0 oy
707 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından
Kızlar esinizin ailesi hep millet ne der modundami ? Mesala ben hep pantolon giyerim ama kaynanam elbise giy  sen artık evlendin çocuğun var ayıp millet ne der deyip duruyo oysaki eşim karışmaz bile . Eşimin ailesi sürekli millet ne der modunda bu beni çok sinir ediyor ya bir giyimlemi insan oluyoruz sanki

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde öyle malesef  sinir oluyorm ya 
-Reklam-
0 oy
(8,580 puan) tarafından
Hayr karışmaz lar.   Ki zaten kültürlerine uygunum 
0 oy
tarafından

Benim kaynanam bana kariscak elbise giy dicek :D crop giyip digerim bir dahakine alır cevabını :D eşim de dahil kimse bir şey demiyor çok sukur

0 oy
tarafından
Kimse karışma karışamaz eşim karistormaz
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Yapmanı istemedikleri şeyleri millet ne der adı altında yapmamanı sağlıyorlar tatlım 

Yeme
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Koydeyken usturuplu giymemi söylemişti. Başka yerde kocan ne derse o dedi. Bnde köyde dediğin gibi dikkatli giyerim ama diğer yerlerde ben karar veririm dedim. Köydeki giyimine bile karısamiyoe şuan.
0 oy
(886 puan) tarafından
Karıştırmam beni nasıl aldıysa öyle kime ne ister pantolon giyerim ister etek ona mı kalmış evlenince ne değişiyorda ayıp oluyor saçma !
0 oy
tarafından
Eşimin ailesi tek değil Yurdumun Genel olarak tüm insanı elalem ne der diyo
0 oy
(143 puan) tarafından
Benim kaynNa da pantolon giy diyo
0 oy
tarafından
Kaynanamlar köyde yaşıyor ve su icmeni bile laf eden insanlar var ilk evlendigimde pantolon giydim kaynanam kuzum yelek mi taksan dedi ama iyi niyetle dedi tamam anne dedim eşim o benim karım ben bilirim kendi bilir dedi çıkarttırdı daha da kimse ses etmedi 
0 oy
(1,527 puan) tarafından

Birinde eşimle tartıştık düğüne gideceğiz gitmem dedim kaynanam geldi elaleme ne derim dedi çıktık yola ama düğüne gitmedim aynı köyde amcamlar vardı ora gittim herkes beni sormuş birşey diyememis tabi amcam herkese oğlunuz kızımızı üzmüş o yüzden bizde gelmedi demiş :Ddaha da karışmadı bı daha :D

0 oy
(1,736 puan) tarafından
Rahmetli kayınvalidem önce herkes kendşne baksın derdi., kimseyi takmazdı. Ben çok zayıftım herkes zayıflığımla ilgili konuşurdu. Kayınvalidem yiyip sizin gibi olacağına böyle incecik kalsın gelinim derdi:) :) 
0 oy
(3,864 puan) tarafından
Benim kaynana değil annem kızar pantolana halkımı helal etmiyorum dedi eğer giyersen hak geçer mi ki bu konuda eşimde giymek istersen giyebilrsin pantolan dedi tunikle napcam bilmiyorum eşim giymemi istiyor annem yüzünden giyemiyorum siz olsanız naparsınız 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Aksine canım, siz gençsiniz giyinin sıkır sıkır gezin modunda biri :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,291 soru

24,399,154 cevap

349,975 kullanıcı

...