0 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (526 puan) tarafından
Merhaba hanimlar soru basliginda yazdigim gibi tupleri baglatan varmi ben baglatim fakat bir ay oldu agrisi hala gecmedi bu normalmidir doktora gittim 20 gun iken hersey iyi dedi ama ben korkuyom bu agrilar normalmidir icte yirtikmi olusti acaba diye dusunuyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından
Bende bağlatacam kararımı verdim eşimin sigortası olur olmaz bağlatacam ama korkmuyor değilim nasıl oluyor nasıl yapıyorlar 
(526 puan) tarafından
Ayy cok uzuldum ya gercektn sezeryanin kotu tarafida bu en fazla 3 hak veriyorlar iste kotu kocaya deng gelirsen erkrk bebek diye tuturur canini hice sayar 4 5 isterler benim esim 2 cide baglayalim dedi ben istemedim 4 cuyu yaoinca doktir karariyla baglatik sagligim icin cunku icimde cok yaoisilik varmis sagligimi riske atmadilar
(4,848 puan) tarafından
Sen sağlık li ol bebeklerine bak yekerki baglasinlar . Ben ikincide erkek dediler eşim bağlatma üçüncü olursa belki kız olur dedi rabbim erkek denilen bebeği kiz verdi bize :) eşimi yine ikna edemedim :) kız olmasına rağmen geçen konuştum iki çocuk yeter dedim yok yok üçüncü olur belki diyo hee dedim oluşur üçüncü olursa kafayı yerim dedim baglatcam birde çocukların geleceği var onuda düşün tamam baglatirsin gerçekten yeter iki tane dedi bizimde aramız bozuktu iki gündür az az konuşuyoruz işte
(526 puan) tarafından
Sana tavsiyem canm 3 yap ilerde pisman olursun baska krunma yontemi bul baglatma donusu yok onun sagligin yerindeyse 3 yap derim insallh hakida hayirlisi olur evlatlarini saglikla buyut
(4,848 puan) tarafından
Yok yavrum ya iki yeter bana
(526 puan) tarafından
Sen bilirsin canim hayirlisi olsun hakinda insallah
-Reklam-
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Ben yaptım sıkıntı olmadı. Karın ağrısı başka bir sebeptendir. Ameliyat hemşiresiyim tüp ameliyatına da çok girdim. Merak ettiklerin varsa sorabilirsin. 
(526 puan) tarafından
Merhaba cnm merak etiklerim var tabiki sagolasin yardimlarin icin sezeryan dogumda baglatim tupleri 4 cu sezeryanda baglatik sagligim riske atmamak icin ama 3 tane sezeryanim iyiydi bir aya toparlaniyordum bu sefer cok agrim var dipler agriyor kosekerde ip gozukiluyor niye boyle gec iylesti diye merak ediyorum
(1,061 puan) tarafından
Canım dördüncü olduğu için yapışıklık fazla oluyor. Dolayısıyla ağrı da çok oluyor. Bol bol yürü uzanıp kalma. Temizliğine dikkat et. Ameliyat bölgesini kuru tut. Eriyen dikiş kullanmışlardır. Kenarlardaki ipler biraz geç düşebilir korkma.
(526 puan) tarafından
Cok fazla ayaktayim cnm zaten nerdeyse hic uzanamiyom butun gun ayaltayim iki tane dahaa bebeyim var 3bucuk biri 2 yasibda diyeri hic dinlememiyirm cok yoruluyorum ondan korktum acaba icte yirtilmami oldu diye birde taburcu olucagim gun doktor dedi rahmini dikey kestik bu beni korkutu biraz yirtilma olabilirmi diye bide dedigin gibi yapisiklik cok var ic kisimda ilk sezeryanimda rahim mesane yapisikligi oldu ona ragmen 3 defa daha hamile kaldim hamileligim cok agrili gecti bu yuzdn
(1,061 puan) tarafından
Hareketlilik iyi ama seninki fazlaymış canım. Dinlenmeye de zaman ayırmaya çalış. Diğer çocuklarınla nasıl olur bilmiyorum ama yorucu işler yapma bu dönemde. Temizlikti falan yani ağır işleri biraz ertele. Bir de her sezeryan bir olmuyor. Benim ikinci aşırı ağrılı geçti. Üçüncü ona göre daha rahattı. Yürüyüş çok yapmıştım. İçerden dikiş açılsa Allah korusun daha kötü şeyler olur. Oyuzden açıldığını düşünmüyorum. Muhtemelen yapışıklıktan ve çok yorulmadan kaynaklanıyor olabilir.
(526 puan) tarafından
Insallh ondandir canm korkuyom ne yalan soyleyim icten yirtilma oldu diye cok cok yoruluyorum yetisemiyirum evin isi bi yandan 3 tane cocuk bi yandan birde okula giden var gercetn iyi bile dikislerim patlamadi ama yinede isten yirtikmi oldu ondanmi agrim diye dusundum ondan dedim bi sorayim sizlere

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 470 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 566 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kar tanesi (2,981 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 81 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prenses2 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 338 göst.