Benim babam bana hiç sarılmadi hiç te hatırlamıyorum sıkıntılı bi aileydik annem 1 kere sarıldı ama saçımı falan okşamadı hiç ne bileyim sorum başlıkta kızlar duygulandım akşam akşam hormonlar tavan yaptı
Her defasında sarılır babam annem abim ve kardeşlerim ama amcam var benim beni gördükçe bi sarılışı var bana ki aynı babam gibi sanki kızına sarılıyor
Sen sarılmayı denedin mi yada dugununde dans falan etmediniz mi canım
Benim babam ozelkikle ben evlendikten sonra gidip gelmelerimle cok sıklaştı sarılmasi cok sukur oyle buyuk bi sorunum yoktu babamla
Annemlede arkadaş gibiyiz
Bizimkiler sevgisini belli etmez. Ancak merhabalaşırken, vedalaşırken veya özel günlerde. Ama o zamanlar düşman bile düşmanına sarılıyor
Bazı babalar sevgisini gösteremez annelerde bunu onların geçmişine bağlıyorum onların zamanında çocuk sevmek ayıpmş falan babaları anneleride onlara öyle davranmş o yüzden öyleler kuş gördüğü yuvayı yapar hesabı. Benim babam öyle değildi küçükken koşar sarılırdık her geldğnde büyüdkçe azaldı evelendm 15 gün sonra gttim babam bana sarıldı ve ağladı her bahçeye gittiiğmde aklıma sen geliyosun o olsa şmdi bu cevizlerin alt dallarını hep yerdi diyom dedi sarılıp ağladık ömrümce unutmam bunu annemde öyle çok sevgisini göstermez ama çocukları için herşey yapar çok fedakardır anam bize iş bile yaptrmazdı kurban olurum onlara nede olsa anne babalar bu yaşa getrdiler şmdi uzağm onlara çok inan hergün aklımdalar jep ağlıyorm halbuki 7 yıllık sevdiğimi aldım ama ana baba yerini tutmuyor asla Allah korusun ailemizi inşallah
Kuzum üzme kendini ya benimde babam sarilmadi hiç ama eşimde ve kayinpederimde gördüm çok şükür baba duygusunu
Aayyy benim babam bana cok sarilir di her aksam sarilip operdi ben cok kizardim hele nisanlandim gurbete gidicem diye dugune kadar her aksam sarilirdi o zamanlar kizardimda simdi cok iyi anliyom babami bak aglattin simdi beni ooof hep bu hormonlar yuzunden cok duygusalim yaa
Biizmkiler her gittigimizde esimle surekli sarilirlar giderkenden gelirkende ordayken gun icindede canlarim benim
Sarılırlardı ikisi de uyudugumda korkduğumda onlarla uyurdum gelin giderken ikisi de hastalanacak die doya doya sarılamadim yüzleri hala gözümün önünden gitmiyo çok özlüyorum onları özlediğimi bile diyemiyorum üzülecekler die rabbim kimsenin anne babasını sağlığıyla sınamasın ikisinin de ellerimde can verdiğini gördüm ben kıyamıyorum onlara bisey olsun istemiyorum onlar benim herşeyim çocukluğum göz yaşım sevincim en küçük umudum kavuşamadıgim yavrumun hayali onlar onları coook seviyorum rabbim başımızdan eksik etmesin
Babam.annemden fazla sarilir oper hemde sapur supur canim.babam benim yaa
1,486,524 soru
24,302,195 cevap
344,099 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın