0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün ohlum. İçin. Bugüne üroloji doktoruna randevu aldım randevu saatleri. 17 de falanda vardı tek öyle kalmıştı ben 17:30 aldım doktor vardır demi mhrseden aldım bı saat sonra fln gidicez randevu o saate vardır olmasa sistemde görünmez herhalde yoksa bide urolojide ne gibi muane ediyo acaba bilgisi olan yazarsa çok sevinirim ❤️

3 Cevaplar

0 oy
(163,675 puan) tarafından
pipisine bakar
tarafından
Evet canım zatn öyle bakacak ben doğum yaptım biliyodun bebeğimin böbrekleri nde genişleme var urolojide randevu aldık o saaate vardı bende heemn aldım sadce nasıl muane edilir diye merak ettim 9 günlük olduk dua edersin ins bişey çıkmaz :( ❤️
(163,675 puan) tarafından
ins hayirli habetle donersin ♥️♥️
tarafından
Saol canım inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Devlette o saate doktor kalmıyor normalde. Nöbetçi falansa ondan vardır. 

Pipisine falan bakar idrar testi ister büyük ihtimal 
Sorun neydi 
tarafından
Böbreği için götürecez canım saadece nasıl muane şekli yapar diye dedim ama vardı sistemde oyle
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bazı hastaneler ve bölümler 4den sonra da devam ediyo canım. Çok geçmiş olsun ben ürolojiye böbreğim için gidiyorum ama başka nelere bakar bilemiyorum 
(1,453 puan) tarafından
İnşallah çıkmaz canım içini ferah tut
tarafından
İnşallah Sao l canım ❤️
tarafından
Gittim canım vardı doktor Perşembe gunki usgmize baktı daha 8 günlük şuan bişey yok iyi dedi uriner ultrasyona göre degerlendirdi 1 ayini doldurduğunu da tekrar gel dedi o zamn USG falan çekecek dedi birazda olsun içime rahatladı insnbisey olmaz
(1,453 puan) tarafından
Çok şükür canım inşallah 1 ay sonra da güzel sonuç alırsınız
tarafından
Saol canım inşallah amin ❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 176 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ocakk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
2 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asel Linam (976 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
1 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,623 soru

24,226,631 cevap

338,976 kullanıcı

...