+1 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar ben gurbetteyim evlenelim neredeyse 4 yıl oldu bu süre zarfında em fazla 5 ay burda kalıp 2 hafta memleketime kalmaya gidiyordum sonra dedikodu çıkarmaya başladılar işte yok çok gidiyor acaba kocası mi kovuyor şöyle böyle annemi arayıp ona bile dediler ben anlamıyorum neden kimse kendi işine bakmıyor eşim hep beni kırmadigi için git diyordu. Hatta konuşanlara inat git kimse karismasz ben izin verildikten sonra diyordu. Gerçekten ben annemi gormeden dayanamıyorum annemde bu dedikodulardan etkilendi bana gelme diyor hani direk demiyor ama anlıyorum suan hamileyim 2 bucum yasinda kızım var kendimi çok yalnız hissediyorum bunalıyorum annemde evine alış ben çok üzülüyorum böyle diyor ama ben zaten evime alıştım sadece 5 6 ayda bir oda senede 2 kere yapıyor gitmek istiyorum şuan çok kötüyüm belkide hormonlardan böyleyim sizde mi öyle düşünüyorsunuz kizlar evime mi alisamadigimdan yoksa gitmem gerçekten saçma mı:((

14 Cevaplar

0 oy
(8,586 puan) tarafından
Valla milletin ağzı torba degilki büzesin.    Ver ağızlarının payını 
tarafından
Yok canım zaten benim dilim durmaz gerekn cevabı esimle verdik herkese ama işte annem çok üzüldü oda haklı ama ne biliym
-Reklam-
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Senede 2 kere çok normal bence bende öyle gidiyorum bir ay kaliyorum 
tarafından
Ben 2 hafta kalıp geliyorum oysaki cokda kalmıyorum çok kalsam kesin kus geldiye çıkar adim:((
(1,469 puan) tarafından
Kız benimde öyle boşanmış filan zannediyorlar ama umursamıyorum onlara ne
0 oy
(585 puan) tarafından
Bence gayet normal seninki ben evimde hiç duramadım 2 yıl gurbette kaldık toplasan 4 ay falan anca evimde durmuşumdur ben gitmesem onlar gelirdi hafta sonu 5 saat yol gelirlerdi günü birlik sırf beni 2 saat de olsa görmek için. En son eşim baktı olmayacak taşındık ailemin olduğu yere şimdi çok daha huzurluyuz. Öyle bir imkanınuz varsa taşının bence 
tarafından
Annemler burdan ev aldı canım kardeşimin düğünü var yapıp taşınacaklsr insallah
0 oy
(135,278 puan) tarafından
yuuh yaa gitmese  parasi yok gelemiyoda derler 
tarafından
Bazen annemlere anlatamadığım sıkıntılarım oluyor ben çok takıntılı bir insanım üzülür diye söylemiyorum oraya gidince huzur buluyorum annem evime alış kızım felan diyince boğazıma yumru oturuyor sana ihtiyacım var annr diyemiyorum ya :(
0 oy
(1,157 puan) tarafından

Kız bende 3.5 yıllık evliyim annemlerde hamileyken kaldım ama oğlum doğduktan sonra yani 2.5 sene hiç yalnız gisip kalmadım bizim 2-3 saatlik mesafemiz hep eşimle gider kalır gelirdik. Neyse işte birkaç ay önce ilk defa yalnız kaldım annemde 2 hafta. Herkes sıkıntı mı var vs gözüyle baktı o kadar saçmaydı ki anlatamam . Yani bunu. Sık kalmayla alakası yok millet hasetinden bişey arıyor bence :) :)

0 oy
(8,018 puan) tarafından
Ben bu sene bi evde bi annemdeydim o kadar çok gittim. Halam niye bu kadar cok gidiyosun dedi canim istiyo, esim de bir sey demiyo yabanciya mi geliyorum anneme geliyorum dedim bir daha kimseden ses yok. O da benim canim kanim annem kimse bir sey diyemez diyen cevabı alır 
0 oy
tarafından
Kim diyorsa sende ara veya git ağzinin payını ver sustur ne bu millet ya her b*Ka karisabileceklerini sanıyorlar ben artık nefret ediyorum insanlardan bende gurbetteyim sadece 2 kişiyle görüşüyorum valla hakkımda kim ne derse agzini da ayiririm o kadar netim zaten lafi ağzında biriyim hiç kimse benim ne yaptığima karışamaz ben karismiyorsam millete 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Ben 2-3 ayda bir gidiyorum ailemizin yanına gitmekte ne var millet boş konuşuyo
0 oy
(1,136 puan) tarafından
İnsanlar ne yazık ki böyle canim hep kötü düşünürler aslında birazda öyle olmasını istediklerinden..bende gurbetteyim..öğretmenim tatillerde 1 ay kendi memleketine giderim...ilk bebeğimde hamileyken gittim kız kardeşimin düğünü var..eşimin annesi hastalandı hastaneye falan yatırdılar başka kalacak kimse de yok eşim gelemedi..kendi teuzelerim bile laf çıkarmış sonra duydum..bunlar boşanıyor damat ondan mj gelmedi diye ki böyle biseyin imkanı yok biliyorlar biz unvden beri beraberiz çok severek evlendik
0 oy
tarafından
Canım Eşinle beraber git. Ben çok da uzakda değilim. Ama eşim götürür beraber kalırız döneriz. Bazen kayınvalideme de hadi sende gel beraber gidelim. Evde ne var dihe onuda ikna eder götürürüm. Uzakdakı akrabalara da hep eşimle gittik.
0 oy
tarafından
Ayy ne saçma yaa bende gurbetteyim 5 6 ayda bir gidiyorum bende ama arada 2 yada 3 ayda birde gittiğimde oluyor. Hatta ben 10, 15, 20, 30 gün kaldigim bile oluyor sonuç itibariyle gurbeteyim yakın değilim ki gideyim 1 veya 2 gün kalıp geleyim bende 3 yıllık evliyim. Böyle söyleyenlerin gözünü oyarım vallahi terbiyesizler onlara mı kalmış senin kalıp kalmaman pis dedikoducular işte.  Boş ver yakma canım. 
0 oy
tarafından
Ailenein evine giderken milletten izin mi alacaksın. Malkafalilar yaa. Kimseyi enterese etmez. Ne zman istersen git. Annene de şöyle asıl sen böyle yaptığın için ben üzülüyorum . Kendimi yalnız hissediyorum. Annemin babamın yanına gelirken kimseden izin almayacağım . Başkalarının ağzının payını ver yoksa ben veririm de. Hatta ver de herkes yerini haddini bilsin. Manyaklar ya bir bu kalmisti karismadiklari.
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Millet ne derse desin senede 2 kez gayet normal yani bn gidince 1 2 ay kalmslgm bile oldu bide eşimin izinleriylede gidyorz 2 kez 
0 oy
tarafından
Bende gurbetteyim 2 yılda bir gidiyorum 

7 yıllık evliyim 7 yılda sadece 4 kere gitmişim bence beterin beteri var 

İlgili bir soru bulunamadı

410,943 soru

12,366,417 cevap

42,058 kullanıcı

Kategoriler

...