0 oy
397 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (30 puan) tarafından
Esim bi isler karistiriyor acil bi uygulama veya nasil gorebilirm var mi bi bilgisi olan 

6 Cevaplar

0 oy
(39 puan) tarafından
Ne gibi isler kizz uygulama hakkinda bilgim yok bacim
-Reklam-
0 oy
(211 puan) tarafından
WhatsApp web var canım uygulamayı indirip eşinin WhatsApp ina girip QR kodu okutuyorsun
tarafından
O sadece bilgisayarda giriliyor ve girdigin gibi karşı tarafa bildirim gider
(799 puan) tarafından
Hayır gitmiyor.
Telefondan de giriliyor.
Sayfayı masa üstü gibi göster deyip
Ben arkadaşıma yaptım.
Eşinin tel yanında iken yapsın.
Sorun olmaz
0 oy
(4,238 puan) tarafından
Boşuna uğraşma canım aylarca uğraştım WhatsApp web dışında bir şey yok oda benim telefonuma kuramadım bı ara bilgisayar vardı oradan takip ediyordum beyimiz format attıracağ diye içinden geçti bilgisayarın keşke olsa öyle bir uygulama
(30 puan) tarafından
Ya yapmaya calistim bu QR  kodu ama olmadi bi turlu bide uygulamalarda bildirim gidiyor yani
(44 puan) tarafından
Telefona bildirim gtmemesi icin ayarlardan uygulamalara girip vatsap bildirmlerini kapatman gerekiyo yoksa her şekilde girdgn gorulur canm sen girince onn telefnnda yukarda iki telefn uygulamasi fotosu cikar
0 oy
tarafından
Evet ben kullanıyorum şuan
tarafından
Hangi uygulama
(34 puan) tarafından
Ay evet hangi uygulama
tarafından
WhatsApp Web
tarafından
O bilgisayarda oluyor girdiği gibi karşıya bildirim gidiyor
tarafından
Hayır ben yaptım bildirim falan gitmiyor
0 oy
(3,148 puan) tarafından
WhatsApp web var uzun süre eşime kullandım onu ben sonra iş arkadaşları açmış gözünü bizimkinin göstermiş kavga ettik umrumda degilsin ne halt ediyorsan et deyip sildim karıştırmayın bir daha da. Görmemek bilmemek bazen daha iyi eğer öğrendiğinde çaresiz kalıp kabulleneceksen bilme daha iyi canım.

Whatsaap web için de müsait bı vakitte eşinin telefonunu al ayarlardan gir oraya kendi telefonundan onun telefon kodunu okut direk açılıyor sende de onun whatsabi. Ona gelen resim video mesaj durumlar vs her şey anlık sana da düşüyor görüyorsun.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 170 göst.
0 oy
21 cevap 956 göst.
10 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Denizyildizi (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 2,108 göst.
18 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde elif merve❤yusuf (2,178 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 453 göst.
19 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,911 soru

12,324,199 cevap

39,060 kullanıcı

Kategoriler

...