0 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Selamün aleyküm kizlar 22, haftalık hamileyim Dokturum her gitmeme kıza benziyor dedi bugünde annemlerdeyim bir akraba mız karnın yukarıda kız değil erkek olacak dedi bnde sağlıklı olsun fark etmez Rabb'im bilir dedim ama kafama takıldı doğrumu sizce karnın şekline göre cinsiyet dogru çıkarmı

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok be benim karnım dimdikti kız oldu
tarafından
Allah'ım bağışlasın cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnanmıyorum ya banada götun büyümüş kız olcak dediler oğlan çıktı
0 oy
(12,151 puan) tarafından
Genelde sivri karın erkek olur derler benimkş sivriydi ama kız doğurdum alakası yok bence
tarafından
He erkek kız fark etmez ama bir oğlum var  kız diyince Dr alıştık bugünde öyle dedi kafam karıştı
(12,151 puan) tarafından
Hayırlısı canım ağlıklı olsun da
tarafından
Aynen öyle cnm hyrlisi
0 oy
tarafından

Offf bitmedi şu seyyar doktorlar :D

tarafından
Aynn öyle cnm ister istemez takiyon sanki ultrasonla kendi bakmış gibi konuşuyor
0 oy
(878 puan) tarafından
Bizde sadece karın büyüyorsa erkek karından polonya doğru genişleme olursa kız derler :) 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Kızımda yanlarım doluydu karnimda hiç öle büyümedi arkam büyüdü sjsjsj oğlumda arkam hiç çıkmadı karnım baya şişti öne ve sivriydi 
0 oy
(164,064 puan) tarafından
kiz alakasi yok bee
0 oy
(1,403 puan) tarafından
yani akraban doktordan iyi biliyor sende ona inanmayı tercih ettin :) 
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Bilmiyorum ama teyzem karnın sivri erkektir demişti erkek oldu bebegm cnm ama ben inanmıyorum göbek yapısına da bagli
0 oy
(693 puan) tarafından
Karnın şekli bilmiyorm ama kese şeklini duydum fasulye gibiyse erkek yuwarlaksa kız demişlerdi tesadfmu bilmem fasulye şeklindeydi oğlum oldu (:
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Benim kizim resmen agzimdan cikicakti ve o komsun yanlis osylemis kiz yukarda erkek assagida olur derler asil 
0 oy
(14,413 puan) tarafından

Popon büyük ve karnın genişse kız derler ben öyleydim kızım oldu :D

0 oy
(3,838 puan) tarafından
Denk mi geldi bilemem ama karnım yanlardan genişledi kızım oldu, 2.de sivriydi karnım erkek oldu. Bu hurafe bizde tuttu ☺️
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Doktora inanmayıp böyle insanların söyledikleri kafanızı karıştırması tuhafmış :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 426 göst.
17 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Asyya (9 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 204 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Leylaa321 (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 145 göst.
0 oy
12 cevap 5,226 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Expertmom (1,000 puan) tarafından soruldu