0 oy
96 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,326 puan) tarafından
İyi çeken Dyson dışında fiyatı fazla yüksek olmayan dikey Süpürge önerisi olan varmı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bi yere bişey döküldüğünde süpürmem için var kuzu bnde öyle üst model bişey değil fakir marka 
(1,326 puan) tarafından
Ya valla canım çok fazla model var bende karar vermedim çocuklar yere falan birşey doktugunde diye öyle sırf günlük için almak istiyorum yoksa var büyük supurgem zor oluyor sürekli onu çıkarmak
tarafından
Bnmde büyüğüm dyson kuzum , bnde gündelik bunu bimden almıştm 70 tl ye 5 sene önce
(1,326 puan) tarafından
Valla çok iyi almışsın şimdi 500 den aşağı düzgün makina yok
-Reklam-
0 oy
(348 puan) tarafından
Bende fantomun gri olanından var. Günlük kullanım için ideal. Çekim gücü ve temizliği gayet güzel. Ama detaylı temizlik için yeterli olmayabilir
(1,326 puan) tarafından
Yok canım sadece çocuklar için arıyorum günlük için normalde Arnica Tesla kullanıyorum zaten büyük geliyor sürekli çıkarmak zor oluyor
(348 puan) tarafından
O zaman bence güzel olur olur senin için. Öyle çok para vermeye gerek yok 350-400 arası bişey ve gayet yeterli bence günlük için
(1,326 puan) tarafından
İşte çok fazla var piyasada kullanıp memnun kalanlardan öneri olursa diye yazdım onlara bakacak bende
(348 puan) tarafından
Fantom Carbon benimki, tavsiye ederim. Büyük süpürgemden iyi çekiyor şuan :)
0 oy
(136,254 puan) tarafından
bosch marka dikeyler iyiymis
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Ben fakir kullanıyorum büyük süpürge gibi güzel çekiyo haftada bir kaç kere büyük süpürgeyi normalde günlük yada birşeyler döküldüğünde fakir dik süpürge kullanıyorum memnunum
(1,326 puan) tarafından
Tam markası modeli ne acaba
(1,069 puan) tarafından
Fakir RODY modeli
(1,326 puan) tarafından
Teşekkürler

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 94 göst.
12 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 11 göst.