0 oy
251 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,438 puan) tarafından
Doymadigini mi gösterir bu mama takviye edilmeli mi sizce 4 aylik 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
9 . buçuk aylık yarım saat de bir kalkıyor meme ağzına girince gülüyor  emmiyo bile benimki dudak tiryakisi :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
13 aylık yarım saatte bir kalkıyo keşke 1.5 saatte bir kalksa 
tarafından
En bastan beri mi öyle kalkıyorsunuz
tarafından
Doğduğundan beri
tarafından
Vay benim dertli basım. Valla 3 aylık olduk iyiydi 4 olduk iyiydi en azindan 6.7 kere kalkıyodu.5 olduk bebe delirdi. Gece 2 ve 2.30 arası tam 8 defa kalktı inanılır gibi değil. Daliyor koyuyorum geri kalkıyor. Gece belki 20 kere kalkıyoruz. Beynim beni terk etmeye basladi.
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Kız yok ya mamayla bir alakası yok benimkide 4 aylık bu u gece artık çıldırdım saat başı uyandı mama içiyor bide
(1,438 puan) tarafından
Gece de geç uyuyor nasıl uyaniyor bilmiyorum bir saat duruyir uyaniyor 1.50 saat duruyir uyaniyor
0 oy
(143 puan) tarafından
Alla alla herkes 1 saatte bir kalkıyor demiş benim oğlan 4 aylık önceden 3 3 buçuk olurdu smdi 12 de yartiysa sabah 6 gibi kalkıyor emip geri yatıyor 
(1,438 puan) tarafından
Masallah benim bebegim gec te uyuyor gene bir saat arayla bir buçuk saat arayla kalkıyor
(143 puan) tarafından
Bilemedimki ama benim oğlanın dogdugundan beri gece uykuları çok düzenli
(2,102 puan) tarafından
Ah ah kızımda öyleydi 5 aylıkken dış sancıları başladı düzen bozuldu şimdi saat başı uyanıyor eli ağzında
(15,940 puan) tarafından
Maşallah dere deliiiii ☺️☺️☺️Karaoğlan nazar edecen
(143 puan) tarafından
Zaten nazar degdirdim Zeynep ablaaa gündüz hep uyurdu artk gunduzleri fazla uyumuyor ama gece uykusu çoğaldı bilmiyorum ki benim karaoglanim♥️

Trzonlu bizim 3 aydan beni elleri ağzında dişleri kasiniyormus salya bir dert iki elini ağzına sokuyor
(15,940 puan) tarafından
Maşallah Sübhanallah ❤️ gece uyusun ne güzel sende daha dinç olursunn gündüz artık oyun istiyor usanmak istiyor ondannn
(143 puan) tarafından
Benim gece uykularim bozuldu bu sefer sjsj
Uyuyamıyorum
(15,940 puan) tarafından
Allah seni napmiyaaaa ☺️ Yatıp uyusana miss gibii benimkinde ne gece ne gündüz var gece uyumadikk şimdi yanımda uyuyor beyefendi ☺️☺️
(143 puan) tarafından
Yatamiyom beyefendi yer bırakmıyor bana sjsj
(15,940 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️Daha durrrrr nettinnnn kuccuk  adamm bunlar
(143 puan) tarafından
Küçükler ama yerleri fazla jsj
(15,940 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️ aynen öyle
0 oy
(3,868 puan) tarafından
16 aylık 2 saatdemi emziriyorum geceleri 
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Dış sancısı başlamış olabilir benim dış sancılarım Kizim da 5 aylikta başladı ama 9 aylık dış çıkardı acta olabili emzoriyorsan mamadan ziyade surunu sagu0 verebilirsin canım 
(1,438 puan) tarafından
Dış sancısın da da aç gibi davranır mi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 280 göst.
17 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ebrugundes (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Yorgun 1 anne (65 puan) tarafından soruldu

412,316 soru

12,411,893 cevap

44,880 kullanıcı

Kategoriler