0 oy
707 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından
Kızlar esinizin ailesi hep millet ne der modundami ? Mesala ben hep pantolon giyerim ama kaynanam elbise giy  sen artık evlendin çocuğun var ayıp millet ne der deyip duruyo oysaki eşim karışmaz bile . Eşimin ailesi sürekli millet ne der modunda bu beni çok sinir ediyor ya bir giyimlemi insan oluyoruz sanki

34 Cevaplar

0 oy
(8,360 puan) tarafından

Yok valla çok serbestler kimseyi takmazlar bir şey diyene lafını verirler :D

(328 puan) tarafından
Benimkiler maaall gibi dinlerler milleti sanki millet için yasiyolar
(473 puan) tarafından
Bizimkilerde öyle canım karismazlar kayınvalidem kapalı ama pantalona giyer annem giymez mesela benim eşimin tarafı hiçbir zaman hiçbir şeye burnunu sokmazlar
-Reklam-
0 oy
(678 puan) tarafından
Off bosver nefret ederim öyle seyelrden
(328 puan) tarafından
Valla bende eşim karismiyo ama maslalah ailesi ahajg
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Kocan bir şey demiyorsa bize laf düşmez derler ama kimseye de laf ettirmezler  
0 oy
tarafından
Yoo tam tersi hoc takılmazlar. Karisamazki giydigime. Ona neymiş
0 oy
tarafından
benim kaynanam da   kayınpederin ne der diyo. biraz dikkat ediyorum da. çokta ipleri verme eline
(328 puan) tarafından
Hiç vermiorum zaten sonuçta herkes özgür
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Bizimkilere ekarisir ama eşimin ailesinin yanidna pantolon giymem de onların yanından gidince giyerim
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Hic sesleri çıkmaz nasil giyinmem gerektiğini bilirim zaten 
(328 puan) tarafından
Aynen öyle bende bilirim ama kaynananm hep elbise elbise veya ferace giy dio istemdiginm şeyi nedengiyeyim ki
(1,950 puan) tarafından
Evlenmeden önce de öyle giyiniyordun sonucta salla bosver
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Millet için yaşamıyorum bben böyleyim de geç
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Oha onane artı millete ne banane milletten
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ayy benim annem de der kayınvalidene giderken şalvar giy der :)) ama ben pantolon gömlek giyerim kayınpeder habersiz geldiği için kapalıyız ama kisakollu karsiladigim oluyor hiç sorun etmiyorum eniştem olur zaten yabancı olsa cekinirim belkide :))
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Valla canım ailesi de karışamaz eşimde zaten karışmaz pantolon giyerim etekte daha çok bir yerim gözüküyor bence rüzgarda açılıyor adım atmazsın gözüküyor eşimin ailesinde giy dedi giymem pantolon giyerken gördü öyle beğendi kapalıyım uzun tuniğimi giyerim ama etek değil pantolon giyerim kimsede karısamaz
0 oy
(54,507 puan) tarafından
Esimin ailesi kapali ben acigim hatta eltim demisti kapalı kiz ariyorlardi diye daha simdiye kadar kimse açıksin demedi kimseyide ilgilendirmez
0 oy
(878 puan) tarafından
Farklı sehirlerdeyiz kasım ayında gitmiştik balkonda sigara içtim içeri girdim bana çok içmeye çıkma komşular laf eder dedi bende ederlerse etsinler benim komşularım değil dedim bir daha söylemedi bişey zaten çok muhabbetim yoktur 
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Onlar millet ne der modu değil aynısı benim kayınvalidem kizina gelince her şey serbest geline gelince millet ne der işlerine öyle geliyor 
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Bizimkilerde yüzsüz yalanci rezil etmek istesen ona bile sevinirler bilseydm boyle bi ailesi var evlenmezdm dinleri imanlari yalan dolan
0 oy
(3,546 puan) tarafından
El ne der diye değil de Allah ne der diye düşünseler samimi gelir. Bana da eşimin ailesi çok baskı yaptı Bi süre denedim olmadı. Sonra eski halime döndüm. O zaman çocukmuşum. Şimdi olsan dinlemezdim.. Banane el kendine baksın. Eşim ben onu öyle istiyorum dediği günden beri Bi daha konusu açılmadı canım. 
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Karışsa bile dinlemem bana der kendi bildiğini okuyorsun:))
0 oy
(402 puan) tarafından
Ona ne ya senin giyiminden tersle bi gelinisin diye kuklasi olmadın kimse karışamaz evliler niye giyemiyomus pantolon sanki hersey etekle halloldu da 
0 oy
tarafından
Aklıma kaynanamın beni istemeye geldiklerinde dedikleri geldi hep dua ettim bir tane pantolon giyen gelinim olsun diye sonunda oldu dedi sadece köye geldiğinde elbise giymeni isterim dedi köydekiler eski kafalı dedi huzurumuz bozulmasın dedi o kadar:))) hiç de karışmazlar pantolon giymeme sadece annem ve eşim üzerine uzun giy derler arada bi :) 
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Eşimin ailesi ben ne giysem de etsem de karışmıyor ama ben millet ne der diye düşünmek yerine Allah ne der diye düşünüyorum önce 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,609 soru

24,388,790 cevap

349,149 kullanıcı

...