0 oy
99 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar 5.5 yaşında ikizlerim var. 2 aydır ikisininde cildi aşırı derece kuru bepanthol bebek yağı zeytin yağı kullandım.  Bebek yumusaticisi kullanıyorum şu larina dikkat ederim. Bu neden olur bugün daglik ocağına gittim madecasol diye krem verdi ama. Sağlık ocağında ki doktordan hiç memnun değilim  bı önerisi olan varmı. Hastaneye de gidilmiyor viruste 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
madecasol nemlendirici krem olarak geçmiyor ki. la roche posay nemlendirici eubos nemlendirici ya da atopik ciltler için olan emilimi yüksek nemlendiricileri kullanın.
(87 puan) tarafından
Bepanthol  krem kullandım ama bu atopik ciltler için olanlar nasıl acaba ise yararmi dersiniz nemlendirici
tarafından
ben la rosche ve eubos kullanıyorum valla memnunum canım. bizde de aşırı cilt kuruluğundan kaynaklı nörodermitis var. doktor bunları önerdi memnunum.
-Reklam-
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Ciltleri kuruysa içtikleri su az geliyordur canım daha fazla su icmelerini sağla 
(87 puan) tarafından
Şu veriyorum devamlı onda bı sıkın timiz yok.
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Kuzum benim oğlumun cildide kuru ve hassasti linola losyon var o güzel biraz fiyatı fazla ama bı bak istersen
(87 puan) tarafından
Bı bakaim o kreme
(1,554 puan) tarafından
Bak canım nemlendirmesi çok guzel

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 130 göst.
2 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kertmeyenkele (1,822 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 42 göst.
+1 oy
7 cevap 102 göst.
1 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 71 göst.

411,947 soru

12,401,508 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...