0 oy
296 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (393 puan) tarafından
4 ay 1 haftalık neden dönmüyor diye bunaltmaya başladılar beni normali mi değil mi sizinkiler ne zaman dönmeye başladı dönmesi için neler yapabilirim

26 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benimki 6 aylık benimki de tam dönmüyor etrafındakilernde Mevlana mi yapacaklar bu çocukları döndürüp 
tarafından
Kdkdjfjfnfn
(1,456 puan) tarafından
Haha çok iyiydi :D
-Reklam-
0 oy
(191 puan) tarafından
Her bebek farklıdır canım kıyaslama 
0 oy
(853 puan) tarafından
Tabiki normal kuzu bide her bebek farklidir
0 oy
(211 puan) tarafından
Benim bebeğim 5.5 aylık daha yeni başladı dönmeye 
0 oy
tarafından
Benimki 7 ayda dondu 
0 oy
(2,399 puan) tarafından
Benim de dönmüyor kız her söyleneni dert etme kendine zamanı gelince illaki döner de yürür de konuşur da her çocuk kendine özgü davranış sergiler 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Ofofff ya şu cicuklari neden hiç rahat bırakmazlar ki ya erken dönünce noluyormus anlamıyorum daha erken canim benim kızım 4 aylık yeni tuttu daha kafasını ama sağına soluna 3buvuk aylık dönüyordu hee çocuk farklı boş versen
(393 puan) tarafından
Sağına soluna bakıyor canım bedenen dönmüyor
0 oy
tarafından

Valla bacım benimki ne döndü ne emekledi direkt yürümeye çalişti. Hatta biz yüz üstü koyunca ağlama krizine giriyordu. Ben de saldım gitti bir baktım koltukları tutuyor ondan sonrada baktım duvara tutuna tutuna geliyor. Elalemi boşver onlara kalsa herkesin çocuğu sorunlu bir onlarınki sağlıklı:ermm:

0 oy
(7,456 puan) tarafından
O diyenlere de ki keyfinin kahyasımısınız canı isteyince dönecek yüz üstü koy sen yanindayken karın kası gelissin her bebegin gelisimi kendine özeldir 
0 oy
tarafından
Yahu bu insanlara kulak asmamk bu kadar zor mu. 5 ay 1 haftalığız ama yanlara dönüyor sırt sütünden tam yüz üstüne dönüyor. Ama orda kaliyor yüz üstünden geri gidemiyor napalım şimdi. Zamanla bu işler. Her bebek bir mi olcak klonlanmadı ya bunlar. 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Normal canm ne bekliyolar 4 aylık bebekten kalkıp halay mı çeksin
0 oy
tarafından
zamanı gelince hepsini yapıyorlar merak etme. etraftakileri dinlersen onların çocukları 7 kilo doğup 6 aylıkken 15 kilodur, 2 aylıkken dönüp 4 aylıkken oturup emekleyip 6 aylıkken yürümüş 7 aylıkken de cümle kurmaya başlamıştır kesin. Herşeyin en iyisini kendileri bilip öğretmişler çünkü.
tarafından
++++ Aradığım yorum
0 oy
tarafından
4 aydan bahsediyoruz 6 ayda başlıyorlar dönmeye
0 oy
(673 puan) tarafından
6 aylıkken dönen bebekler gördüm çok dert etme simdilik
0 oy
(789 puan) tarafından
Herkesin lafına aldırış etme canım benim kızım 7 aylıkken döndü normal yani
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Benimki kanepeden düştü gecen 4 aylik dönmeye başlamış canim 
0 oy
(6,067 puan) tarafından
Cnm bnm 7 ay yeni yeni artık döndü çok şükür bn hiç  takmadım kimseyi sorana dönüyor diyordum ama donmuyordu evde egzersiz yapyrduk kızıma  şimdi dönüyor çok şükür
0 oy
tarafından
4 aylikken dönüyodu ama her bebek bir degil surekli yerde vakit gecirin kendi kendine cabalasin biraz siz destekleyin zamanla alisir zaten ki 7 aya kadar donmemesi normal diye biliyorum
0 oy
(20,576 puan) tarafından
Normal. Benim bebeğim de 7 aylık falan döndü. Şuan 21 aylık. Gayet sağlıklı şükür
0 oy
tarafından
5 aylık kizim daha 2 gun önce dönmeye basladi. Cok normal 

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 426 göst.
25 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nefesim (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
12 cevap 197 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
12 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (365 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,892 soru

23,598,483 cevap

305,885 kullanıcı

...