Hep kendi çocuklarımızın gevezeliginden şikâyet ediyoruz siz nasıldınız. Ben geveze değildim sakardım. Basima gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Ilk kötü olayim 4 yaşında iken oldu. Ablamla teyzem kapı önünde seksek oynuyordu bende duvara yaslandim onları izliyordum orta parmagim da kapi mentesesinin orda idi. Annem merdivenleri silecekti ablama kapiyi kapatmayı söyledi ve kapi parmağıma kapandı parmagim kopmuştu. Komsumuz arabasıyla yetistirdi bizi hastaneye.
Ondan 1 ay sonra beni hastaneye goturen komşunun kızıyla belki bilenler vardie lastik oyunu vardı döne döne oynardık. 3. Kisi yoktu diye lastigi cop ya tenekesine tutturacam diye çöp tenekesini tuttum meger yeni kesilmiş teneke ben bu sefer bas parmagimi boydan boya kestim yine hastanelik ettim kendimi yine dikis yedim.
Sonra 6 yaşlarımda köye gittim ordan dama çıkmak için tahta merdiven vardi ordan inerken düştüm omuzun yerinden çıktı kolum kırıldı yine hastanelik oldum.
Sonra bir gun okula giderken babama yetisecem diye merdivenlerden hizli hizli iniyordum yuvarlandim merdivenin de trabzani yoktu dustum kafayı yardim.
Sonra annem beni yoğurt almaya gönderdi bisikletle gitmiştim dönüşte motorla çarpıştık ama bana bu sefer bisi olmadı ben direk ayaklarimin ustune düştüm motordaki adam duvara girmişti