+2 oy
1,033 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Hamileyken kaynananız size baktimi 

71 Cevaplar

0 oy
tarafından
Düşük riskin yoksa hamilelik hastalık değil ki cnm.neden baksın.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden baksin kaynanam bana hamilelik hastalık degildir
0 oy
tarafından
Hamilelik hastalık mı da bakıma muhtaç olalım
0 oy
tarafından
Aslaaaa cok sukur muhtac olmadim ona hic bir turlu 
0 oy
(849 puan) tarafından
Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin, yardımcı olurlardı ama ne annemden ne kayınvalidemden beklentim olmadı..eşim destek oluyor Allah razı olsun..
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Hahahah bakmak ne kelime pamuklara sardı. Çağırıp çağırıp yaprak sardırttı hizmet bekledi ne bakması yıkılacak yer arıyor kadın. 
0 oy
(898 puan) tarafından

Asla annem geldi baktı snr annem gitti kaynanam geldi. Pılpıl başımda konuştu durdu dogurduguma pişman oldum valla onu yap bunu yapma offfffff bıktım valla 1 gün kaldı sen git ben iyiyim dedim gitti 

0 oy
(3,924 puan) tarafından
Evet benimki bana baktı.  Allah razı olsun . Sezeryan doğum yaptım gül gibi baktı 
(503 puan) tarafından
Bende sezeryanla doğum yaptım aramızda iki dakika mesafe var taburcu olduğum gün bile gelmedi
(3,924 puan) tarafından
Benimkini eşim memleketten aldı geldi canım annem kovid olmuştu 15 gün baktı bana sağolsun.  Yemeğimizi yaptı oğlumu yıkadı
0 oy
(191 puan) tarafından
38. Haftaya kafar tektim annem doğumuma geldi evde taşıdım temizliğimide yaptim
0 oy
(925 puan) tarafından
Kaynanam bazi yerlerde yersiz davranır eder ama hamileligim boyunca ben hiçbirşey yapamadım yemeklerini işini hep o yaptı Allah razı olsun ki yükün çoğu da eşimde hem ise gitti hem bana destek oldu evde.  Allah iyi niyetli insanlarla karşılaştırın bakma konusunda her daim derim Allah razı olsun 
0 oy
(603 puan) tarafından
Bakar ama baktırmıyorum. Eşim evi silip süpürüyor sağ olsun. Bir kadın gibi yapamasada kırıntısı alsa yetiyor. Haftada 1 annem gelir süpürür siler. Riskli bu aralar gebeliğim yoksa hep kendim yaptım 
0 oy
tarafından
2 defa evime geldi kavga gürültü gitti hep tektim sagolsn eşim temizldi evimi hep kaynnam gelse bile bendn hizmet beklr annem gelir sehir disndan o yapr 
0 oy
(9,242 puan) tarafından
En son ben götürdüm cocugu görsün diye 4 aylıktı baktı işte ozamanuzaktan
0 oy
tarafından
İlk kızımda beraberdik 9 ay bir kere bile süpürge tutmadım ikincide herşeyi kendim yaptım düşük tehlikem olmasına rağmen
0 oy
(469 puan) tarafından
Hamileyken kimse bakmadı doğumdan sonra bı kaç gün kaldı sonra gündüz geldi gitti annemde sorumlulukları vardı bir kez geldi kızım sarılıktı 10 gunlukten sonra nerdeyse hep tektim tek büyüttüm 2.ye hamileyim 
0 oy
tarafından

Bakti ya bakmadi farketmez. 

Bakmaz zorunda degil, yani bazilari yazmis Allaha hevale et haram olsun falan. Ama insanlar artik kendi cocuklarina bakmiyor.
Bide bizim annemiz olsa, geline bakmak zorunda misin anne deriz, bizde dogurduk sunu sunu yaptik falan filan deriz de deriz yani. 
Hakkimi halal etmiyorum ne ya bakmadigi icin. 
Yik hayir isgence falan ediyosa o ayri tabi ama sirf bakmadigi icin boyle denilmez.
0 oy
tarafından
Bakti çok şükür hakkini ödeyemem doğuma son 1 ay kala kendi evine aldı bizi zaten dedi suyun gelir sancin olur bisey olur evde ev işi yemek uğraşma gelin 1 ay kalın dedi gittim kaldım çokta güzel bakti yani kendi öz kızı olsam bu kadar ilgilendirdi sağolsun 
0 oy
tarafından
Kimse bakmadı canım kaynanam üstüne 5.kattaki evinin camlarını sildirdi yılan Allah'a havale ediyorum onu
0 oy
(211 puan) tarafından
Çok şükür bakılacak bir durumum yoktu hatta doğumdan önce ki akşam arkadaşlarla dışarda 101 oynamıştık :D 
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Yanimda yoktu farkli sehirlerdeyiz ama sagolsun dogumda bebek gibi baktı valla hakkini odeyenem o konuda 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 325 göst.
0 oy
19 cevap 249 göst.
26 Mayıs 2023 Aile kategorisinde sweetlady (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 602 göst.
11 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Humi12 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 484 göst.
8 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu