0 oy
964 göst.
Diğer kategorisinde (295 puan) tarafından
İki hafta oldu ise başlayalı benim bebegim normalde gece hic uyumuyor gercekten bir buçuk iki saate uyanıyordu ise giderken icsin diye süt biriktirmistim buzlukta ama ne olur ne olmaz diye de mama almıştım bi gün gece mamayi denedim icince 3 4 saat kesintisiz uyudu bende simdi bi kere veriyorum yatmadan sonucta bende kalkıp ise gidiyorum uykusuz çalışmak cok zor oluyor neyse bundan bi yerde bahsettim zaten gündüz çocuğun sütünden çalıyorsun çalışarak bide gece de mi mama veriyorsun bu ne vicdansizlik dedi kadın o kadar üzüldüm ki hem sağıyorum is yerinde de kesilmesin diye gündüz de yine benim sutumu içiyor ek gıdasını alıyor yetmezse mama veriyorlar. Niye mama zehirmis gibi davranıyorki insanlar o kadar zoruma gittiki bebegim 8 aylık.bu arada

22 Cevaplar

0 oy
(1,309 puan) tarafından
Benim de kızım 17 aylık çalışmadığım halde içse geceleri bende mama veririm valla bi anne uykusuzsa verimli olamıyor malesef hiç takılma sen bunlara herkes kendi anneliğine baksın 
(295 puan) tarafından
Valla öyle zombi gibi olmuştum iyice
-Reklam-
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Canım ben de mama ile uyuduğunu fark ettiğimde mama vermeye başladım geceleri, işe gitmedigim halde. Gece uykusu hem bebek hem anne için çok önemli. Hiç vicdan azabı çekmedim, zehir değil ya. Bu şekilde bebeğime daha faydalı oluyorum. Bu söylediğim 2 aylıkken idi şimdi 3 buçuk aylık anne sütü+mama birlikte gidiyoruz doktor tavsiyesiyle. Bence hiç kafaya takmayın, siz annesi olarak en iyisini bilirsiniz. Emin olmadığınız konuları zaten araştırırsınız, millet hep konuşur. 
(295 puan) tarafından
Öyle ya hic susmuyorlar ağzı olan konuşuyor herkes mükemmel anne çalışan biz kötü anne
(2,130 puan) tarafından
Ya çalışma olayı kişisel bir konu. Ben kolejde okul müdürü idim, istifa edip tüp bebek tedavisi gördüm. Şimdi bebeğimi bırakıp çalışmak istemiyorum. İsteyebilirdim de bu kimseyi ilgilendirmez. Siz atandığınızı söylemişsiniz sanırım, bu çocuk oyuncağı değil tabi ha deyince bırakılmaz. Burada sırf evden uzaklaşmak için bebeğini bırakıp çalıştığını yazan anneler var, garip gelse de saygı duymak lazım. Evde olup mutsuzluğunu çocuğuna yansıtan biri daha zararlı bence çocuk için
(295 puan) tarafından
Ya aslına bakarsaniz bende çocuklarımı bırakıp çalışmak istemiyorum ama zamanın şartları şu an bunu gerektiriyor bizim.icin esimin kazancı cok cok iyi olsaydı belki bende düşünmezdim çalışmayı iki  çocukla

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 188 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 390 göst.
19 Şubat 2022 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 426 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bernnn (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 770 göst.