+1 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (849 puan) tarafından
Çıkıyor mu ya var mı yaşayan duyan

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çıkmayabilir. 10. Günde pozitif olan gördüm.
-Reklam-
+1 oy
(9 puan) tarafından
Çıkmıyor sanırım eşimin 10. Gününde pozitifti hâlâ.
0 oy
(386 puan) tarafından
Zor canım bizde 3.günümüzdeyiz ayın 5inde karantinamız bitiyor test verirken pozitif çıksa bile karantina bitiminde teste gelmeyin dediler pozitif çıktıktan sonra ilçe sağlıktan aradılar karantina süreniz 1 hafta tekrar gidip test verebilir miyiz dedim verdiğinizde pozitif çıksa bile karantinaya girmezsiniz bakanlığın öyle talimatı var denildi 
(849 puan) tarafından
He karantina bittikten sonra pozitif olsa bile tekrar girilmiyor muymus yani.
Benim ikinci günüm aslında bugün doğumum olcakti doktorum bir hafta erteledi haftaya pazartesi yapalım dedi ama sen cuma yine test ver negatif çıkarsa cumartesi doğumu yapalım dedi.
Kafam karıştı cuma test verince pozitif çıkarsa nolcak anlamadım ya
(386 puan) tarafından
Yok canım bana girilmiyor dediler. Şuan kaç haftalıksın eğerki bekleyebilme ihtimalin varsa pazartesiyi kesin bekle pazar test verirsin sabahtan eğer bugün ikinci gününse cuma kesin tekrar pozitif çıkar diye düşünüyorum yinede yanlış yönlendirmek istemem ama tekrar pozitif çıkarsa da bildiğim kadarıyla doğum için bulunduğun şehir de pandemi hastanesine yönlendiriyorlar
(849 puan) tarafından
38+5im evet dün öyle dediler pozitif çıkarsa bir hafta içinde sanciniz suyunuz olursa devlet hastanesine gidebilirsiniz dediler. Şaka gibi ya ortada kalakaldım. İnşallah biter bir hafta içinde
(386 puan) tarafından
Inşallah biter canım inşallah Rabbim yüzüne baksın inşallah yar ve yardımcın olsun dualarım seninle inşallah hepimiz vaktinde ve sağlıkla doğum yaparız
0 oy
tarafından
8.gün pozitif 13.gün negatif cikti. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 156 göst.
3 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 356 göst.