu bile almiyor
tarafından
Aaa ilginç biz giderken o zaman herkes eşiyle çocuğuyla bekliyordu sıra gelince kendi giriyordu şimdi dışarıda mi bekliyorlar değişmiş demekki
(2,562 puan) tarafından
Canim benim kizimdada ole degildi ama simdi virusten dolayi cok tititz davraniyorlar bide herkes hamile oldugu icin kimseyi kabul etmiyorlar
tarafından
Hamilelik şüphem var bende iki sene önce gittim sadece iki üç sefer gittim sonra eşim şehir Hastanesinde çalışıyor diye oraya gitmiştim o zamanlarda. Şimdi öyle bir şey olursa yine tıpa giderim o günden sonra hiç gitmedim nasıl oluyor kayıt açtırma vs bilmiyorum esimle giderim deyince yakinim kimse gitmiyo artık dışarıda bekler dedi ondan sordum bende teşekkür ederim
(2,562 puan) tarafından
Evet ole dogru hem senin icinde daha iyi virusten dolayi tertemiz az kisi var once erken gebelik bolumune gidiceksin bebegini gordukten sonra 12 haftanda ikili tarama icin gebe polikinligine randevu alip baslicaksn canim
tarafından
Bakalım hamile olursam eğer artık bende giderim doğum öncesi kovit testi de olacakmis tabiki
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 101 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde huzun_iyidir (6,893 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
14 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
7 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviş annesi (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 556 göst.
27 Ocak 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Bombacimulayim (6 puan) tarafından soruldu

408,075 soru

12,253,990 cevap

37,195 kullanıcı

...