0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (1,298 puan) tarafından
Oğlum daha 11 günlük. Hastahane den değil sağlık ocağındaki TSH değeri yüksek çıkmış. Yarın tekrar getirin kan alalım dedi hemşire. Yanlışlık olabiliyormuş dedi. İnternetten baktım kalıcı zeka geriliğine sebep oluyormuş. Çok korktum kızlar başına gelen var mı. Ne demek bu

7 Cevaplar

0 oy
(334 puan) tarafından
Canım internete bakarak hiç canını çıkma evet bazı sonuçlar yanlış çıkabiliyormuş ama anlamadığım şey hastanedeki normal çıkıp sağlık ocağındakinin yüksek çıkması
(1,298 puan) tarafından
Hastaneden aramadilar
 Sıkıntı olsa aramalar mıydı
(334 puan) tarafından
Sorun oldukları zaman arıyorlar diye biliyorum canım sen bi görüş hastaneyle istersen
(1,298 puan) tarafından
Uzaktayiz doğum yaptığım hastaneye . Telefonla arasak bilgi vermezler ki
(334 puan) tarafından
Bi başkasının paylaşımında gördüm de sarılıktan yüksek çıkmış bebeğinin değeri hastaneyi arayıp sor durumu anlat hani uzaktayım gelip bilgi alamıyorum diye yardımcı olurlar bence
(1,298 puan) tarafından
Evet oğlumun sarılığı vardı. Hala çok az var ama bilemeidm yine yanlış çıkar mı
(1,298 puan) tarafından
Muhtemelen ikinci değerin sonucunu bekleyin dicekler. Ondan sonra gelin kan değeri bakalım derler diye düşünüyorum.
(334 puan) tarafından
İnşallah birşey yoktur canım
-Reklam-
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Netten bakma hiç tekrar yüksek çıksa bile tedavisi var ilaçları düzenli kullanınca diğer bebeklerden bi farkı olmuyor sadece aksatmayın doktor kontrollerini ilacını tedavisini 
(1,298 puan) tarafından
Zeka geriliği diyor
(4,092 puan) tarafından
Canım ilaçlarını düzgün kullanmaz doktor kontrollerini aksatırsan gelişim ve zeka geriliği oluyor önemli olan dikkat etmen ilacına kontrolüne
(1,298 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Bizim de öyle oldu canım tekrar kan verdik normal geldi korkma yüksek olsa bile hemen ilaç başlıyorlar normale dönüyor değerler
(1,298 puan) tarafından
Yok kullanmadim. Hiç biseyim yoktu. Hemşire de sordu onu ama . Kullanmadım bisey
(4,139 puan) tarafından
Tamam o zaman bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma
(1,298 puan) tarafından
Ama biri yazmış. Kullanmadığım halde çıktı diye
(4,139 puan) tarafından
E tamam olabilir canım tedavisi olmayan bişey değil ki kendini sıkıntıya sokman bişey değiştirmez demi dua edip bekliceksin hayırlı sonuçlar olsun inşallah
(1,298 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm vmbnm oğlum da çıktı bnde yoktu tiroid oglumda çıktı sende varmı tiroid hastalığın sendende geçer iki yaş oğlum 13 günlük başladık ilacına gayet iyi şuan herşeyi nettten bnde çok araştırma yaptım kötü olmustum nete bakma hemen endokrin Dr git her geçen gün bebeğin için aleyine erken tedavi çok önemli geçmiş olsun
(1,298 puan) tarafından
Bnde de yok tiroid. Valla kan alındı şimdi bı haftaya sonuç çıkarmış. Doktor makineler genelde yanlış ölçüyor dedi. Onun sonucuna göre kan alınıp kesin sonuç bakilacakmis.
(1,298 puan) tarafından
Peki hastanede alınan ilk kanda çıkmadı mı yüksek.
tarafından
İnş temiz çıkar sonuç  cnm
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Bizimde değern biri sınırda çıkmıs hangisi oldgnu bilmiyorm ama bidaha verdk tekrar aramadlar bisey çıkarsa ararm ben dedi ebe yanlıs çıkabiliyo bazı sonuclar dedi 24 günlk oldu benm oğlmda korkma bazı sonuclar yanls olabiliyoms
(1,298 puan) tarafından
Evet doktora sordum o da öyle dedi
0 oy
tarafından
Benimde kizimki yuksek cikmisti iki defa yaptilar yuksek cikti hastaneye yonlendirler kan tahlil yapti birsey cikmadi canim cok sukur kizim suan bes aylik gayet iyi insallah seninkide yanlis cikmistir icini ferah tut cok zor biliyorum umarim icin rahatlar
(1,298 puan) tarafından
İnşallah çok istiyorum yanlış cikmasini
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Hiç korkma benim kızımda da TSH değeri yüksek çıktı tekrar aldılar temiz çıktı yanlışlık olabiliyor
(1,298 puan) tarafından
Evet doktor da makineler geneld yanlış ölçüyor ama yine yüksek çıkarsa kan bakılsın kanda kesinlediyor dedi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 185 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde GSmsl (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
28 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.