+2 oy
1,116 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Hamileyken kaynananız size baktimi 

71 Cevaplar

0 oy
(179 puan) tarafından
Doğuma son 1 ay kala gittim onda kaldım Allah razı olsun baktı yani bende elimden geldiğince yardımcı oluyordum ama o bırakmazdı doğuma benle hastaneye geldi gece refakatçi olarak yanimda kaldı yeri geldi camasirimi değişti üstümü degisti eve geldik kendi elleriyle bana yemekler yapıp yatağıma getirirdi dikişlerim vardı diye gece hep o kızıma baktı mamasını fln hep o hazorladi banyosunu fln o yaptı bebeğim iki aylık oldu öyle kendo evime geçtim Allah bin defa razı olsun kendisinden
-Reklam-
0 oy
(622 puan) tarafından
Hamileyken kimseye muhtaç olmadım 6. Ayıma kadar hem çalıştım hem evin işini yemeğini yaptım eşimde çok yardımsever herşeyi onla başardım ❤️ 6. Ayımda babam vefat etti ise ara verdim kasılmalar başlayınca kaynanam geldi bizde.kaldi Allah razı olsun elinden geldiğince herseye yardım etti zaten geldikten 1 hafta sonra doğurdum normal doğumdu ona rağmen dogurdugum gün kalktım yine kimseye muhtaç olmadım ama oda kayinbabamda dört döndüler etler kiymalar çeşit çeşit kilo kilo alıp yedirdiler kaynanam mutfağa sokmadı beni 40 gün ben temizlik yaptım o mutfak 41. Gün gitti ama çok yardımcı oldu annem gibi zaten
0 oy
(13,608 puan) tarafından
Bakılıcak duruma gelmedim hiç ama şimdi arasam anne gelir misin desem neden demez ikiletmez gelir yardımcı olur
0 oy
(45 puan) tarafından
He ya baktı çok güzel bakıyordu uzaktan uzaktan
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Tek gelinim hamileliğim sürekli yatakta geçti 12 haftadan 25 haftama kadar kanama gördüm birkez bile bende kal ben seni biraz bakayım demedi eşimle 6 ay annemlerde kaldık bir bardak bile kaldırmadan yattım o sira babamda çok hastaydı anacım hem bana hem babama baktii kaynanam da geldı gitti hiç bir şey demiyorum herkes yaptığını çeksın 
0 oy
tarafından
Bana baktı Allah ondan razı olsun
0 oy
(560 puan) tarafından
Bakmasın istemezuk yeterki yük olmasın
0 oy
tarafından
Dogurunca desen anlicam da hamileyken neden baksın hamilelik bir hastalık değildir 
0 oy
tarafından
9 ay boyunca kim kime bakabilir ki. hamilelik bir hastalik dgl bana gore
0 oy
tarafından
hamileyken, lohusayken hiçbirinde de bakmadı. iyiki de bakmadı. eşimle herşeyi çok da güzel hallettik. 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Hayır neden baksın ki hastamıyız
0 oy
tarafından
Sağolsun baktı. Beraber oturuyorduk zaten şuan iki bina yanımda yine olsa yine yardımcı olur
0 oy
(294 puan) tarafından
Nere bakcak geldi üzerine yedi içti kavga kopardı gitti elini bişeye deymez sorsan da iyi kaynana karışmaz geline dokunmaz bişeye kız haberim yokken evime misafir çagırıyor 
0 oy
(14,865 puan) tarafından
Yok kız ne bakması yaaa 
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Bırak hamileliği doğumda bile bakmadı 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım ne annem ne kaynanqam gelmedi hamileyken dayanamayıp merdivenle mutfak dolabını silerken merdivenden düştüm çok şükür bir şey olmadı 2.side olursa ondanda kimse bakmasın sonra demesinler ben baktım diye gerek yok 
0 oy
(677 puan) tarafından
Ayni eyde olmamıza ragmen hic bsiey yapmadi erken doğum riskim vardi yatış verildi igne flan yalan söylüyorsun diyordu daha ne olsun
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Son hafta güya bakmaya geldi yemeğine kadar kendim yaptım.oturdu TV izledi örgü ordu...adida ben geline bakıyorum oldu
0 oy
tarafından
Yok kuzu bakmadı , ama hakkını yiyemem bi kaç kere sarma sarıp kaynımla gönderdi bende akşamları pişirmiştim işten gelince 
0 oy
tarafından
2 hafta baktı sağolsun gelen herkese 1 ay gelinime baktım dedi evin bütün masrafını eşim karşıladı onlarda kaldık çünkü

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 330 göst.
0 oy
19 cevap 260 göst.
26 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (834 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 611 göst.
12 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Humi12 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 510 göst.
8 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu