0 oy
947 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (446 puan) tarafından
Kızlar 3.5 aylik bebegim bu aya kadar bebeğim her sütümü verdigimde ağlıyor. Kolik bir bebek zaten. Cok dikkat ettigim zaman bile aynı. Hep agliyor gece gündüz. Veriyorum kusuyor 6 kilo cogu kişi mama ver. Veya bugday nişastası ve bimde satilan mavi sarı sütleri karıştır ver diyorlar. Ben vermek istemiyorum. Ama zorluyorlar. Napicam yardım edin. Cok üzülüyorum. Sütün gelmiyor çocuğa beslemiyor diyorlar. Çocuğun karnı cok kötü gurulduyor. Agliyor. Susmuyor. Kusuyor. Cok yoruldum.

30 Cevaplar

0 oy
(1,830 puan) tarafından
İyide 6 kg gayet iyi bizimki 4 aylık kontrolünde 6 kg dı ve gelişimini doktorlar gayet iyi buluyordu. Öyle seyler verme sakın çocuga ve doktora danış bezlerinin takip et o zaman daha iyi anlarsın. Milletin lafına bakma çeneleri kopsun onların. Banada hem kendi annem hem eşimin annesi yaptı. İkisininde canını okudum en son sabrım taştıda. Büyüğüm o bu şu deme kafana takıyorsun ver cevaplarını sussunlar. Şimdi kimse çıktınız çıkaramıyor.
-Reklam-
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Doktoruna danış pirinç unu sağlıklı onu yda yapıp verebilirsin bence 
0 oy
(331 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım sütün az olabilir bilemeyiz ama normal de olabilir bunu öğrenmenin yolu kilo alımı ve ıslak bez sayısı bunu biliyorsundur. Şuan sahip olduğu kilo için de, Doğum kilosu önemli onun üzerine her ay aldığı kiloyu hesaplarsın ona göre az mı çok mu öğrenebiliriz. Bunlar çok önemli doktorun söyleyeceklerni dinle, onun bunun söylediklerini kafana takma herşeyi söylerler.. doktor sütün az derse arttırabilirsin emizrme danışmanı dilruba demirezer veya başka danışmanlardan destek almanı en azından instagramdan sormanı öneririm. Başk problem varsa onalr da söylüyor uzaktan da olsa. Doktora tekrar görün derm alerji olabilir bi sorunu olabilir zincoy değiştirmen gerekebilir bebeğine iyi gelmemiş olabilir nurse harveys colex şurup öneririm. Ama kesinlikle tekrar iyi bi doktora görün kilo alımı çok önemli. 
0 oy
(679 puan) tarafından
Şimdi aynı şeyleri bende yaşadı tabiki kimse beni zorlamadı bebeğim dehşet ağlıyordu ve tıkaniyirdu uykusunda doktora gittik ve reflüsü olduğunu söyledi kusmadigi için anlamamisiz  ve benim sütüm aşıri  gaz yapıyordu 2 ay diyet yaptım ve tam 15 kilo verdim 2 ayda sonra artik psikolojik olarak çok yorulmuştum ve 2 gün mama vermeyi denedim ki ağladığı için zaten zar zor emziriyordum ve mamaya başladık bebeğim 2 gün sonra rahatladı bagirsaklari reflüsü olduğu içinde ar maması kullandik normal mamadan koyu kıvamlı kusmayı tıkanmayı önlüyor bence bir formül mama dene derim tabiki emzirmek önemli ama bebeğin de bu kadar ağlarken eziyet ermeye gerek yok 
0 oy
tarafından
Onlara bakma sen emzir cnm maşallah kilosu çok iyi 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Doktor verir bunun kararını sütün yettiğini yaradığını yada yaramadığını reflüsü vardır kusuyorsa bunun tedavisi var gaz olayına gelince kimi zaman ilaçlarda fayda etmiyor benim kızım 5ay gazlıydı sabahlara kadar ağlardı kimi çocuk hem huysuz hem gazlı olabiliyor kimsenin müdahale etmesine müsade etme aylık takiplerini yaptır doktorunu dinle senin moralini bozanlarında ağzının payını ver sustur işine karıştırma sen o bebeğin annnesisin senden başka kimse iyi bakamaz
0 oy
tarafından
Gelişimi iyiyse verme. Gerekli görse Dr mama kullan der zaten. Gazi vardır , reflusu vardır ondan kusar. Kimyon çayı yap , yemeklerine kimyon at, sık sık ve az az emzirmeyi dene bakalım. O donemde benim bebeğimde çok kusardi. Daha yeni yeni azaldı kusması 8 aylık olacak.
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Senin yediğin bişey dokunuo olabilir paketli ürün süt ürünleri yumurta et kuruyemiş kes bı bak dene yine kusacak mu diye alerjisi vardır belki biseye
0 oy
tarafından
Yeni gördüm postu benim oğlanda reflu vardı neme tutmazdı kusardı sürekli mama aldım 2 kere asla içmedi sırf sütüm kesilmesin diye siringayla çeke çeke verirdim asla beslenemedi 6 ay bitene kadar

Sürekli ağlardı sürekli ama elimde çocuk hiç kilo almadı şu an 3 yaşında inan 10 kilo var yok sen herkese kulağını kapa annelik iç güdüsüyle zaten en doğrusunu yapacaksın oğlun maşallah doyuyor da kilosu da gayet iyi reflu varsa doktora git bi daha arkdaşların dediği gibi zeytinyağı rezene kimyon elinin yanında olsun sürekli 
0 oy
tarafından
Cnm benim oglum 4 aylik olana kdr kustu hep cogu zmn normal bunlqr korkma gaz ilaci kullan doktorunun verdigi gazi var onun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 219 göst.
0 oy
15 cevap 339 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 212 göst.
0 oy
12 cevap 377 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,847 soru