0 oy
31 göst.
önce Doğum Sonrası Anne kategorisinde (2 puan) tarafından

Hanımlar daha 16 günlük bebeğim ama sütüm gittikçe azalıyo mama takviyesine başladım safra kesem de 10 dan fazla taş görünüyordu hamileliğimde çok ağrı çektim çok sancılandım doğumdan sonra 40 ı'm çıkınca kendime geldiğimde ameliyat olmam gerekiyor güzel beslen diyeceksiniz ama onu yapamıyorum süt yoğurt et kızartma aklınıza gelebilecek herşey yasak yürüyüş sürekli hareket etmem hızlı hareket yasak sürekli sol tarafıma yatmam lazım çok zor durumdayım üstüne sinir stres üzüntü korku panik hepsi üstüme üstüme geliyo ne yapacağımı şaşırdım bebeğim çok küçük erken doğum yaptım üstüne ne yapacak ben bana acil bi akıl verin sütüm gidiyo yaa:(

Bebek Ayı 16 günlük

3 Cevaplar

0 oy
önce (286 puan) tarafından
Elektrikli pompa ile 2 - 3 saatte bir sağım yapın. Bol su tüketin. Dengeli beslenin. Vaktiniz oldukça uyuyun ev işi bekleyebilir. Taze üzüm, dut kurusu hoşafı (yerken içine ceviz ve susam katarsaniz yağlı olur sütünüz. ) dereotu, maden suyu tüketebilirsiniz. (YouTubeda İbrahim Saracoglunun anne sutu ile ilgili videosunu izledim bende uyguladım ise yarıyor. ) Ama stresle de başa çıkmanız gerekiyor. Çok geçmiş olsun kendinizi çok üzmeyin bebise de stresiniz geçer.
-Reklam-
0 oy
önce (4,502 puan) tarafından
alkolsüz bira yasak mı acaba, malt içecekler. onu bir danış canım, yasak değilse çokiyi süt yapar
0 oy
önce (24 puan) tarafından
Solgar B12 vitamini al . Sabah öğle akşam 2 ser tane iç harika süt yapıyor. Benim de stresten sütüm azalmıştı bunu kullandım akşamına fark etti. Dereotunu taze nane ile blenderdan çekip ayrana katıyorum içiyorum. Cok ağrı kesici tüketme o da sütünü azaltır. Bol bol su iç. Tahin pekmez ye. Bende kuru fasulye çok iyi süt yapıyor bol kimyonlu yiyorum bı de o gün kimyon çayı içiyorum. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 586 göst.
8 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hulyaaa (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 275 göst.
8 Ağustos 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde sevilaytunen (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 124 göst.
11 Aralık 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Amonra (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 29 göst.
...