0 oy
447 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Kizlar bi konu hakkinda yardiminiza ihtiyacm var eşim öfke kntrolü olmayan bi insan dövme yok ama bagirip cagirip bisiler firlatio defalarca konustum ama sebep yokkn bile sebep bulup yapio bunu bide mesela eşle gidilecek biyere sirf disarda gezmek icin isim var deyip gelmio onceleri ssbredeiodm ama 6 senedir en ufak biseyine tahammul edemiorm sebepsiz aglama krizlerm basladi amacm bosanmakta deil ama bunu nasil cözecemi bilmiorm siz olssniz napardinz 6 senedr deisen hic bisi olmadi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Psikologa gitsn bi canmm 
(14 puan) tarafından
Gtmis onun dedigine gore biseyin yok demis ole dior
-Reklam-
0 oy
(191 puan) tarafından
Kuzum çok zor biliyorum ben de aynısını yaşadım azaldı ama hala çok var ben  kahve yapıp sakince de konuştum yatakta da sözümü aldım bir müddet devam etti sonra yine başladı en sonunda o bir mi bağırıyor ben iki bağırdım o fırlatıyor mu ben cam fırlattım öyle azalttı :):)
(14 puan) tarafından
Cocuk cok korkuo bu onun icin dahs kotu bi durum olacak ama
(191 puan) tarafından
Benimki suanda 15 aylık pek anlamıyor zaten o da azalttı baya
(14 puan) tarafından
Kizim 3 yasinda Bbasi bunlari yapinca baba bagirio die korkup bna sarilio bnde bagirsM cocuk kotu etkileneck akli erio cunki hani baska turlu nasil cozerm die yoksa delirmek uzereyim
(191 puan) tarafından
Mesleği ne canim
(14 puan) tarafından
Kaynak isi yapior
0 oy
(932 puan) tarafından
Tedavi şart canım.
(14 puan) tarafından
Asla gtmez cnm
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Aslında sebepsiz agllamıyorsun. Bunalıma girmişsin cok belli çünkü esin hep ayni alttan alan taraf sen olduğun surece boyle devam eder ikna eebilirsin psikolojik destek alsin. Çünkü sen daha böyle ne kadar devam edebilirsin ?
(14 puan) tarafından
Edemiorm hergun agrasif aglayan bi insan oldm en ufak biseyini bile takip saatlerce dusunuorm ve cocuguma verimli olamiorm bunu buyuzden cozmek isdiorm care ariorm bnde isde
0 oy
tarafından
Aile terapistine gidebilirsiniz beraber
(14 puan) tarafından
Imkansiz bu cozum ama goturebilsm zaten cozerdm olayi
tarafından
Yani benim başka bir tavsiyem yok o zaman canım, inşallah bir çözüm bulabilirsin
(14 puan) tarafından
Ins cnm tsk ederm yinede

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,259 göst.
5 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,082 puan) tarafından soruldu

409,357 soru

12,303,516 cevap

38,517 kullanıcı

Kategoriler

...