Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Similac bizi perişan etti
0
oy
483
göst.
27 Şubat 2022
Diğer
kategorisinde
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
soruldu
Hanımlar merhaba bu similac ile ilgili haberler çıkmadan önce almıştık 850 gr yeni tarihli ve o belirtilen seri numaralarıyla alakası yoktu hiç bizim kutunun. Ben yinede kullanmadan önce şikayet vara yazdım beni aradılar sizin mamanızda bi sorun yok kullanın dediler. 3 gün oldu kullanalı çocuk 2 gündür o kadar huzursuzduki 1 saat önce yeşil sulu kaka yaptı direk su yani hiç koyu kıvamı yok acayip korktum mamayıda reddediyordu ki normalde çok severek içer bebelacı smayı aptamili kakayı öyle görünce hemen aptamil sipariş ettim az önce bir içişi var yavrumun bu similacı kullanmayın biraz daha uygun diye aldık almaz olaydık direk çöpe atıyorum çok dikkatli olun aklım çıktı benim
mama
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
27 Şubat 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Kiz bende similac kullaniyorum oglum 10 aylik. Bende aradim similac turiye yerini bana da aynisini soylediler. Cok sukur bizde birsey yok ama
27 Şubat 2022
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
yorumlandı
Yahu bizimki kıvrım kıvrım kıvrandı çocuk 2 gündür ıkınıyo ne uyku uyuyo ne mama içiyo şüphelendim şüphelenmedim değil ama adamlar sizinkinde sorun yok deyince biliyorlardır heralde dedim bugun kaka gelince artık hemen aptamili denedim bacım bi içişi var hemencecik uykuya daldı arkasından oturdum hüngür hüngür ağladım. Reddetmiyosa falan seninkinde bişry yoktur inşallah . Şikayet vara falan tekrar yazdım el kadar bebeklere bu eziyet yapılır mı güvenip alıyoruz neye güveniceğimizi şaşırdık
27 Şubat 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ay sen oyle diyince bi an suphelendim ya. Dun geceden belli bizde hastanedeyiz burun akintisi ayni zamanda tikanikliği ve ishalden rota virusunden suphelendiler gaita tahlili bekliyoruz bizde acaba mamadan dolayi mi boyle oldu ki kurt dustu icime bak simdi. Dün bi kaka yapti afedersin bildiğin su ve kopuklu sabunlu gibi
27 Şubat 2022
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
yorumlandı
Ondan dolayı olabilir bende kakadan anladım zaten hemen değiştirdim şuan gayet iyi ne huzursuzlugu kaldı ne yememesi neşesi yerine geldi çok şükür
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
27 Şubat 2022
kubra1992
(
3,548
puan)
tarafından
cevaplandı
Nolmuş ki canım.
27 Şubat 2022
kubra1992
(
3,548
puan)
tarafından
yorumlandı
Toplanın aileler olarak markaya dava açın bu çok büyük bir hata ihanet! Resmen. O bebekler bakteri yüzünden ölebilirdi..bizim eczanede b. Kg si 119 lira aptamil 800 grm 190 lira. Diyorum niye böyle ucuz diye. Sizinki sanırım özel mama birde. Zaten alerjik olan bir bebeğe abovv anam ben olsaydım ortalığı ayaga kaldırırdım. Çok büyük ihmal.
27 Şubat 2022
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok özel mama değil, Allah korudu yavrularımızı keşke atsaydım en basından çöpe sabah 1 saat ağladım yavrumun o haline bir daha bildiğimden asla şaşmam. Dava açabilir miyim bilmiyorum çokta hakediyorlar ama şuan için her yere şikayet yağdırdım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Çıkan haberlerden sonra hiç kullanmamak daha iyiydi bence ben tereddüt ederdim canım yinede Allah korumuş bununla atlatmışsınız çok şükür öyle düşün
27 Şubat 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ne haberi çıktıki
27 Şubat 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bazı seri numaralı son tüketim tarihli olan ürünleri toplatma kararı almıştı içinde sanırım bakteri vardı yanlış hatırlamıyosam
27 Şubat 2022
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizde o seri numaraları kontrol ettirdik kendileri aradı beni sizin mamanızda her hangi bir sorun yok dedi qptal gibi inanıp yavrumun perişan ettim 2 gün bir daha düşürmesin Allah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2022
Pamukoglum
(
1,741
puan)
tarafından
cevaplandı
Cnm bende 2 kutu almistim hic açmadan iade etim Iyki de etmişim çünkü bi kere aklım karışmıştı 6.aydan beri bebelac kullanıyoruz gene ona devam ediyorum suan bebivita denedim o da alerji yaptı yaramadı yani bildginden şaşmamak gerekiyor
27 Şubat 2022
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok iyi yapmışsın iyi ki benim gibi yapmamıssın bundan sonra bende bildiğimden asla şaşmam
27 Şubat 2022
Pamukoglum
(
1,741
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok geçmiş olsun cnm Şimdi nasıl peki
27 Şubat 2022
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok şükür iyi bi güzel uyku çekti uyanıncada gülücükler saçtı yavrum kakasıda kıvamlı suan az önce yine uyudu mamasınıda reddetmeden gayet güzel içti . Çok sağolun
27 Şubat 2022
Pamukoglum
(
1,741
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok şükür cnm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2022
Noname
(
4,660
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok geçmiş olsun ya yorumları da okudum da bi çok büyük bir şey bu. Bebeklerin sağlığı söz konusu Allah korusun.
Bilinen markalardsn şaşmamak lazım
Biz ya aptamil ya da sma kullanıyoz.
27 Şubat 2022
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle bizde biraz zorlarına daha uyguna geçelim dedik ama bir daha asla asla şaşmam bildiğimden
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
2
cevap
295
göst.