Hhahahaa Allah iyiliğini versin kız Bende yeni okula başladığımda sınıfta bir kere çekirdek yedim öğretmen kızdı çekirdek yasak diye bende geldim evde anneme anlatiyorum tabi yeni yeni Türkçe konuşan insanları görüyorum konuşmaya da yeni başladım okulda evdekilere gelip dedim ki öğretmen dedi ki sınıfa çıkırdak yemek yasak hala da benimle dalga geçerler abimler okulda öğretmen ne yasaklamıştı diye ahhh ne güzel günlerdi bee
Bana da bisiklet çarptı çocuğun biri karşıdan bisikletle geliyordu bende bir o yana bir bu yana kaçtım çarptı o gün bugündür bisikletten korkuyorum
İlkokul 4 falan beden dersi bitti zil çaldı sınıfa geç gittim diye ogretmen kızdı bağırdı bende o an çocuk aklı bak tuvaletimi yaparım diye bağırdım sınıfta öğretmene 2 gün sonra nasıl hırs yaptıysam sınıfta sıçtım ohhhh dedim öğretmene sonra apar topar annemler beni okuldan aldı )))))
Köye gittik yazın. Anneannem dedi ki tavuğu kaldırmayın altında civcivler var. Ablamla ben de ne zaman çıkacak dedik söylediği tarihte biz İstanbul'a dönmüş oluyorduk. Gece düşündük dedik biz önden çıkartalım civcivleri gitmeden görürüz. Ertesi gün tüm yumurtaları tek tek kırdık civcizler pis diye iki kere suda yıkadık ıslak kalmasın diye de boyunlarından ipe mandalladık. O sene hiç tavuğu olmamıştı anneannemlerin
Çok küçükken bi arkadaşımızın aklına uyup karpuz tarlasından karpuz çalıp yemiştik allah affetsin
Benım baba ımamdı canım. İlçede yaşıyoruz . Çocukken arkadaşlarımla camıye girdik güya minareye çıkacağız minarenin kapısından içeri bi girdim. Lan o da ne mikrofon tabi ben durur muyum aldım elime mikrofonu bas bas şarkı söylüyorum ikinci şarkıya geçmeden müezzin geldi napıyonuz siz diye meğerse mikrofonlar ve sistem açıkmış tüm ilçeye hatta köylere şarkı söylemişim merkezi sistem vardı camide orda ezan okununca tüm köylerden falan da dinleniyordu Allah affetsin bir daha minarenin kapısını açık bırakmadılar
1,493,040 soru
24,395,286 cevap
349,699 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın