Hepimiz o yollardan geçtik canım benim. Sen saniyormusun ki geçmişini ozlemeyen insan var ? İllaki herkes bir zamanları özler. Benim babam öleli 18 yıl oldu 19 olacak hatta. O yillara dönmeyi okadar çok isterdim kii babama sarılmayı,onunla konuşmayı, güçsüzlüğmü bir ona anlatmayı , o yokken neler yaşadığımı ❤️ daha neler neler... Geçmişe dönmek istiyorum hayattan artık tat almadığını söylüyorsun? Benim geçmişe gitme ihtimalim ne kadar ? Geçmişi boşver bugunlerime yarınlarıma bir çare yok babam dünde yoktu bugünde yok yarinlarda da olmayacak ❤️ sen şuan istediğin o arkadaş ortamını tekrardan başka insanlarla edinebilirsin hatta daha iyileriyle ❤️ yine hayatını doyasıya yasabilirsin. Ortaokuldaki gibi illaki olmaz ama hiç değilse benim gibi umutsuz elin kolun bağlı değilsin. Güç içimizde kalbimizde ❤️ kendini belki hayata bırakmış gibi olabilirsin bıktım tükendim diyebilirsin. Ama yanlış anlama beni derdini kucumsemek değil asla niyetim çünkü bana göre küçük bir dert yoktur. Hayattan zevk almayacak kadar zor bir dönem gecirmemissin. Neye özlem duyuyorsun diye sorup bu cevapları verdiğin için diyorum canım benim yoksa içini bilemem. Beni yanlış anlama olur mu lütfen ❤️❤️❤️ sadece birşeyleri fark et ve ayağa kalk diye çabalıyorum şuan. Yorumumunda sana ne kadar faydası olur bilemem tabiki ❤️ hayatta ne acılar var kuzum acılar insanlar için . Benim üvey annem uvey babam oldu hor gördüler dövdüler. Bak yinede tat almiyorum demedim hiç birzaman ❤️ Allah'ın gücüne gider❤️ çok zor şeyler yaşamış dahi olsan hep gülümse :)) sevdiğin seyleri yap. Mesela ben şarkı söylemesini çok severim evde kıçımı yirtana kadar bağıra bağıra söylüyorum çok mutlu oluyorum :) yada resim çizmek beni rahatlatıyor. Sende sana iyi gelecek şeyin ne olduğunu fark et ve dene lütfen ❤️ emin ol ki mutlu olacaksın ❤️ geçmiş hicbirimizin yakasını bırakmıyor bunu unutma canım ☺️❤️❤️