Küçükken herrr yaz tatilinde camiye kuran öğrenmeye gittim. Hep zaten içimde dinsel şeylere yatkınlık vardı. 18 yaşımda rüya sonucu namaza başladım hep kıldım halada kiliyorum. Saçım açıktı ama öylede kılmaya devam ettim namazı
Sonra 23 yaşımdayken Evde boş durmak yerine kuran kursuna gittim 1 sene boyunca. Orda hocalarım ve Kur'an kursundakiler beni kapanmaya teşvik etti kapandım çok şükür.
Her namazdan sonra duasiz kalkmazdim tesbih çekerdim. Sabah namazlarina uyanirdim ve kesinlikle yaşın Tebareke vs süreler okumadan yatmazdim. Ve kapaliligimda daha güzeldi ferace fln giyiyordum. Sonra işe başladım hala namazlarimi kılıyordum ama giyimim dahada modernleşti. Asla zor bela bişi olmadığı sürece namazi terk etmiyordum. Mesela makyaj yapmama rağmen calistigim yerde abdestim fln olmadığında makyajımı siler biyerde abdest alır namaz kılar yeniden eşarp makyaj yapardim. Yani aslında o halı zor olmasina rağmen hiç pes etmiyordum. Mağazada çalıştım. Aşırı yoğun oluyordu iş ona rağmen namazı terk etmemek için giyinme kabininde falan kılıyordum. Ama namaz sonrası dua etmeyi bıraktım sabah namazlarinda kuran okumayı biraktim
Sonra evlendim. Hani herkeste yaşamıştır evliliğin ilk zamanları sürekli seks oluyorya. Bazen gece seks yapınca banyo yapmaya eriniyordum öyle uyuyordum sabah yaparım diye. E abdestsiz olunca sabah namazinida kilamiyordum . Öyle öyle sabah namazini terk ettim. Zaten dua fln okumuyorum namazlarda. Kur'an desen çok nadir kandillerde fln
Doğum yaptım ramazandi oruç tutamadım şimdide kandillerde oruç tutmak zor geliuor
Yani ben nasıl eskisi gibi olabilirim? İçime o aşk nasıl gelir