0 oy
622 göst.
Diğer kategorisinde (3,438 puan) tarafından
17 günlük bebeğim var birlikte yaşıyoruz kaynanamla bugüne kadar böyle yapmıyordu ama şu son günlerde ona bıraktım gündüz bebeği bende evi temizliyorum veya biraz uyuyorum gece de vermemi söylüyor sürekli ama ben vermedim bebeğimi zaten emziriyorum 

Az önce kizimin karnı ağrıyordu biraz ağladı o da duştan cikar çıkmaz geldi direk ver dedi kucagimdan aldi tam da o anda bebek gazını çıkarmıştı sakinleşti öyle oldu ki sanki ona gidince sakinleşti gibi 

İlk defa yaptı bunu okadar zoruma gidiyor ki şu anda diğer odaya götürdü bebeği uyuyakaldı kızım sahipleniyor mu kızımı acaba bu durumun önüne nasıl geçebilirim 

23 Cevaplar

0 oy
(45 puan) tarafından
Kızım dogdugun da altlı üstlü oturuyorduk kızımı sürekli bana bıra işlerini yap derdi bırakmayınca görümcem aradı anneme indirip bıraksana işini yaparsın dedi ben yine bırakmadım en sonundan görümce kayınvaldeme seni istemediği için bırakmıyordur demiş kaynanam söyledi sen beni istemiyormuşsun dedi bende eşime yazışmaları gönderdi kardeşin neden böyle yapıyor dedim sonra kardeşi ile konuşmuş annemi neden dolduruyorsun diye görümce istediğin gibi bak kına yak istersen dedi kaynanamın yukarı cıkıp benim iş işlememi beklemesi cocugu alması sezeryan olmama ragmen 3.4 günde dahi banyo yapacagı suyu benim taşımamı bekliyordu kova ile bana garip geliyordu baktım olmuyor 2 haftadan sonra eşim gelene kadar kapımı kimseye acmaz oldum sorunlardan okadar sıkılmıştım ki napıyorsun gözükmüyorsun diyene kızım ile vakit geciriyorum derdim temizlik yapılır gider ama bebekleri günleri bidaha geri gelmiyor şimdi 2 aylık oglum var önce oglum ile teması bagı kuvvetlendirmeye bakıyorum bana hep garip gelmiştir başkasının bebege bakıp annenin iş yapması saglık sorunu yoksa eğer karşıyım
-Reklam-
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Tamam ilgilenmesi güzel ama bebgin uyudumca evini temizle yemeğini yap çok verme sonra kendi çocuğu gibi davranır torunu degilde daha lohusasin bırak işini yapsın birazda yemeğini yapsın sen cocugunla ilgilen

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 43 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Byzdgnn (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 816 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 302 göst.
23 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Papatyaamm (1,384 puan) tarafından soruldu

412,314 soru

12,411,728 cevap

44,874 kullanıcı

Kategoriler

...