0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çocuk isteyen ve RABBİN’den

dileyenlere şu tavsiye edilmiş..

Meryem Sure’sini her gün okuyup suya hu diye üfleyecek ilk önce erkek eşine yarısını içirecek diğer yarısını da hanımı eşine içirecek 

41 gün devam edecek bu tertibi yapmadan önce eşlerin ikisi de niyet tutup bir sadaka verip ihtiyaç sahibini sevindirecek aksatmadan 41 devam edilmeli..

Sadaka en büyük yardımdır 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok istiyoruz. Çok yol denedik. Şu an Allahtan istiyoruz ve doktor tedavisinin sonucunu bekliyoruz. Bi süre sonra bunalıyorum ben. Benden sonra evlenenler hamile hepsi diycem Kötü seslenmesinden korkarım. Tek tesellim eşimle mutlu olmağım.
tarafından
Yüce rabbim öyle büyüklü kimse bilmez umut nerden çıkcak
tarafından
Sağol Goncam. Sürekli hamilelikle , bebekle ilgili uykular görerim. Çok düşünmekden olduğunu düşünüyorm
tarafından
Evet sürekli aklında olduğu  için odur hep ruyana giriyo biraz kafani birak artik cok yoruyorsun cocuk diye az biraz dinlensin kafan bir bakmışsın  kendisi olmuş
tarafından
İnşallah Amin. Allah isteyen herkese nasib etsin
tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah razı olsun canım ekran resmi aldim arkadaşıma göndereyim hemen inşallah Rabbım en kısa zamanda ona da isteyen bütün herkese de nasip etsin inşallah 
tarafından
Banada dua etsin maddi durumlarımız duzelsin
tarafından
Söylerim canım
0 oy
tarafından
Aytac nerde  bunu ona istedim  duayı  mersin kız buraya bak oku uygula 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 283 göst.
0 oy
14 cevap 541 göst.
12 Mart 2020 Diğer kategorisinde TolstoyunBİsikleti (1,093 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,453 soru

24,591,137 cevap

363,063 kullanıcı

...