+1 oy
2,263 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Düğün bitti eve geldik. Türbanımı açtık hemen sonra gelinliğimi çıkarıp makyajımı temizleyelim dedim.Makyaj temizleme pamuğuna temizleyiciyi döküp sildim gözlerimi ne olduğunu anlayamadan gözlerim yanmaya başladı meğer makyaj temizleme suyu yerine yüz toniğini almışım. Bir yandan eşim bir yandan ben gözlerime su çarpıyoruz =) Bir saat su tuttuk sonra geçti ama gözlerim çok kanlanmıştı hala aklıma gelince çok güleriz. İlk gecenin heyecanı korkusu hepsi birbirine karışınca böyle oldu =) Sizinde var mı böyle olaylarınız? 

53 Cevaplar

0 oy
(702 puan) tarafından
Bizimde ilk gece gelinliğimi çıkardık falan uzerlerinizi değiştirdik tam yatmaya hazirlanirken sokakta araba park etme kavgası çıktı bı an korktum farklı ev farklı ortam mahlle değişikti ama şuan çok alıştım iyiki burada oturuyorum hala diyorum 8 yıl once ki olay ve sabah kahvaltı hazırlamak zor olmuştu bir çaydanlık çayı eşim beyaz halıya döktü acemiliklerimiz ah ahh sonra balayına gittik 
-Reklam-
0 oy
(887 puan) tarafından

Bende salona giderken arabanın içinde elimde poşetle ağzımda gelmiştim panik atağım var tutmuştu stresten çok fenaydı düğünün son yarım saati kendime gelebldm sonra eve geldik yine geldiler heyecandan :) gelinliğimi çıkartıp makyajı silip uyumuştum :))) sonra gece kalktım bir midem kazınıyor eşimi kaldırdım gece 3 de yemek yedik tekrar yattım :))

0 oy
(454 puan) tarafından
Düğün gecesi bir otele gittik kalmak için bayağı lüks bir oteldi, ben kimliğimi telefonumu vs ne varsa hepsini kız kardeşime vermişim onlarda İstanbula gidiyordu öyle kimliksiz telefonsuz kaldık otel bizi almıyordu, kimlik resmimi eşime whatsaptan attı kardeşim resepsiyona gösterdim öyle girebildik yoksa kaynanamda kalacaktım :) 
0 oy
tarafından
Bnde korkmstum esim 1 hafta bekldi şimdi olsa beklmm diyo şakasına tâbi
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Kına günü o kadar oynayıp terlemistim ki düğün sabahı hasta oldum uykusuzluk da cabası çok hastaydım düğün günü valla gece eve geldik üst baş değiştik aciktik tabi gece gece dominosu aradık yemek söyledik yedik sonra da uyuduk kendimize geldikten bı gün sonra gerdek oldu dkfkdsk
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Kafamdaki bir milyon tane iğneyi çıkartmaya çalışırken eşim uyumuştu hemde horlayarak
0 oy
tarafından
Benim eve girerken turbanim düştü düğün boyunca tuvalete giremedim korse yüzünden ağlıyorum cisim var diye gelinlikcide gelinlige 1782828282 tane düğüm attılar yetmedi teyzem de attı biz onu 1 saat çözmeye uğraştık benim salya sümük aglamamla :D
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Düğünden sonra ikinci gün kombimiz bozuldu :Dkayinbabam bir aceleylen usta getiriyoki nasıl :D

tarafından
Hahaha hayattaki şansım
(3,550 puan) tarafından
Ahahahahah kız ne güldüm tabi kombi önemli :D
(45,019 puan) tarafından
Yaaa önemli ahahah kayinbabam panik oldu şahsi arabasiyla ustayı alıp geldi
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Evimizden farklı bir şehirde oldu düğün o yüzden otelde kaldık ilk gece. Tuttuğu takımın maçı vardı, otele gelip maç izledik :) 
0 oy
(2,080 puan) tarafından

Benimde  nikahla çekimin aynı  gün  olmuştu  kaynanamlara  gelmiştik nikah eşimin yaşadığı  ilçede  olmuştu  neyse  çekim bitti  eve  geldik  başörtümü  bir türlü açamıyorum kuaför öyle  bir dikmişki  ömür boyu  açılmasın diye  neyse  baktık  olacak  gibi  degil  eşimgilin  komşusu  hemde  çocukluk  arkadaşının  amnesi  geldi  dediği bu böyle  olmayacak  en iyisi  keselim dedi  makası  alıp ipleri  kesmişti  birde nikah günü  bu dediğim  komşumuzun  merdivenlerinden yuvarlanmıştım popom kapkara  olmuştu bir ay üstüne  zar zor  oturup  kalktım eşim sağolsun acele  ettirdi  arkadan hadi hadi yaparken  cok  kötü  düşmüştüm  resmen kaba etimin bir tarafı çürümüş gibiydi hala derim 7 yıl  oldu  aldığın  gün beni düşürdün  o da bana  senin çolapalığın der h suçu üstüne almaz:D;):ermm:

0 oy
tarafından
Eşim çok sarhoş olmuştu gelin arabasini ben kullanmistim eve kadar ahshsj :D binerken arkadaşlar bı şekil gapti bindirmisti gelinlikle ama inerken yarım saatten fazla uğraştım eşim yan koltukta horlamsyla karışık kahkaha atiyordu en son bana :D Allah'ın manyakıi 5 er litreye votka yapmışlar arkadaşlarıyla düğünde kendide dahil olmak üzere çalgıcılar bile sarhoştu 
(9,731 puan) tarafından
Ne hoş baslangıc olmus dogrusu.
tarafından
Evet bizim için hoş ve komik bir anı olmuştu dogrusuuuu.
tarafından
Kiz iyi bari sen sarhoş olmamissin sende olsaydın düğünde herkes düğün salonunda sabahlarmis gbi geldi :D
tarafından
Yok kız ben içmedim ama eşim çok sarhoş olmuştu :D
0 oy
(3,250 puan) tarafından
Ay ne mi oldu eşimin arkadaşları hiç durmadan aradı durdular . Kolay gelsin diye . Kardeşim de mesaj atıp duruyor abla kız coktinmi diye onzaman sinirlenmistim tabi de neyse 
tarafından
Ne kadar terbiyesiz ve saygisizlar kardeşim bana bunu yapacak sanane der sert bir şekilde uyaririm
(3,250 puan) tarafından
Hahha ben tabi sinir oldum mal gibi evet demişim ertesi gün anneme gittim sen niye bize kız çıktım demedin gece uyuyamadik seni ne zaman getircekler diye bekledik durduk dedi tabi ben de kızdım baya
0 oy
(595 puan) tarafından

Evimiz yurt dışında ve Türkiye’de evlendik o yüzden ilk gece otel kiraladık ama gel gör ki geleceğimiz saate kadar söylediğim otel gelmediler deyip odamızı başkasına vermişler Eminönü’nde bi oteldi sonra gece gece başka otel arayışına girdik tabi neyseki bulduk yerleştik derken sıra geldi gelinliği çıkarmaya kuaförüm sağolsun türbanı gelinliğe dikmiş bi güzel :D gelinliğin arkası ipliydi ona rağmen yine iple dikmiş tüm geçişleri resepsiyondan makas istedik artık öyle sağlam dikiş olmuştu :D

0 oy
tarafından

Düğün bitti ben annemin evine gittim kocamla :D annem gündüzden gelen giden olur diye dolma doldurmuş. Onu yemeden biyere gitmem dedim. Eşimle gittik ikişer tabak dolma yedik. Annemlerle kahve içtik düğün dedikodusu yaptık sonra ordan çıktık hooop balayına. Neyse gece otele geçtik. Artık saç acicaz işte gelinligi çıkarcaz falan. Gelinlik ipliydi. O da İngiliz ipi her düğüm kendine özel 30 tane düğüm açtı eşim. Sonra saçımı acicaz. Kuaför bit tel toka takmış.... 40 yetimin hakkı var saçımda o derece. Baktık olmuyor 3 saat uğraştık hala var. Saç da spreyli sert. Eşime dedim git otelden çalışan kızın birini getir hallederiz biz. Gitti getirdi açtık hallettik de rahatladık. Ha o gece o iş olmadı yoruldum ben diyip yattım. Eşim ne sovduydu bana :D

0 oy
tarafından
1 hafta önce provasını yaptığımız gelinlik kuaförde giydiginde bol geldi özellikle göğüs kısmı taytimi kesip doldurduk içine düğün boyunca unuttum ben bunu eşim gelinligi çıkarırken bi anda eğilip alttan topladım eşim gördü anlatamadım da ☺️☺️

Evde ne yemek ne de ağza atılacak bi lokma yoktu aç acina sabaha kadar yorgunluktan bi de uyuyamadık ertesi gün balayına gitmiştik 1 hafta sonra da kendi evimize
(4,900 puan) tarafından
Taytı nasıl doldurdunuz ayy cok komık
tarafından
Kestik dörde beşe doldurduk işte ☺️☺️
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Ay dugun bitti biz eve geldik kaynanamlarda bir adet varmis gelininin ayakabjsin altina para konuyormus ben tabi bilmiyorum neyse oda da tek oturyordum  eşimin teyzesi  aniden iceri daldi cikaf cikar dedi ag bir panik tutu beni neyi cikaracam diye negi cikarim dedim  ayakabinu cikar padayi alcam dedi  ayakabimda para yok dedim gittim esimden alip verdim ay baya berbat bir durum du ya sjsjjsjs
tarafından
Çıkar çıkar =) insan neyi çıkaracağını şaşırır
(7,034 puan) tarafından
Valahi ödum kopmustu ya bide esimin dedesi ile yapisik binlarda oturyorduk balkonlarimiz yapisikti duvara vurmuslardi cok korkmustum esim uyandirmistim valahi eve hirsiz girdi demistim
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bizim kombi de sorun vardı sıcak su yoktu evde daha ne diyeyim rezillik ya :D 
0 oy
(2,401 puan) tarafından

Evlilik degilde benim ilk tanışma dört yıl konuştuk görüntülü felan sıra yüz yüze gelince benim memelekete geldi gelmeden önce nasıl giyindigini biliyordum neyse otobüs geldi bende bekliyorum bir kaç kişi indi sonra genç bir adam indi neredeyse aynı giyinmişlerdi neyse adama baktım benim konuştuğum adam ile bu bir değildi konuştuğum adam yakışıklı karizmatik ama bu yok düm düz anam içime öyle bir oturdu ki neyse dedim dışından sana ne sen onun merhametini huyunu suyunu seviyorsun dedim heyecanla bana gelmesini beklerken şak arabadan biri daha indi benim herif  ben şok bu kadar benzerlik olamazdı bunu ona söylemedim tabi 

Düm düz dediysem yanlış anlamayın benim ki kalıplı biri o adam normal biriydi diye öyle dedim :woot:

0 oy
(6,966 puan) tarafından
Bende gelinliğimi duvagimi felan kocamdan önce çıkardım halamın ellerine verdim o heyecanla unuttum başka yerden kiraladıydık annemler götürsün dediydim :D ama rezil oldum 
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Biz de gece bursadan çorluya gittik eve geldik saçımı yıkayacağım normal duş alcam yani. Eşim öyle baktı böyle baktı kombiyi açamadık ilk defa duş almadan yattık. Eşim sabah kayınpederime diyo rahmetliye baba kombiyi açıp duş alamadık baksana Bi. Adam vanadan kombiyi kapatmış. Açtı da saçımı yıkayıp duş aldım. Ne utanmıştım ama sanki o işi yaptık öyle geziyoruz dercesine. Su olmayınca nereye olmadı tabi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 483 göst.
6 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Baranın annesi (1,332 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,028 göst.
+1 oy
26 cevap 817 göst.
14 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prensimibekliyorummm (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 315 göst.

411,880 soru

12,399,323 cevap

44,353 kullanıcı

Kategoriler

...