0 oy
79 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,578 puan) tarafından
Selam kızlar. Bebeğim 10 aylık şuan dış çıkarıyor hem öksürük hem afedersiniz ishali var. Hiç yemek yemiyor. Çok az emiyor unuda geri kusuyor. Sağlık ocağına götürdük ama kusması geçmedi. Var mı bilgisi olan?? 

3 Cevaplar

0 oy
(142 puan) tarafından
Bir acile gotursene kuzum
-Reklam-
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Sağlık Ocağı olmaz şimdi acile götür yarında bi çocuk doktoruna git mutlaka rotavirüs testi falan yapılması lazım kan tahlili idrar tahlili vermelisiniz ben böyle ciddi ishal kusma durumlarında hiç gitmedim sağlık ocağına oradakiler çocuk hastalıklarına hakim değill 
(1,578 puan) tarafından
Rotavirüs nedir cnm
(4,087 puan) tarafından
Çocuklar Arasında bulaşıcı bi hastalık İshal kusma yapar
(1,578 puan) tarafından
Bugün 10 dan beri de emziremiyorum Göğüslerim süt doldu ya. Istahi 0 a düştü resmen. Eşimi arayim da gelsin götürelim bari
0 oy
tarafından
Acile götür, rotavirus olabilir, bronşit olabilir ama lütfen hemen götür ihmal edersen daha çok çoğalır canım çok geçmiş olsun
(1,578 puan) tarafından
Yarın merkezdeki hastaneye götürmeyi düşünüyorum zaten bronşit değil rotavirüs ne oluyor
tarafından
Rotavirus çocuklar arasında solunum yoluyla bulaşabilen bir hastalık hatta oysa sana bile bulaşır bana yegenlerimden bulaşmisti. Sürekli kusma ishal iştahsızlik oluyor, hatta ileri derece olan çocukları hastaneye yatırmak gerekiyor sürekli serum alması gerekiyor
(1,578 puan) tarafından
Sabah 10 dan beri de emziremiyorum. Göğüslerim süt doldu ya. Olmazsa eşimi arayim da götürelim canım çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim kuzum evet hemen götür çocuğa da yazık kilo kaydeder öyle hem kusuyor hem birşey yemiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 90 göst.
0 oy
1 cevap 109 göst.
0 oy
8 cevap 317 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 137 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde SibelTimucin26 (66 puan) tarafından soruldu

410,058 soru

12,329,291 cevap

39,179 kullanıcı

Kategoriler

...