+1 oy
631 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim yemek ve tatlıyı ben yapayım dedi. 

Sağolsun güzelde yapmış yemeği. Tatlıyı daha yemedik(şekerpare).

Mutfağın anasını bellemiş . Tabiki tartismadim. Ama ne zaman girse ardından mutfağı tekrardan temizliyorum. Bugün temizlik yapmıştım :woot: şimdi tekrardan temizleyeceğim buraları :wassat:

Ocak batmış resimde tam görülmüyor ama şeker dökmüş :D

Yinede ellerine sağlık eşim her yönden marifetli hem yemek hemde mutfağın içine etmede :D

image

11 Cevaplar

0 oy
(2,061 puan) tarafından
Kiz yine iyi adam yemek yapmış tatli yapmış daha ne istiyorsun bnmki olum döşeğinde olsam bile bana der kalk yemek cay yap
tarafından
Postta belirttim sağolsun diye sonrada laf vurur sen yapmıyorsun diye yaptım der :D yüzüme vurmak için yapıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen buna dağınık mi diyorsun. Benimki girdiği zaman sanırsın atom bombası patlamış mutfakta ☺️
tarafından
Farkindaysan komple mutfağı çekmedim utandım diye :D
0 oy
tarafından
Valla temizlik konusunda aşırı takıntılıyım o yüzden kimse ne yapsın ne batirsin hahajajja
tarafından
Aynen bende aynı fikirdeyim :D
0 oy
tarafından
Kız ne var temiz bence benm esim sucuklu yunurta yapsa heheryer pulbiber oluyo gerisini sen düşün :D onu da ben yokken yapar 
tarafından
Komple mutfağı çekmedim düşün geri kalan yerleri :D
0 oy
(886 puan) tarafından
Valla iyi hali var benimki girince bomba atılmış gibi oluyor heryer dolaplara kadar :))
tarafından
Komple mutfağı çeksem bomba atılmış gibi olduğunu görürdün :D
0 oy
(3,158 puan) tarafından

Canm konuyla alakası yok ama kahve makınası karaca hatır mı :D

tarafından
Yok canım bimden almıştım
0 oy
(4,723 puan) tarafından
Sen birde bizim mutfağı gör :)
tarafından
Komple mutfağı çekmedim çeksem bendekinden farkı yok dersin :D
0 oy
(12,151 puan) tarafından
Kız yine bu iyi valla temizlenmiş hali sandım :D 

Benim adam mutfağa bi girer küçücük bişey kesse kocaman kesme tahtasını kullanır, tezgah dolar taşar bide mutfak masasını doldurır iyi hoş yapıyor sonra ben temizliyorum :D
tarafından
Komple mutfağı çekmedim canım :D mutfak masasının üstünde çöp poşeti koymuş doldurmuş dağınık bir şekilde sonra mutfak tezgahinda yine çöp poşeti doldurmuş hahahhaah berbat haldeydi her yerde catal kaşık :D
0 oy
tarafından
Ay ne var bu mutfakta abartcanız illa 
tarafından
Demii yani ben simdi crksem mutfagi Allah selamet kalk gidelim diyoo
tarafından
Yok niye abartayim. Mutfağın tam halini çekmedim sadece bir bölümü var farkındaysanız. Her yerde çöpler, bir yemek için bir sürü çatal kaşık bulaşık çıkarmış. Tezgahta yemek masasında , baharatları hep yemek masasına dökmüş. Baharatlık takiminin kapaklarını salçalı ellerle dokunmuş. Ocakta yemek artıkları , yağ, şeker. Komple çekmedim mutfağı berbat haldeydi. Sadece bir kısmını çektim. Sen saniyorsun ki sadece bu kısım dağılmış diğer yerler tertemiz mis gibi herlde.
0 oy
tarafından
Bunun neresi daginik ya huu 
tarafından
Mutfağın tam halini çekmedim sadece bir bölümü var farkındaysanız. Her yerde çöpler, bir yemek için bir sürü çatal kaşık bulaşık çıkarmış. Tezgahta yemek masasında , baharatları hep yemek masasına dökmüş. Baharatlık takiminin kapaklarını salçalı ellerle dokunmuş. Ocakta yemek artıkları , yağ, şeker. Komple çekmedim mutfağı berbat haldeydi. Sadece bir kısmını çektim. Sen saniyorsun ki sadece bu kısım dağılmış diğer yerler tertemiz mis gibi herlde.
0 oy
(15,062 puan) tarafından
MaşAllah ne olsun kız daha :D 

Bı yumurtayı tava yerine yere kıran kocam var sen düşün dua et :D
tarafından
Hahahahh tava var diye görüyor demekki adam :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 243 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 3yaramazannesi (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 325 göst.