0 oy
203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,152 puan) tarafından
Kızlar 27 haftalığım. Bazı zamanlar tek ağır temizlik yapıyorum diger günler süpürme silme. Gebelikte temizlik ev işi falan tehlike oluşturur mu. Koltuk silme dip köşe ev süpürme silme vs

Annem kızıyor basen bana ağır iş yapma falan ama dayanamıyorum yapıom

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
30 haftalık ken büyük doğum temizlgmi yaptım 3 günde sonra hastnde yattim yavas yavs yap temizlngini son zamnlra birşey yapamsn rutin işlerden birşey olmaz ama perde asma dolap silme falan yapma ama 
(1,152 puan) tarafından
Yok dip köşe ev süpürme silme falan bide bugun 2 koltuğumu sildim yanı o kadar yoruluyorum kasıklarım ağrıyor iş yapınca ama dinlenince geçiyor
tarafından
Fazla yapınca ağrır canım her yerin mesla koltuk silince başka iş yapma yavas yavs yap
(1,152 puan) tarafından
Evet yorulunca bebek aşağı baskı yapıyor çünkü ondan ağrıyor sanırım. Tm teşekkür ederim canım benim
-Reklam-
0 oy
(415 puan) tarafından
Düşük riskin var mı canım dikkatli yap aniden eğilip kalkma kontrollü eğil kalk bende hep yaptım yalnızım eş dostta yok ev taşıdım camları sildim ettim herşeyi yaptım riskim yoktu çok şükür hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah benim annemde çok uyarirdu hep 
(1,152 puan) tarafından
Elhamdülillah riskim olmadı şuana kadar canım çok şükür o yuzden biraz rahar relax davranıyorm bazen ama dikkatli olmak lazım yıne
Teşekkür ederim Allah razı olsun güzelim
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Ben doğuma kadar bütün evin eşini eşim yaptı, son 1 ay yemekleride annem yapti. Ben o yüzden kolay geçirdim o yönden. Ama hamileligin zor geçti:))
(1,152 puan) tarafından
Ya cok şükür kolay geçiyor benım de işte bılmıom ya sonradwn yoruldum diye pişman oluyorum ahah
0 oy
tarafından
Yavaş yavaş yap canım. Çok yüklenme kendine. Yorulduğun an bırak. Çünkü bebeğine de sana da birşey olsun istemezsin demi :)
(1,152 puan) tarafından
Evet asla istemem tabı kı hatta hep korka korka yapıyorm valla. Dinlene dinlene yapıyorm inşallah rabbim korur yavrumu
tarafından
İnşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende 33 haftalık hamileyim. Evimin işini tek yapıyorum bazen eşim yardım ediyor.
Tek yapınca yoruluyosam hemen bırakıyom. Yavaş yavaş yapıyom canim
(1,152 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım Allah razı olsun rabbim sana da hayırla kucağına almayı nasıp etsin inşallah
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(135,419 puan) tarafından
cok yorma kendini ben 30 haftalikken kuzeye insaat temizligi yaptim anam agladiydi yavas yavas yap 2gunde 1 oda gibi
(1,152 puan) tarafından
Doğum temizliği değil yaptığım şuan işte koltuk tozu alma  dip köşe sil süpür vss vsbelkı kaynanamı da yemeğe çağırırım hiç gelmedi evime yanı :) onun için iştw
0 oy
(413 puan) tarafından
25+5 im 2 haftaliktan beri sadece bı kere evi supurdum onun dışında hiç temizlik yapmadım ufak tefek topluyorum düzenliyorum ama oda çok az tedavi ve riskli olduğu için en baştan yasakladılar bu sene evim kirli olsun varsın evlatlarım sağ salim gelsin de bence sizde kendinizi fazla yormayın Allah korusun bişey filan olur
(1,152 puan) tarafından
Rabbim korusun inşallah yavrularımızı. Teşekkür ederim canım
0 oy
(339 puan) tarafından
Düşük riskimin geçtigi diger hafta kalın kalın 3 halılarımı yıkadım tek başıma rabbim verddigi sürece 10 uncu kattanda düşsen birşey olmaz tabi yine dikkat etmek lazım eşimden habersiz yıkamıştım gördügünde bana o kadar kızdıkı 2 gün konuşmadı benimle yıkamaya verirdik niye dikkat etmiyorsun diye bende birdaha yapmayacagım diye gönlünü aldım aşırı temizlikçi bir insanım ama kendimi birazda olsa dogurana kadar kısmaya çalışıcagım öyle yapalım artık 
(1,152 puan) tarafından
Çok şükür düşük riskim yok ama işte her ihtimale karşı dikkatli olmak lazım tabi ki nasibi varsa her türlü gelir dünyaya. Bende canım sıkıldıkça temizlik yapıyorum valla napim :)

İlgili bir soru bulunamadı

411,063 soru

12,373,253 cevap

42,586 kullanıcı

Kategoriler

...