0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Hiç kimseye anlatamadığınız dertleriniz olduğunda neler yapıyorsunuz içine atmaktan başka bişey gelmiyor insanın elinden sanırım yanlış mı düşünüyorum sizce bi çaresi var mıdır

18 Cevaplar

0 oy
(816 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Atma canım içine yengem gencecikti kanserden öldü Allah rahmet eylesin kocası evlendi başkasıyla herkes devam ediyor hayatına Allah dermansız dert vermesin
(8 puan) tarafından
Sende haklısın olan bize oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Baci ne dertse 3 defa post açtın yavaasss gell

(8 puan) tarafından
İnternette sıkıntı var onaylanmadı sanıp 3 defa tıkladım özür dilerim
(8 puan) tarafından
Silmek istedim silemiyorumda diğerlerini
tarafından
Yok kiz ne özürü sey yap digerlerine goz isaretine tıkla kapanıyor
tarafından
Allah yardimcin olsun bu arada inan herkezin bir imtihani var rabbim kolaylaştırsın ❣⚘❤
(8 puan) tarafından
Allah razı olsun amin hepimizin zorunu kolaylaştırsın inşallah
0 oy
(14,426 puan) tarafından
Anlat biz dinleriz 

Neler duyduk burda seninkine de derman oluruz 

Hele bi anlat 
tarafından
Hahah biz neler neler duyduk anlat anlat Allah seni yaa :ad
(8 puan) tarafından
Haketmediğim o kadar çok şey yaşadım ve yaşıyorum ki hangi birini anlatsam herkesin kendine göre roman olacak dertleri var benimkide o hesap işte. Tek bi çıkış yolu bulamıyorum ondan size sordum kimseye anlatmadığınızda ne yapıyorsunuz bi çare bulurum belki diye ama anlatmadan ne çaresi bekliyosam benimkide saçmalık belkide
0 oy
(2,115 puan) tarafından
İstesemde atamıyorum içime dert mert. Sevincimi de derdimide asla tutamam içimde. Abimin eşi ya da yakın bir arkadaşım var ona anlatırım.
0 oy
(20,395 puan) tarafından
Allaha anlatırım dua ederim insana dert anlatılmaz 
(8 puan) tarafından
Aynı düşüncedeyim ama sadece Allaha anlatmakla bi yere varamıyorum ya da ben göremiyorum rabbimin bana gösterdiği yolu
0 oy
(667 puan) tarafından
Atamıyor inan . İllaki patlak veriyor bir yerden 
0 oy
(142 puan) tarafından
Agliyorummmmmm.    
(8 puan) tarafından
Benimde bundan başka elimden bişey gelmiyor maalesef :(
0 oy
tarafından
Allaha anlat. O dinler hep.Hiç bir zamanda senden vaz geçmez
0 oy
(435 puan) tarafından
Bende bir çok şeyi içime atarim. Kolay kolay kimseyle paylaşmam sorunlarımı. Zaten anlatabileceğim kimse de yok çevremde. Sadece annem var onunda canını sıkmak istemem. Kendi kendime konuşur ağlar rahatlarim biraz. 
(8 puan) tarafından
Benimde bi yek annem var çok şükür annemle herşeyimi paylaşırım ama dertlerimi asla anlatamam çok üzülür. anlar derdim olduğunu sorar ama canım yanıyo anne diyemem onun canı benimkinden daha çok yanar anne olunca daha iyi anladım. En çokta anneme anlatıp deli gibi ağlamak istiyorum ama yapamıyorum işte
0 oy
(705 puan) tarafından
Dök içini rabbine insan öyle rahatlıyor ki kağıda yazmakta iyi geliyor
0 oy
(849 puan) tarafından
İnsanın sabrı bir yerde dolar ve artık hiç birşeye tahammülü kalmaz..bunu kendinize yaşatmayın, sizi anlayan güvendiğiniz bir insanla paylaşın..içinize atıyorsunuz diye herşey daha iyi olmuyor..içinize değil çözümleye çözümleye arkanıza atacaksınız..
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Öyle lafa söze takılmaktan bahsediyorsan abartıyorsun. Ama başka dertlerin varsa derdin ne olduğunu bilmeden bir şey diyemeyiz
0 oy
tarafından
Ben burası nı bilmeden önce içimi yiyip bitiriyodum ama burayı öğrendikten sonra burada soruyom kızlara
0 oy
(1,366 puan) tarafından
İnsan herseyi içine atar da kendini atacak bir yer bulamaz malesef hayat boyle :) 
0 oy
tarafından
Hep Allah a anlatıyorum çünkü insanlar acını yüze vuracak kadar kalleş
0 oy
tarafından
Ne zamana kadar dayanabilicem bilmiyorum ama bende hep içime atıyorum 2sene olucak bı tane sıkıntımı bile başkasına anlatamıyorum sırtımdan vurur ilerde bana kullanır diye güzelce deliriyoz böyle böyle
0 oy
tarafından
Içime attım kendimi atacak yer bulamadım:(
0 oy
(3,846 puan) tarafından
Anlat biz dinelriz cnm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde - YaZ - (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde - YaZ - (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 95 göst.
16 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 483 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,419 puan) tarafından soruldu

407,675 soru

12,237,406 cevap

36,940 kullanıcı

...