0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından
Kizlar sorum yukarida, gerekli gereksiz saçma sapan mesaj atan kullanici var, bu uygulama da engelleme ozelligi var mi varsa nasil engelleniyor 

8 Cevaplar

+2 oy
(3,102 puan) tarafından
Walla bana kimse birsey atmiyor.nasil düsman ediniyorsunz surda
(81 puan) tarafından
Iste bence nasil dusman ediniyorsunuz normal bir soru degil, ne yaptin demenize gerek yok ki,nasil dusman ediniyorsunuz deyince bende durumu aciklama geregi hissettim, yanlis anlamayin ama zaten canı sıkılmış bir insana böyle cevap yazmak da ne bileyim ne kadar mantikli, ki zaten cevabiniz soruma cevap degil, ben engelleme özelliği var mi diyorum,siz bana nasil dusman edindiniz diyorsunuz, su ana kadar size edepsiz birinin denk gelmemis olmasi denk gelmeyecegi anlamina gelmez, tabiki tartisabilirsiniz ama karşıdaki kiside edebini takinip yazacak, bana terbiyesizi denk gelmis demekki.
tarafından
Aynen bana da kimse bişey atmıyo
(3,102 puan) tarafından
Haklisin edep knusunda.ya hep merak ettm dusman edinen yada olanlari sana ozel bi soru degldi senin postunla genel bir soruydu.kusura bakma canini sktiysam.ozele kapat profilini kimse bise yazamaz
(81 puan) tarafından
Derdimi anlatabildiysem, anlasabildiysek ne mutlu, dert sadece profilden yazmasi degil, cevap verdigim yada soru sordugum herseye yorum yapiyor,neyse anladınız siz beni, ne mutluki boylesi size denk gelmemiş
(3,102 puan) tarafından
Yok öyleyse haklisin var oyle histerikler.allah karsilastrmasin ne dyelim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Malesef yokmus
0 oy
(3,644 puan) tarafından
Engeli bilmiyorum varsa admin bilir ama özelden mesajları kapatma özelliği var canım 
0 oy
(51,000 puan) tarafından
Admine soyle icabına bakar ☺️
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Mesajları kapat şimdiye kadar kimse mesaj atmadım bana 
(81 puan) tarafından
Nasil yapılıyor
(4,092 puan) tarafından
Profilimi düzenleye gir orada özel mesaj gönderebilir seçeceğini işaretini kaldır
(81 puan) tarafından
Sagolasin yaptim
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Engelleme yok ama admine yaz yada mesajlarını kapatl
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Buraya kaydolduğumdan beri özel mesajlarım kapalı haliyle kimse de yazamıyor 
0 oy
(122,951 puan) tarafından

malesef kisisel engelleme yok:(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 254 göst.
28 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde duyguakkoca (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,378 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yaya09. (310 puan) tarafından soruldu

405,873 soru

12,164,328 cevap

36,617 kullanıcı

...