0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
Bnmki son 1 haftadir oturuyor.Emeklemeyi 8 aylikken ogrendi maşallah kalkiyor yuvarlaniyor dönüyor maşallah bir yürümesi kaldi birde hala diş çıkarmadı sizinkiler neler yapiyor ???

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
17 aylık bebegim şuan ama cevap vermek istedim☺☺☺

Emekliyordu o ay bebeğinizin yaptığı şeyleri yapıyordu bizimkide.

Dişi 10 aylıkken cıktı tam 1 yaşına girdi yürüdü ☺☺☺
(3,895 puan) tarafından
Insallah bizimkinin de dişi cikar agridan yatamiyor ama diş yok.
tarafından
Çıkarırsa rahatlar canim doktora sorun diş jeli falan onerebilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki dün 7 aylık oldu. Tırtıl gibi sürünüyor,  yuvarlaniyor elinden tutup çekince ayağa kalkıyor,  6 disimiz var 4. Ayda başladı maalesef çıkarmaya. Gel diyince örümcekle hemen geliyor ama örümceği daha hızlı suremiyor. Yattığı yerden oturamıyor deniyor birkaç gündür hep düşüyor kalkarken kafası aciyor
(3,895 puan) tarafından
Seninki en azindan kalkiyor benimki hiç kalkmiyordu son 1 haftadir öyle mutluyum ki 15-20 dakika oturuyor sonra yoruluyor ama olsun onceden hiç oturmazdi buna da şükür.
(3,895 puan) tarafından
Masallah kız disleri nasil o kadar çıktı?? Bizimkinin üstü neredeyse patlayacak ama cikarmadi da altta da beyazlik var bakalim ne zaman çıkacak??
tarafından
Tabiki yavaş yavaş oturacak annesi. Bebeğin gelişimini zamana yayıp stres yapmamak lazım kuzum benim 2. Bebeğim inan hareket konusunda yere koyarım hiç düşunmedim ne zaman oturur ne zaman kalkar . Kızım 9 aylıkken ilk dişini patlatmisti bu garip 4 de 2 dış çıkardı ama çok zor oluyor bebek küçük olduğu zaman . Bide erken dokulurmus. Çıkmaya başladı mı birden çıkıyor canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 176 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Dilansbyyyy (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 190 göst.
23 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
26 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,564 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.

414,185 soru

12,465,022 cevap

46,861 kullanıcı

Kategoriler

...