Kızımın doğum günü Mart'ın 2si. Hafta içine denk geliyor diye 6sina karar vermiştik. Sonra aksilikler oldu ve 13 Mart'a erteledik. İlk ve son kez doğum gününü böyle kutlayacağız. 2.ci yaşında evde sadece pasta keseriz dedi eşim. Bende belki lincleyeceksiniz ama eski postladimi bilenler bilir eşim bileziklerimi gerdanligimi satıp araba aldı sonra sattı ee para nerde eski borçlarıma verdim diyor. Ki kardeşi ödemesine rağmen. Sürekli bana gelince param yok param yok. Kızım dogmadan bile çay icmeye gotrmezdi . O yüzden kimse kusura bakmasın yillarca sustum diye adam paraları anasına yedirdi. Eşimin ana ağızlı olduğunu postlarimdan herkes bilir. Neyse o yüzden abiye mi aldın ayy bu ne demeyin. Ayrıca oturduğum yerde düzgün güzel şık bir elbise bulamadım günlük normal elbiseler var. Mecburen abiye aldım. Linclemek isterseniz yinede siz bilirsiniz ne diyim
Konsepte uygun birşeyler seçtim. Kendi kiyafetimin rengi biraz sönük kalıyor farkındayım ama kızım on planda olsun diye ben balonların renginde bulmaya çalıştım. Hayal edince güzel durur diye düşündüm.
Kendi yorumumu kendim yaptım illa uzun yazacam
Sizler ne düşünüyorsunuz kızlar ?
Kesinlikle vücudunun elbisesi değil. :) Bizimle Değilsin
Senin elbisen baya bi soluk olmuş onun haricinde herşey çok güzel benim kızımında 8 inde bizdede hazırlıklar var
Bence gayet guzel canm elbisenide begendim korseyle giydigin zaman biraz daha toplu durur daş gibi hatun daha ne istiyonuz
412,116 soru
12,406,559 cevap
44,632 kullanıcı