0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Kızlar bir sukinti oldu mu serum ile durdu sancım ama 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 cocugumu da 36 da dogurdum cok sukur hicbir sikinti yasamadim ne kuvoz ne herhangi bir saglik sorunu hersey yolundaydi
(606 puan) tarafından
Kaç kiloydu bebiş sen sancı hissettin mi bn hiç hissetmedim
tarafından
İkisinde de sancim wardi ama sezeryan oldum farkli sebeplerden . Ama sancim wardi sanciyla gittim hastaneye. Kizim 2950 oglum 3450 dogdular.
Kuvoze girmediler cok sukur. 36 cok sınır bi hafta bu haftada doganlar cogunlukla hic sorunsuz devam ediyorlar zaten
(606 puan) tarafından
İnşallah canım Dr bilemeyiz bebek dogmadan kuveze girip girmeyecegini dedi
tarafından
Tabi oyle, ama cogunlugu hic sorunsuz atlatiyorlar korkma icini ferah tut 36 dan sonra dogum normal artik
(606 puan) tarafından
İnşallah canım sağol
-Reklam-
0 oy
(184 puan) tarafından
Yok canım çok şükür bir sıkıntım olmadı küveze de girmedi kızım şuan 5 aylık 
(606 puan) tarafından
Ne güzel sancım mi vardı benim varmış ama hissetmiyorum serumla durdurdular şuan
(184 puan) tarafından
Karnım taş gbi oldu geçer diye akşama kadar bekledim akşam acile gittim hemen ameliyata aldılar. Meğer kızım Plasenta dan ayrılmış doktor 1 saat geç kalsaydınız herşey için geç olurdu dedi.
Doğsa bile rabbim koruyo onları çok güçlüler, Korkma sende canım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
0 oy
(1,730 puan) tarafından
35+6 haftalık doğum yaptım bir sorun yaşamadım canım bebeğim 2245 gram doğdu 
(606 puan) tarafından
Sancım mi vardı canım benim varmış hissetmefim serumla suanlik durdu ama etkisi geçince ne olur bilinmez
(1,730 puan) tarafından
Benim de varmış hissetmedim bebegiminde hareketi durunca doğum başlatıldı
0 oy
(12,269 puan) tarafından
36 haftalık doğurdum 6 saat kuvezde kaldı sadece çok şükür atlattık

2.500 gram doğdu
(606 puan) tarafından
Benim 2950dedi serum. Verdi şuan şansım durdu ama ne olur bilmiyorum beklicez dedi Dr
(12,269 puan) tarafından
Sağlıkla doğur canım
(606 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
36inci haftamda doğum yaptım ama bebeğim enfeksiyon yüzünden 7gun kuvezde kaldı 2640 kilo doğdu başka sıkıntımız olmadı şükür
0 oy
(199 puan) tarafından
36+1 de preaklamsiden dolayı erken doğum yaptım 2400 doğdu kızım küveze girmedi ve gayet sağlıklı Allah a şükür 
0 oy
tarafından
İkinci kızımı 36 da doğurdum 2.830 ile küveze falan da girmedi şükür 
(606 puan) tarafından
Hayrlisi Dr kuzeve girer girmez onu doğunca anlarız dedi
0 oy
(4,325 puan) tarafından
36+4 de oldu oğlum hiç bir sıkıntı yoktu 3019 kilo doğdu şuan 3 yaşında çok şükür ☺️ zaten şöyle bir şey canım genelde 36 dan sonra olan doğumlar erken doğum olmuyor çocuğun ciğerleri gelişti ise nefes almada sıkıntı olmuyor inşallah senin bebekte de sıkıntı olmazsa bebem
(606 puan) tarafından
İnşallah canım ciğer geliştirici yapıldı serumla sancı şuan durdu ama serum bitince değişir mi bilmiyorum
(4,325 puan) tarafından
Orası göreceli canım açılma var mı peki
(606 puan) tarafından
Yok acilmam da  zaten sezeryan olacağım
0 oy
tarafından
Bnde pazartesi 1 de yatim hala bekliyorum 36 yim tam 3 cm acilmm var doğum sancısı çıkıyor bnde birşey yok ciger gelistrci yapıldı bakalım ne olck kilosu 2700 solunmda ii olursa alinmz dedi 
(606 puan) tarafından
Açılma yok bnde sezeryan olcam zaten hissetmefigim.sanci var serum verdi şuan normal dediler bekliyoruz Allah yardımcımız olsun
0 oy
(518 puan) tarafından
Hastaneye hangi şikayetle gittin canım sancilarimi hissetmedim yazmışsın ya bende 36 +3 oldum çok baskı var aşağıya doğru 
(606 puan) tarafından
Rutin kontrol gelmiştim canım
0 oy
(3,004 puan) tarafından
37 de doğum yaptım bende 2800 doğdu doktor ciğer geliştirici yaptı doğumdan sonra beni çok korkuttun dedi .. çok şükür bebeğim iyi
0 oy
tarafından
36.haftada suyum azalmış diye doğurdum rabbime şükürler olsun bı sorun yaşamadık ne kuveze alındı ne hastanede uzun süre yattik
0 oy
(3,551 puan) tarafından
36 haftalık doğdu benim kızım 2650 gr di. Su an iki yaşında ilk doğduğunda da hiçbir sorun olmadı çok şükür 
0 oy
(254 puan) tarafından
Benim 32 de sancım başladı canım durdurdular bir gün sonra tekrar başladı en son işte 32+6 da doğurdum ama doktor tahmin etmiş olacak ki ciğer geliştici iğne yapmıştı sancımın başladığı ilk gün çook şükür 2200 doğdu ama enfeksiyondan 10 gün kuvözde kaldı başka da çbie problem olmadı bin şükür şimdi 10 aylık bir top ateş parçası korkma Allah yardımcı oluyor ona güven ❤️
(606 puan) tarafından
İnşallah canım hayırlisi diyorum  zaten herşeyin hayırlısı şuan benimde durdu ama serumu yiyeli 4 saat filan oldu tbai ielrleyen saatlerde ne olur bilmiyoruz
(254 puan) tarafından
Herkeste aynı olacak diye bir şey yok kuzum kalbini ferah tut hep iyi düşün iyi olsun inşallah
(606 puan) tarafından
Sağol canım amin inşallah
0 oy
tarafından
36 da doğurdum sezeryan oldm bebeğim 1 hafta küvezde kaldı solunum sıkıntısı vardı
(606 puan) tarafından
Benimde.zezeryan canım.ne şikayetle gittin sancım varmiydi
tarafından
Ben muayneye die gttm acil sezeryan alındm bebeğimin kalp atışları yavaşlamıştı

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu

411,021 soru

12,370,925 cevap

42,398 kullanıcı

Kategoriler