+1 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (16,940 puan) tarafından

Hep kendi çocuklarımızın gevezeliginden şikâyet ediyoruz siz nasıldınız. Ben geveze değildim sakardım. Basima gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Ilk kötü olayim 4 yaşında iken oldu. Ablamla teyzem kapı önünde seksek oynuyordu bende duvara yaslandim onları izliyordum orta parmagim da kapi mentesesinin orda idi. Annem merdivenleri silecekti ablama kapiyi kapatmayı söyledi ve kapi parmağıma kapandı parmagim kopmuştu. Komsumuz arabasıyla yetistirdi bizi hastaneye. 

Ondan 1 ay sonra beni hastaneye goturen komşunun kızıyla belki bilenler vardie lastik oyunu vardı döne döne oynardık. 3. Kisi yoktu diye lastigi cop ya tenekesine tutturacam diye çöp tenekesini tuttum meger yeni kesilmiş teneke ben bu sefer bas parmagimi boydan boya kestim yine hastanelik ettim kendimi yine dikis yedim. 

Sonra 6 yaşlarımda köye gittim ordan dama çıkmak için tahta merdiven vardi ordan inerken düştüm omuzun yerinden çıktı kolum kırıldı yine hastanelik oldum.

Sonra bir gun okula giderken babama yetisecem diye merdivenlerden hizli hizli iniyordum yuvarlandim merdivenin de trabzani yoktu dustum kafayı yardim. 

Sonra annem beni yoğurt almaya gönderdi bisikletle gitmiştim dönüşte motorla çarpıştık ama bana bu sefer bisi olmadı ben direk ayaklarimin ustune düştüm motordaki adam duvara girmişti:D

27 Cevaplar

0 oy
(122,947 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
emosum hic sus pus olmadim bee ☺☺
-Reklam-
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Ben suskundum ya içine kapanık bir cocuktum
(16,940 puan) tarafından
Ben hic susmazdim geveze degildim ama dilliydim
0 oy
tarafından
Aşırı sakin sessiz bir çocuktum bir bebeğim olurdu köşeye çekilir onunla oynardım (çok normal değilmişim:) ailemin yerinde olsam pedagog a götürdüm beni :)
(16,940 puan) tarafından
Ben bebekken oyleymisim hic ağlamazmışım kendim uyur kendim uyanirmisim. Hatta sesim çıkmayınca annem beni kontrole gelirmiş hep öldüm mü kaldım mı diye
0 oy
tarafından

Ben çok sessiz sakin içime kapniktim yaa hala da öyleyim :angel:

(16,940 puan) tarafından
Ben cok dilliydim
0 oy
tarafından
Gevezemiydim bilmiyorum ama çok eziktim yaa hep yaşıtlarının içinde zayıf kısa boylu çelimsiz bi cocuktum pek kimse de sevmezdi beni ezerlerdi aklıma geldikçe üzülüyorum o küçük kıza 
(16,940 puan) tarafından
Ben hic olmadın öyle erkek gibiydim hala da öyleyim
tarafından
Keşke öyle olsaydım çok zor bi cocukluk geçirdim
0 oy
tarafından
Oğlan çocuğu gibiydim annem düğünlere giderken gelinlik giydirirdi ben traktör kamyon tepelerinde gezerdim milletin camına taş atardım erkekleri döver gelirdim 6 yaşında karşı komşunun oğlu evlenme teklif etti bana bende gözüne bi yumruk attım akşam babası babama şikayete gelmiş hic unutmam babam alnimdan öpmüştü
(494 puan) tarafından
=D=D Allah iyiliğini versin vallahi buna o kadar güldüm ki anlatamam bugün modum düşüktü niyeyse ama sana çok güldüm Allah seni yaşatsın emi =D yazarken bile gülüyorum
tarafından
Rabbim hep yüzünü güldürsün inşallah
(11,216 puan) tarafından
ee her dinsizin hakkindan bir imansiz gelirmis : D
tarafından
Aynen öyle oldu valla .ddd
(494 puan) tarafından
Amiin canım hepimizi insallah ben de senin gibi erkek çocuğu gibiydim mahallede dovmedigim çocuk kalmadı
0 oy
(10,039 puan) tarafından
Bende çok bilmiş bilmiş konuşan bıcır bıcır bucuruk biseymişim :D
0 oy
tarafından
Ben bebekken hep ağlarmışım hiç durmazmışım ah be kader o zamandan belliymiş yüzümün gülmeyeceği
0 oy
(14,695 puan) tarafından
MaşAllah kız sakarlık mi bu ☺️☺️☺️
(16,940 puan) tarafından
Sakarlık dikkatsizlik iste  :D
(14,695 puan) tarafından
Baya bir olaylar yasamissin sağ olman muhteşem ☺️☺️
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Allah annene sabır versin :)))
(16,940 puan) tarafından
Evlendim gittim artık esime sabir versin simdi :D
(1,027 puan) tarafından
İnşallah çocukların sana çekmez one kız çocukluğun feci geçmiş :) ben sakin sessiz biriymisim :)
0 oy
(1,785 puan) tarafından
Değildim çok içime kapaniktim 8. Sınıfa kadar arkadaşım bile yoktu
0 oy
(11,216 puan) tarafından
evet. kizimda 5 yasinda ayni bana cekmis hic susmuo : D
0 oy
tarafından
Annem hep der Allah herkese senin gibi evlat versin bebeklik ve çocukluk için annem hatırlamaz beni okadar sesiz sakin bi bebekliğim geçmiş :) hala öyleyim boş muhabbeti asla sevmem dırdır konuşandan herzaman uzak durarım 
(16,940 puan) tarafından
Benim de bebekligim öyle sessiz sakin geçmiş. Saclarim da uzun doğmuşum. Sessiz biz bebek bide saçlar uzun olunca beni gören oyuncak sanıyordu
tarafından
Ahah bende bonus reklamındaki gibi saçlarım vardı marol diyorlardı banada,
0 oy
tarafından
Ben  okul derslerinde çok kötüydum :D karnem de hepi 1 ahah
(16,940 puan) tarafından
Ayıptır söylemesi ben çalışkandım. Sadece lisede muhasebede ve tarih dersinden 1 getirmiştim
tarafından
Oooo ben çarpım tablosunu bile ortaokulda ezberlemiş kariyim ders konusu da aşırı tembeldim :D
0 oy
tarafından
Oooooo okadar vukuatlarim vardıki benim tam bir firlamaydim şimdi evliligimi görenler şasiriyolar genç kizkende fenaydim hdjvnvmckcv
0 oy
(3,237 puan) tarafından
Ben çok geveze ve meraklı idim kızımda aynı ben gibi ya . Ailemden çok azar yerdim çünkü kendimi ispatlamaya çalışan bir çocuktum 
0 oy
tarafından
Geveze hakaret gibi oldu ama çok konuşurumm HP oyleydmm
0 oy
(494 puan) tarafından
Ben bildiğin erkek çocuğu gibiydim o kadar yaramazdim ki anlatamam mahallede dövmediğini çocuk  kalmamıştı kimse sevemezdi beni ailemde dahil olmak üzere 3 kızın üstüne olmuşum annem hep döverdi beni seni evlatlık aldım derdi o yüzden kendimi erkek çocuğun abenzetmeye çalıştım hep babam benm kızm oğlan acakmista ters doğmuş der Di 4 yasinda yüzümde kesildi cam vazo kesmişti yüzümde kocaman dikiş izi vardı çok ağlardım ona bakınca ezikliğimi hep arsiz olarak bastirmisim şuan fark ediyorum da evlenene kadar hiç sevilmeyen bi kızdım evlenince eşim çok ezdi çok çektim içime kapandım şuan herkes çok seviyo demekki ezileni seviyorlarmis çocukluğum aklıma geldikçe psikolojim bozuluyor 
0 oy
tarafından

Ben hiç geveze yaramaz sakar değilmişim. Annem herzaman der. Senin gibi olcagini bilsem 10 çocuk doğurur büyüturum der. Aciksam da aglamazmisim. Bezini annem değişmese şikayet etmezmisim. Doğduğundan beri uykum hep duzenliymis. Uykum gelince annemin eteğini tutar 40 saniyefe uykuya gecermism. Misafirliğe gidince annemin yanına oturur gidene kadar su bile istemez misim. :D benim de iki evladım var. Rabbim yokluklari ile sinamasin. Tam yamyam Allah etmeye :D bugün komşum geldi. Diyor ki hayırdır dün bağrıyordun (kızım halı yenmez) diye diyo gerisini sen düşün:D

(4,096 puan) tarafından
Kızım halı yenmez kısmında koptum :D
0 oy
tarafından
Çok yaramazmisim ve çok gezermisim fırsat bulayım yeter anında kacarmisim evden 

Birde annemle babam ne yapsa dedeme yetiştirirdim ☺️

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 316 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde My life (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,350 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 424 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Emine S (16,940 puan) tarafından soruldu
0 oy